monoxromos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Πριν αρκετους μήνες ειχα εγκαταστήσει ενα πρόγραμμα που έχει σχέση με την διαχείριση-εγγραφη video. Ενταξει το δοκιμασα δεν εδωσα συνέχεια,αλλα τώρα διαπιστώνω ότι δεν ειχα προσεξει μια συγκεκριμενη λειτουργία που θέλω να την ξαναδώ.. Το κατέβασα εκ νεου και το εγκατέστησα αλλά δεν μου λειτουργεί. Αν κατάλαβα προφανως αναγνωριζει ότι ειχε ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Πως μπορώ να το κάνω να λειτουργεί; Σας ευχαριστω πολύ
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Φαντάζομαι πρέπει να σβήσεις τυχόν εγγραφές της εφαρμογής από registry.
monoxromos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, τι κανω, αν εχετε την καλοσύνη πείτε μου...
censOred Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιο πρόγραμμα μιλάμε?Πως κατάλαβες ότι φταίει η παλιότερη εγκατάσταση του προγράμματος?Δηλαδή γίνεται η εγκατάσταση και ακολούθως σου λέει τι?
Eddy_Gordo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 κατεβασε το cccleaner κανε καθαρισμο και ξαναδοκιμασε να το εγκαταστησεις 1
monoxromos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα καλη Κυριακή. Το προγραμμα αυτο δινεται ως trial σε πλήρη ανάπτυξη, δινεται ομως με πολλούς περιορισμούς και δωρεαν ως basic.Θελω να δω την full μορφή και αυτο παει κατευθείαν στην basic η οποία δεν έχει αυτή την λειτουργία που θέλω να δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα