JoKo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Γεια σας, Επειδή σκέφτομαι να ανεβάσω ένα site μέσω του εργαστηρίου της σχολής μου, ενδιαφέρομαι για ένα stand alone FTP client. Ο λόγος είναι απλός: στον υπολογιστή στον οποίο εργάζομαι, έχω πρόσβαση ως απλός χρήστης με ένα περιορισμένο προφίλ. Ε, τώρα δε θέλω να πειράξω το "προφίλ" μου και για αυτό ψάχνω για ένα client αντάξιο του CuteFTP Pro (εντάξει, δε με ενδιαφέρει τόσο το SSL), ο οποίος τουλάχιστον δε θα γράφει τίποτα σε registry, άλλους φακέλους παρά μόνο στο δικό του φάκελο. Ο Internet Explorer φυσικά δε μου κάνει ως FTP client, γι' αυτό και καταφεύγω στη συμβουλή των insomniacs για κάτι καλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adavis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε εγώ που ρώτησα το υπολογιστικό μου είπαν ότι το Cute FTP Pro υποστηρίζεται πλήρως και αυτό και χρησιμοποιώ... Απλό και εύκολο... Α και μου είπαν καλύτερα έκδοση 3.1!!! Στείλε ένα pm αν έχεις πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonam Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 FileZilla. Einai freeware kai polu kalo. Yparxei kai client version kai server version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.