Luciddream Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και χρησιμοποιώ καιρό εφαρμογές με hibernate δεν μου είχε χρειαστεί να γράψω κώδικα για κάτι.. Προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι ο σωστός τρόπος να δημιουργώ sessions και να τα κλείνω, και τι να εκτελώ μέσα σε αυτά... διαβάζω αυτό: http://docs.jboss.org/hibernate/orm/4.3/manual/en-US/html_single/#transactions-basics-uow και την επόμενη παράγραφο για τα Long conversations. Επίσης έπεσα και σε αυτό το άρθρο το οποίο μάλλον αρκετά τα αντιγράφει από το πρώτο. Μάλλον απο το πρώτο άρθρο η δεύτερη παράγραφος με ενδιαφέρει (Long conversations) γιατί το πρόγραμμα (Desktop App) που έχω πρόβλημα φαίνεται να χρησιμοποιεί τέτοια λογική. Συγκεκριμένα αυτός που το έχει γράψει ανοίγει κάποια sessions, δίνει ένα UI στον χρήστη, ο οποίος μπορεί να κάνει αλλαγές, και τα sessions μένουν για πάντα ανοιχτά, ακόμα και όταν κλείνει το UI. Αποτέλεσμα το connection pool να αδειάζει και να μην μπορεί να δώσει άλλα connections. Πώς το αντιμετώπιζαν τόσο καιρό? Φυσικά με ένα τεράστιο connection pool :P Θέλω τώρα να φτιάξω τον κώδικα αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια λογική θα πρέπει να ακολουθήσω... Θα μπορούσα να ανοίγω νέο session κάθε φορά που θέλει να σώσει π.χ τις αλλαγές, ή θα μπορούσα να το αφήσω όπως είναι και να κλείνω το session όταν κλείνει το UI. Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βάλει στον σωστό δρόμο
defacer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει πρακτικός παράγοντας που σε περιορίζει; Δεν ακούγεται έτσι. Υπάρχει κάτι που "ταιριάζει καλύτερα" στη φύση του workload της εφαρμογής; Δεν ξέρουμε. Άρα κάνε κάτι οτιδήποτε και θα είναι good enough.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα