Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να φτιάξω το εξής.

Υπάρχει ένα link από το οποίο θέλω να "τραβάω" στο site μου(html σελίδα) κάποιες εικόνες.

Το link είναι της μορφής: 

http://the_other_site/201509121625

Ο αριθμός στο τέλος αντιστοιχεί  στα εξής:  2015:έτος  09:μήνας 12:ημέρα  16:ώρες 25:λεπτά

To link αυτό φορτώνει κάθε μέρα και κάθε 5 λέπτά. Δεν σταματάει ποτέ. και αντιστοιχεί σε ένα frame μιας φώτο. κάθε 5 λεπτά αλλάζει αυτή η φώτο.

Επίσης το Link μένει σταθερό και το μόνο που αλλάζει είναι η ημερομηνία και η ώρα.

Έχω φτιάξει ένα κώδικα που κάνει κάτι παρόμοιο είναι για άλλη δουλειά) όχι όμως ακριβώς αυτό που θέλω.

O κώδικας που έχω αλλάζει επίσης με κουμπιά στην επόμενη φώτο και την προηγούμενη και έχει και αυτόματο animation με το που ανοίγει η σελίδα

Πως μπορώ να μεταβάλλω τον παρακάτω κώδικα για να φτιάξω αυτό που θέλω??

Σας ευχαριστώ πολύ

<script type = "text/javascript">
var counterImage = 1;
          function displayNextImage() {
              x = (x === images.length - 1) ? 0 : x + 1;
              counterImage++;
 if (counterImage >= 55)
 {
counterImage = 1;
 }
              document.getElementById("img1").src = "  το πρωτο κομμάτι του λινκ    " + GetImageNumber(counterImage) + " το τευλευταίο κομμάτιτου λινκ  .GIF";
          }

function displayPreviousImage() {
              x = (x <= 0) ? images.length - 1 : x - 1;
 counterImage--;
 if (counterImage < 1)
 {
counterImage = 54;
 }
              document.getElementById("img1").src = "  το πρωτο κομμάτι του λινκ    " + GetImageNumber(counterImage) + " το τευλευταίο κομμάτιτου λινκ  .GIF";
          }

function GetImageNumber©
 {
if (c <= 28)
return c*3;
else
return 84 + (c-28)*6;
 }

function GoToFirst()
 {
counterImage = 1;
 }

function GoToLast()
 {
counterImage = 54;
 }

var refreshIntervalId;
var started = false;

function startTimer() {
 if (started == false)
 {
              refreshIntervalId = setInterval(displayNextImage, 1000);
 started = true;
}
          }

function stopTimer() {
 if (started == true)
 {
clearInterval(refreshIntervalId);
started = false;
 }
          }
          var images = [], x = -1;
          images[0] = "     link1     ";
          images[1] = "     link2    ";
          images[2] = "      link3     ";
            </script>

Δημοσ.

Κάπως έτσι, αν και στο ξεκίνημα θέλει βελτίωση για να δεις πότε ακριβώς θα τρέξει το πρώτο interval.

Αν δεν χρειάζεται κάτι άλλο, το κοιτάμε αν θες

var url = 'http://www.example.com/',
	    elem = document.getElementById("testit");

function timeToFiveMinIntervals() {
    	var now = new Date(),
    		newlink = "";

newlink += now.getFullYear();
	    newlink += (now.getMonth() + 1) > 9 ? now.getMonth() + 1 : '0' + (now.getMonth() + 1);
	    newlink += (now.getDate()) > 9 ? now.getDate() : '0' + now.getDate();
	    newlink += now.getHours() > 9 ? now.getHours() : '0' + now.getHours();

//must make minutes a 5X number
    	var mintmp = now.getMinutes() - (now.getMinutes() % 5);
    	newlink += mintmp > 9 ? mintmp : '0' + mintmp;

return newlink;
    }

timeToFiveMinIntervals();

var timedLinkChange = window.setInterval(
    	function(){
    		var newlink = timeToFiveMinIntervals();
    		elem.src = url + newlink;
    	}
    	,5*60*1000);

Ανάλογα και πόσο συγχρονισμένη είναι η ώρα του χρήστη με τον server από τον οποίο θα παίρνεις την εικόνα, θα υπάρχουν πιθανά προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες.!! θα το κοιτάξω να δω πως δουλεύει!!!

:-)

Να κάνω και μια ερώτηση. Ο κώδικας που είχα πριν απλά πρόσθετε ανάλογα μεταβλητές και έβγαινε αυτόματα το λινκ. Εδώ όπως είπες χρειάζεται η ώρα από τον χρήστη μάλλον. Δεν γίνεται  να προστίθεται αυτόματα?

ίσως χάνεται λίγο η μπάλα στην αλλαγή της ημέρας κτλ. Όπως το σκέφτομαι είναι λίγο ανέφικτο μάλλον

Επεξ/σία από mihalis19
Δημοσ.

Αυτόματα προστίθεται, όμως όταν δουλεύεις μόνο με javascript, παίρνεις την ώρα του browser πάνω στον οποίο τρέχει εκείνη την ώρα.

Δεν γίνεται κάτι άλλο σε αυτό το πλαίσιο, στο προηγούμενο script δεν υπήρχε ώρα / ημερομηνία κλπ.

Το σωστό θα ήταν να πάρεις μια τρέχουσα ώρα του server από τον οποίο παίρνεις την εικόνα και να συγχρονίσεις τα υπόλοιπα σε αυτό, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να λαμβανεις την ημερομηνια απο τον χρηστη.

Ειμαι badass hacker omg και αλλαζω κατω δεξια στα windows την ωρα συνεχεια βλεποντας ολα τα λινκ για ενα μηνα μπροστα μεσα σε 2-3 ωρες. Και το χειροτερο μπορει να πεσω σε λινκ που δεν εχεις προβλεψει ακομα.

Το λινκ το φτιαχνεις με php και Ajax

Δημοσ.

Τελικά γενικά επειδή είδα ότι δεν μπορεί να δουλέψει με παρόμοιο τρόπο όπως είχα παραπάνω το πέταξα σε iframe και τελείωσε η υπόθεση.

Έχω και μια ακόμα απορία για να μην φτιάχνω άλλο topic.

Σε μια άλλη υποσελίδα που θέλω να φτιάξω έχω χρησιμοποιήσει πάλι ένα Iframe.   Το site που υπάρχει μέσα έχει κάποια Links,Μόλις πατήσεις πάνω, σου ανοίγει στο ίδιο παράθυρο το νέο λίνκ όμως σε βγάζει εντελώς από την σελίδα μου. Δηλαδή δεν αλλάζει λινκ μέσα στο ϊδιο iframe. 

(Σε άλλα iframe όπως το παραπάνω για το οποίο ρώταγα πριν αν πατήσεις κάποιο λινκ στο ανοίγει μέσα στο iframe μέσα από το site μου.) 

Αυτό μπορεί να λυθεί?

ο κώδικας μου μαζί με το table που το έχω είναι: (βάζω ένα τυχαίο λινκ δεν βάζω το λινκ που θέλω)

<div class="table" bgcolor="#8489F0" align="center">

<table bgcolor="#eeeeee" width="1116" height="950" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" >
  <tr>
    <td>
<div id="container3" align="center">

<iframe id="embed3" src="www.example.commmm" ></iframe>
</div>
</td>
  </tr>
</table>
</div>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...