Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σας. Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη αν υπάρχει ίδιο ποστ πολύ παρακάτω. 

Εδώ και καιρό είχα ένα σπάσιμο κάτω δεξιά στο home button  του κινητού μου αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα στην λειτουργία 

της οθόνης. από χθες μαύρο σκοτάδι. δεν με ενδιαφέρει να το φτιάξω. Θα πάρω καινούργιο. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω μέσα αρχεία

της δουλειάς μου και φωτογραφίες που πρέπει να ανακτήσω οπωσδήποτε! Το κινητό ανοίγει μέχρι την εισαγωγή του pin. το έχω συνδέσει στο laptop το διαβάζει, αλλά άδειο. Φταίει ότι δεν έχει ανοίξει πλήρως? μετά την εισαγωγή του pin ανοίγει πλήρως το κινητό?

Πως θα πάρω τα αρχεία μου; Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Like 1
Δημοσ.

saruman σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! βρήκα ένα πρόγραμμα από xda αλλά έπρεπε να ήταν ενεργοποιημένη η λειτουργία αναφοράς βλαβών usb και απ ότι  φαίνεται  δεν ήταν :(

Δημοσ.

Φωτογραφιες-βιντεο στην μνημη του κινητου.

Υπάρχει ένας τρόπος αλλά πρέπει να είσαι rooted και δεν είναι κι ότι πιο εύκολο για να ακολουθήσει ο αρχάριος(απο το xda).

http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/general/guide-internal-memory-data-recovery-yes-t1994705

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ραγισμα στο home button με την μαυριλα που λες ,αφου το κινητο φτανει μεχρι την εισαγωγη πιν.... Θεμα με την ρομ εχεις....

Δημοσ.

το κινητό δεν είναι rooted. Δεν είμαι αρχάριος απλά έχω να ασχοληθώ καιρό! Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά ; Φαίνεται ότι ανοίγει μέχρι το pin από την led ένδειξη πάνω αριστερά! Δεν ανάβει καθόλου η οθόνη!! :D

Δημοσ.

στο kies η στο smart switch δεν το αναγνωρίζει για να κανει απο εκει backup?

Αν το κινητο δεν ανοιξει για να πατησεις ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου ή οπως αλλιως το λεει καθε κινητο, κανενα pc δεν θα δει τα αρχεια σου.... Βρες καποιο "καμμενο" στις αγγελιες φιλε μου και παρ'του την οθονη.... Αυτο θα εκανα και ας μην ειχα αρχεια για σωσιμο...

Δημοσ.

Αν το κινητο δεν ανοιξει για να πατησεις ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου ή οπως αλλιως το λεει καθε κινητο, κανενα pc δεν θα δει τα αρχεια σου.... Βρες καποιο "καμμενο" στις αγγελιες φιλε μου και παρ'του την οθονη.... Αυτο θα εκανα και ας μην ειχα αρχεια για σωσιμο...

Σε recovery μπαινει?( κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη )
Δημοσ.

Σε recovery μπαινει?( κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη )

Νικολα Νικολα.... Δες το παραπανω ποστ του φιλου.... Δεν αναβει οθονη καθολου... Μονο απο το led καταλαβαινει οτι ανοιγει εως το πιν...

Δημοσ.

Αν ναι κανε "Wipe data / Factory reset" και "Wipe Cache Partition"

Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και downgrade.

Νικολα Νικολα.... Δες το παραπανω ποστ του φιλου.... Δεν αναβει οθονη καθολου... Μονο απο το led καταλαβαινει οτι ανοιγει εως το πιν...

Το ειδα αλλα με μπερδευει το pin που λεει....

Το USB Jig το εχεις δει που ειναι για Samsung!

http://forum.jakar.co/usb-jig-how-to/47/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...