Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάνω έρευνα αγοράς για αγορά ενός εξελιγμενου κινητού αλλα ταυτόχρονα και οικονομικού(άτιμη ανεργία , άτιμη κρίση :P )

Η χρήση που το θέλω ειναι :1) GPS 2) Ανάγνωση αρχείων PDF 3) πλοήγηση στο ίντερνετ 4)Ως δεύτερη φωτογραφική σε ταξίδια 5) και το τελευταιο αλλα οχι και τόσο σημαντικό, Ραδιόφωνο

Εχω δει μέχρι στιγμής : Meizu MX4

Xiaomi Mi4

Asus zenfone 2

One plus one

Το μέγιστο που θέλω να διαθέσω ειναι τα 350€

Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις,κριτικές γνώμες

Δημοσ.

Νομίζω τα Meizu δεν έχουν ραδιόφωνο.
Προσωπικά, αφού εξαιρεσουμε τα meizu θα πήγαινα σε xiaomi.

Δημοσ.

Καλησπέρα, φιλε εγω θα πηγαινα σε Asus Zenfone 2 μιας και αυτη την βδομαδα το εχει βαλει και προσφορα το eshop.gr στα 339 ευρω. Και το Oneplus One το θεωρω καλη περιπτωση αλλα θα αγοραζα το Asus λογω το οτι θα το παρω απο ελληνικο καταστημα γενικα σε καλη τιμη και αν τυχον παθει κατι οι υπεθυνοι θα ειναι αυτοι του eshop.

http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-z3580-ram-dual-sim-silver-p-TEL.008664

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους μόλις πήρα από μέλος του site ένα meizu mx4 pro (το οποίο δεν το πολυεψαξα) αν και έχω αλλάξει αρκετά τηλέφωνα και διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη ότι δεν έχει play store και δεν μπορώ να κατεβάσω και τις επαφές μου από το Gmail που τις έχω. Γνωρίζει κάποιος κανένα τρόπο για να με βοηθήσει? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους μόλις πήρα από μέλος του site ένα meizu mx4 pro (το οποίο δεν το πολυεψαξα) αν και έχω αλλάξει αρκετά τηλέφωνα και διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη ότι δεν έχει play store και δεν μπορώ να κατεβάσω και τις επαφές μου από το Gmail που τις έχω. Γνωρίζει κάποιος κανένα τρόπο για να με βοηθήσει? Ευχαριστώ.

Βάλε αυτό ->

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itslightness.gappsmanager&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dinstall+gapps&pcampaignid=APPU_1__O71VaSdHcTcaLvulLgC

Δημοσ.

To καλό του Android είναι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν είναι δυνατόν ένα τέρας σαν το MX4 pro να μην έχει play store. Μία απλή αναζήτηση στο google μου έδωσε αυτό. Ακόμη και αν δεν δουλέψει σε εσένα, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.

Δημοσ.

Δεν έχει όταν το πρωτοανοίγεις αλλά το κατεβάζεις απλά από το κινεζικό app-store ή εξίσου εύκολα κατεβάζεις το google installer και βάζει τα πάντα όλα της google στη συσκευή. Υπόψη ότι το MX4 Pro για όσο υπάρχει ακόμα στοκ και το βρίσκεις κοστίζει από 260 εως 300 ευρώ και πραγματικά δεν έχει αντίπαλο στην τιμή του. Δεν είναι gaming συσκευή βέβαια (υπάρχουν καλύτερες για gaming χωρίς όμως το ίδιο να είναι άσχημο) αλλά έχει καταπληκτική φωτογραφική, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πραγματικά state-of-the-art οθόνη, καλύτερη συσκευή για μουσικόφιλους ακόμα και από deticated συσκευές μουσικής που κοστίζουν 300+ ευρώ. 

Φυσικά έχει ελλείψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τον αγοραστή και να μην είναι καλή γι αυτόν αλλά αυτά που έχει και προσφέρει είναι πραγματικά κοντά στην κορυφή ή κορυφή. Δεν θα βρεις συσκευή με τόσα πολλά και τέτοια ποιότητα σε τέτοιο κοστολόγιο. Είναι κάτι παραπάνω από value for money ειδικά από άτομα που το πήραν στα 260. Τρέλα σκέτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...