zoranb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στo Μaps (Android) δεν μπορώ να σβήσω χάρτες που είχα επιχείρησει να κάνω available offline και δεν ολοκληρώθηκε το download τους είτε είναι σε queue. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάποιο reset στην εφαρμογή αυτή ώστε να ξανακατεβάσω χάρτες;
SupaCoopa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε να μπεις Settings -> Apps -> Maps και απο εκει κανε Clear Cache και Clear Data Προφανως ομως με αυτον τον τροπο θα χασεις οτιδηποτε εχεις αποθηκευσει στα Maps, οχι μονο αυτα που σε ενοχλουν. 1
zoranb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Thanx φίλε, δούλεψε! Να σε ρωτήσω, γιατί δεν κρατάει επαόριστον τους χάρτες που επιλέγω για offline χρήση;
SupaCoopa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Οι χαρτες που αποθηκευεις ειναι διαθεσιμοι για 30 μερες. Αν περασουν οι 30 μερες η εφαρμογη τους αχρηστευει και θα σου ζητησει να τους κανεις update (ουσιαστικα να τους ξανακατεβασεις), υποτιθεται για να ειναι ενημερωμενοι και να μην εχεις αποθηκευμενους χαρτες που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Ευτυχως μπορεις να τους κανεις update πριν "ληξουν" και να τους ανανεωσεις για αλλες 30 μερες, οποτε αν κανεις χειροκινητα update τους χαρτες σου μια φορα καθε 15-20 μερες, εισαι ΟΚ. 1
zoranb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Thanx φίλε, αλλά εδώ μας έχουν ταράξει στις ενημερώσεις που θέλουν τα aps κάθε λίγο και λιγάκι και εκεί βρήκε η Google να τσιγκουνευτεί, στους χάρτες; Ας έβγαζε κάποιο μήνυμα εάν θέλει ο χρήστης να κάνει update κλπ. τόσο manual το άφησε το πράγμα! Έλεος!
SupaCoopa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δικιο εχεις αλλα που να το βρεις... Δοκιμασε και το HERE Maps, μπορει να δουλεψει εντελως offline αν κατεβασεις χαρτες και δεν θελει καθε τρεις και λιγο update. Μειονεκτημα οτι τρωει αρκετο χωρο.
zoranb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι το ξέρω το συγκεκριμένο app, νομίζω πως είναι κορυφαίο αλλά δεν δουλεύει στο παλιό κινητό μου (HTC HD)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα