Alex-V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθησα να εγκαταστησω το unofficial sp4 σε xp pro sp3 και μου βγαζει error οτι δεν γινεται γιατι εχω αλλη γλωσσα λειτουργικου. Αποτι ειδα το αρχειο λεει sp4 unofficial v2 en. Σε αγγλικα windows μπηκε ενταξει. Γιατι δεν μπορω? Επισης μετα απο καθαρο format, δεν δημιουργηθηκε χρηστης και μπηκε κατευθειαν ο administrator και αναγκαστικα χειροκινητα να κανω καινουργιο λογαριασμο.
guardianx71 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθησα να εγκαταστησω το unofficial sp4 σε xp pro sp3 και μου βγαζει error οτι δεν γινεται γιατι εχω αλλη γλωσσα λειτουργικου. Αποτι ειδα το αρχειο λεει sp4 unofficial v2 en. Σε αγγλικα windows μπηκε ενταξει. Γιατι δεν μπορω? Επισης μετα απο καθαρο format, δεν δημιουργηθηκε χρηστης και μπηκε κατευθειαν ο administrator και αναγκαστικα χειροκινητα να κανω καινουργιο λογαριασμο. Νομίζω απάντησες μόνος σου στην ερώτηση σου. Τώρα για το ότι δεν δημιουργήθηκε ο χρήστης , μήπως το cd με τα sp3 δεν είναι και τόσο "καθαρό", εννοώντας μήπως έχει φτιαχτεί να παίρνει αυτόματα τις επιλογές που δίνει κατά την εγκατάσταση (πχ όνομα υπολογιστή , χρήστη κτλ)
Alex-V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι οχι, ειναι καθαρο το iso απο msdn. Ισως, ΙΣΩΣ το sp4 να το ειχα βαλει και σε ελληνικα xp, αλλα δεν θυμαμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα