Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το συστημα εχει ως εξης :

CPU:                  AMD Phenom II X6 1090T

MainBoard :       GA-970A-UD3

Memory:             8 GB DDR3 1333 MHz

Graphics:            MSI GTX 650 Ti Boost 2GB

PSU:                   Xilence 550W ATX 24 pin Eco Series Active

Τι μπορω να κανω προκειμενου να το ψιλοαναστησω τωρα που ερχονται και καποια νεα απαιτητικα games. Για αναβαθμιση η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να διαθεσω πολλα χρηματα 150 με 200 το πολυ. 

Χρειαζομαι συμβουλες για το ποια θα ηταν η καλυτερες κινησεις για την βελτιστοποιηση του συγκεκριμενου συστηματος στο gaming ειδικοτερα. 

Δημοσ.

Κάνεις OC τον επεξεργαστή στα 3.8-4 με μια EVO 212, πουλάς την 650ti boost (αμα θες πρέπει να έχω και φίλο να ενδιαφέρεται αν η τιμή είναι καλή) και παίρνεις μια 960, 770, 280,280X και είσαι σαν καινούριος ;)

• Like 2
Δημοσ.

Για cooler εχω ηδη την Arctic Freezer Xtreme Rev.2 περασμενη, κανει αυτη?

Επισης με overclocking σε CPU δεν εχω ασχοληθει καθολου. Ποσο ασφαλες ειναι? Υπαρχει καποιο προγραμματακι που το κανει?

Δημοσ.

Καλή είναι, μια χαρά!

Απο το BIOS θα κάνεις. Δες κανα video στο youtube. Η ρώτα MultycoreCpu/alldaynews/utraex και τα λοιπά, εγώ ξέρω περισσότερο για Ιντελ

Δημοσ.

Οθονη μια samsung 27 ιντσων το 2009 την πηρα.

Παντως χτες που επιχειρησα να κανω ενα απο τα basic overclocking που προτεινεται στο youtube , μολις εβαλα ενα παιχνιδακι ειχα bsod. Σημερα θα το ψαξω ποιο εξονυχιστικα, σιγουρα κατι εχει να κανει με τις ρυθμισεις του bios.

Δημοσ.

πουλας την καρτα 70ε + την οθονη αλλα 70 . Βαζεις τα 200 και εχεις συνολο 340(350 στρογγυλα). Παιρνεις μια gtx 960 η r9 380 και μια οθονη 23αρα ips στα 150 και εισαι μια χαρα. Κανεις και το oc

Δημοσ.

Κάνεις OC τον επεξεργαστή στα 3.8-4 με μια EVO 212, πουλάς την 650ti boost (αμα θες πρέπει να έχω και φίλο να ενδιαφέρεται αν η τιμή είναι καλή) και παίρνεις μια 960, 770, 280,280X και είσαι σαν καινούριος ;)

+1

Δημοσ.

Οθονη μια samsung 27 ιντσων το 2009 την πηρα.

Παντως χτες που επιχειρησα να κανω ενα απο τα basic overclocking που προτεινεται στο youtube , μολις εβαλα ενα παιχνιδακι ειχα bsod. Σημερα θα το ψαξω ποιο εξονυχιστικα, σιγουρα κατι εχει να κανει με τις ρυθμισεις του bios.

Λογικά αν μάζευες αργότερα ένα σεβαστό ποσό για οθόνη και την άλλαζες θα είχες ουσιαστική αναβάθμιση.

Για oc πήγαινε διάβασε και κάποια παλιότερα νήματα που υπάρχουν στην ανάλογη ενότητα του forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...