Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια επιλογή:

LG Spirit 3G 8gb H420 EU
Samsung i8200 Galaxy S3 Mini Value Edition 8GB

HTC DESIRE 210 DUAL SIM BLACK ENG
HTC DESIRE 320 GREY ENG
Samsung i9301i Neo Galaxy S3 16GB

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ smartphone ως τώρα. Και αρχικά δεν θα το χρησιμοποιώ σαν κύριο τηλέφωνο. Έτσι, εκτιμώ ότι δεν θα το αξιοποιήσω πολύ στο άμεσο μέλλον, απλά να εξοικειωθώ πρώτα. Το χρειάζομαι αρχικά για ένα λογισμικό αναγνώρισης barcode. Στη συνέχεια πιθανές εφαρμογές θα είναι λίγο internet, πιθανόν video συνομιλία, viper και ίσως σαν gps. Επίσης με ενδιαφέρει το θέμα αντοχής. Ελληνικά menu δεν με ενδιαφέρουν, αλλά να γράφω ελληνικά.

Με όσο γίνεται χαμηλότερο κόστος, γιατί εκτιμώ ότι μετά από ένα χρόνο θα έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ περισσότερο, και τότε ίσως να επιλέξω κάποιο άλλο που θα γνωρίζω καλύτερα τις ανάγκες μου.

Δημοσ.
Δημοσ.

Αδερφέ κανένα από αυτά, το καλύτερο πάντως είναι το νέο. Καλύτερα να δεις κάτι σε Μοτο είτε το Ε είτε το G Που είναι μέσα στο μπάτζετ σου.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα μια επιλογή:

LG Spirit 3G 8gb H420 EU

Samsung i8200 Galaxy S3 Mini Value Edition 8GB

HTC DESIRE 210 DUAL SIM BLACK ENG

HTC DESIRE 320 GREY ENG

Samsung i9301i Neo Galaxy S3 16GB

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ smartphone ως τώρα. Και αρχικά δεν θα το χρησιμοποιώ σαν κύριο τηλέφωνο. Έτσι, εκτιμώ ότι δεν θα το αξιοποιήσω πολύ στο άμεσο μέλλον, απλά να εξοικειωθώ πρώτα. Το χρειάζομαι αρχικά για ένα λογισμικό αναγνώρισης barcode. Στη συνέχεια πιθανές εφαρμογές θα είναι λίγο internet, πιθανόν video συνομιλία, viper και ίσως σαν gps. Επίσης με ενδιαφέρει το θέμα αντοχής. Ελληνικά menu δεν με ενδιαφέρουν, αλλά να γράφω ελληνικά.

Με όσο γίνεται χαμηλότερο κόστος, γιατί εκτιμώ ότι μετά από ένα χρόνο θα έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ περισσότερο, και τότε ίσως να επιλέξω κάποιο άλλο που θα γνωρίζω καλύτερα τις ανάγκες μου.

Το καλυτερο κινητο στα χρηματα αυτα ειναι το Lumia 640 αν και δεν ξερω για το παραπανω barcode που αναφερεις αν σε καλυπτει. Αλλιως μετα θα κοιταζα σε Moto G ή 

http://www.skroutz.gr/s/6743716/Lenovo-S60-8GB.html?from=catspan

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Με τις προτάσεις που είχα κατέληξα σε ένα από τα

Sony Xperia E4g

Samsung Neo 3G duos

Sony Xperia E4 dual

Η λίστα που μου έδωσες ήταν πολύ βοηθητική. Ευχαριστώ.

.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...