Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια λογο capital controls δεν με αφηνει να δηλωσω την προπληρωμενη μου απο πειραιως στο παυπαλ ξερετε κανενα ασφαλες σαιτ απο κινα που να σε αφηνει να παραγγειλεις με προπληρωμενη πειραιως???

Δημοσ.

Τα μόνα μαγαζιά που εχει ακουστεί ότι περνάει πιστωτική γενικώς κατευθείαν, είναι banggood και focalprice. Συγκριτικά με τα υπόλοιπα κινεζομάγαζα, είναι ακριβοί στα κινητά. Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να δοκιμάζεις να φορτίσεις το balance σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν με αφηνει φιλε μου μου βγαζει μηνυμα οτι αυτη την στιγμη δεν γινεται να δηλωσω την καρτα την προπληρωμενη για το παυπαλ,εγω πριν μια βδομαδα εβγαλα προπληρωμενη πειραιως προσπαθησα πολλες φορες αλλα τιποτα και στην τραπεζα ηταν ενας ασχετος και δεν ηξερε να με βοηθησει και ετσι εχω κολλησει εκει.Δηλαδη αυτα τα 2 σαιτ δεχονται προπληρωμενη πειραιως??

Δημοσ.

μα δεν εχει δηλωθει η προπληρωμενη μου στο παυπαλ,τωρα εκανα παυπαλ πριν μια βδομαδα...

Δεν χρειάζεται να δηλώσεις τη προπληρωμένη στο PayPal. Απλά να φορτώσεις το balance σου αξιοποιώντας τη προπληρωμένη. Κάνε μια αναζήτηση στο νήμα με θέμα internet.

Δημοσ.

Με προπληρωμενη Πειραιώς Mastercard ξέρει κανείς αν δουλεύει το banggood?

Η ηλεκτρονική προπληρωμένη την Πειραιώς WeBuuy (την βγάζεις κατευθείαν αν έχεις κωδικού ebanking) είναι mastercard κι όπως είπα κι πιο πάνω μια χαρά μου δούλεψε απο banggood κι έκανα κι 4-5 διαφορετικές παραγγελίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...