HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας παιδιά είμαι καινούργιος εδώ στο Forum σας και δεν ξέρω αν καν γράφω στο σωστό Topic. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την αναβάθμιση του αρχαίου υπολογιστή που είχα παλιά,θέλω να του κάνω αναβάθμιση Hardware και δεν μπορώ να καταλήξω στο τι να του βάλω,σκέφτομαι για μητρική την Asus A88XM-Plus,μετά από επεξεργαστή θέλω να βάλω για αρχή τον AMD A10-5800K σαν δοκιμή και μετά από καιρό να βάλω τον Α10-7850(ή όπως λέγεται). Από RAM σκέφτομαι για υψηλά MhZ κάτι σε G.Skill ripjaws 8gb(2x4gb) στα 2133MhZ,ή τις Kingston HyperX Fury Red-Black 8gb (2x4 Gb) 1866MhZ. Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτή μου τη σκέψη και να μου προτείνετε ένα καλό τροφοδοτικό αλλά φτηνό για αρχή να το δοκιμάσω,τον υπολογιστή τον θέλω πιο πολύ για να παίζω παιχνίδια σε κανονικά γραφικά. Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις φυσικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας πιστεύω σε γρήγορη και καλή απάντηση. Θα περιμένω νέα σας..!!!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Άνοιξε καλύτερα θέμα στην ενότητα νέα συστήματα και αναβαθμίσεις, βρίσκεσαι σε λάθος ενότητα για αυτά που θες.
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιος να το μεταφέρει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα