Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια
εκανα και εγω την αναβαθμιση στα 10αρια και εχω το εξης προβλημα του τιτλου...
δηλαδη τα εικονιδια στην επιφανεια μου καθε φορα που ανοιγω το pc μετακινουντε ολα στην αριστερη πλευρα της οθονης....
τα βαζω ξανα στην θεση τους και παλι το ιδιο γινεται....

ξερετε μηπως τι φταιει?

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα είναι σχετικά γενικό. Το έχουν πάρα πολλοί και ψάχνουμε λύση. Εδώ υπάρχει και το σχετικό post στο επίσημο site http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings/windows-10-desktop-icons-auto-arrange-problem/aabaeb1f-60f3-41a9-8add-e6b98600dfcf

Δημοσ.

οτι θα άνοιγα και εγώ ένα θέμα με το ίδιο πρόβλημα.

Στην αρχή πήγαιναν όλα οκ κάποιες φορές πήγαιναν δεξια αλλα οχι συνέχεια, τώρα μετα απο 1 μήνα περίπου αρχισαν να πηγαίνουν αριστερά μετά απο εκκίνηση ή επανεκίνηση ή εξοδο και είσοδο ξανά στον λογαριασμό

εχω την εντύπωση οτι αυτό έγινε μετά απο κάποια αναβάθμιση των windows

Δημοσ.

Βρήκα αυτό το πρόγραμμα "X-Mouse Button Control" εδω στο insomnia που φένεται οτι κάνει καλή δουλειά με τα εικονίδια

http://www.insomnia.gr/files/file/400-x-mouse-button-control/

τοποθετούμε τα εικονίδια όπως μας βολεύει και κάνουμε save desktop icon και οταν κάνουμε επανεκίνηση πάνε αριστερά πάλι αλλα κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο που είναι system tray κλικ στην επιλογή restore desktop icon layout τα εικονίδια πάνε εκεί που τα είχαμε τοποθετήση

τουλάχιστον μέχρι στιγμής δουλεύει σε μένα

Δημοσ.

Βρέθηκε επιτέλους λύση:

Solved

Start by right-clicking on the last sub-key which in this case is InProcServer32 and click on Permissions the Advanced then change Ownership to yourself.
Assuming you're on Windows 10 click on Change - Advanced again - Find Now - Administrators.
Then tick the "Replace owner on subcontainers and objects" and also "Replace all child object permission entries..."
Click OK
Then select "Administrators" in the Permissions window you first opened and tick "Full Control" then hit OK
Do that to the InProcServer32 folder and the {42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1} ​in both HKEY paths

========================================­============

In regedit go to those 2 destinations

HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42a­edc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InPro­cServer32\
and
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-4­1fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\

Double click on (Default) and replace "%SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll&­quot; with "%SystemRoot%\system32\windows.stor­age.dll" in both file destinations then restart your PC and everything should work fine !!

Δημοσ.

Βρέθηκε επιτέλους λύση:

Solved

Start by right-clicking on the last sub-key which in this case is InProcServer32 and click on Permissions the Advanced then change Ownership to yourself.

Assuming you're on Windows 10 click on Change - Advanced again - Find Now - Administrators.

Then tick the "Replace owner on subcontainers and objects" and also "Replace all child object permission entries..."

Click OK

Then select "Administrators" in the Permissions window you first opened and tick "Full Control" then hit OK

Do that to the InProcServer32 folder and the {42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1} ​in both HKEY paths

========================================­============

In regedit go to those 2 destinations

HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42a­edc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InPro­cServer32\

and

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-4­1fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\

Double click on (Default) and replace "%SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll&­quot; with "%SystemRoot%\system32\windows.stor­age.dll" in both file destinations then restart your PC and everything should work fine !!

Φιλε μου το εκανα αυτο και δεν εγινε τιποτα......

Δημοσ.

Κάτι δεν έκανες σωστά δοκίμασε ξανά τα βήματα αλλιώς πες μου να σου στείλω υπαρχει έτοιμο αρχείο .bat που το τ΄ρεχεις και το κάνει μόνο του.

Δημοσ.

γεια σας παιδια. εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα. εκανα ολα τα παραπανω 3 4 φορες τπτ. μπορεις Newbie να μου στηλεις το αρχειο? να το δοκιμασω μηπως κανω κατι λαθος. σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...