Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το nexus πωλείται;

Oneplus 2

Το nexus πωλειται! Oneplus two απο που; Στην ελλαδα εχει 500+ ευρω.( Ορίστε η σχετικη αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/508676-nexus-5-16gb-%CE%B1%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7/

Δημοσ.

Το nexus πωλειται! Oneplus two απο που; Στην ελλαδα εχει 500+ ευρω.( Ορίστε η σχετικη αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/508676-nexus-5-16gb-%CE%B1%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7/

Sorry, μάλλον θα δω ebay επειδή είναι άσπρο και έχω θέμα με τα ανοιχτόχρωμα :/ 

Από την official σελίδα της Oneplus. Δήλωσε ενδιαφέρον και είσαι στη γραμμή προτεραιότητας

Δημοσ.

Sorry, μάλλον θα δω ebay επειδή είναι άσπρο και έχω θέμα με τα ανοιχτόχρωμα :/ 

Από την official σελίδα της Oneplus. Δήλωσε ενδιαφέρον και είσαι στη γραμμή προτεραιότητας

Κανενα προβλημα! Εχω ηδη δηλωσει αλλα μαλλον δυσκολο να με επιλεξουν.. Κατι αλλο περα απο oneplus2;

Δημοσ.

Δεν θα το ελεγα αναβαθμιση οταν παει στον 615. Μου λεει ενας φιλος για mate 7 αλλα ουτε αυτο μου γεμιζει το ματι.. Δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτη την τιμη ετσι;

Δημοσ.

LG G3; Note 3

Παζαρι κανουμε? :P

Προς τον Ts η μονη αναβαθμιση απο το Nexus 5 σου ειναι κινητα τυπου G4,S6 κλπ. Αναγκαστικα περιμενεις να πεσουν οι τιμες τους,αλλιως δεν αξιζει οποιο αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ πως δεν είναι καλή εποχή για αλλαγή. Αν το G4 πέσει όπως το 3,τότε θα μπορούσα να πω πως είναι μονόδρομος...το ζαχαρώνω και εγώ για να φύγω από το 3

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ πως δεν είναι καλή εποχή για αλλαγή. Αν το G4 πέσει όπως το 3,τότε θα μπορούσα να πω πως είναι μονόδρομος...το ζαχαρώνω και εγώ για να φύγω από το 3

+1 για το G4 και από έμενα 

Δεν είσαι  και ο μόνος που το ζαχαρώνει περιμένω να πέσει λίγο η τιμή γύρω στα 400 να δώσω το G2 που έχω και να το πάρω 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...