Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμμία παρεξήγηση.Έχει χειρότερη κάρτα,χειρότερο επεξεργαστή,σχετικά ακριβό τροφοδοτικό και όχι τη καλύτερη επιλογή για τα χρήματα και η οθόνη είναι κακή.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

post-71632-0-50699400-1442186561_thumb.png

Ωστόσο από eshop δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω αυτή την κάρτα γραφικών. Οθόνη δεν έβαλα γιατί δεν ξέρω κάποια να αξίζει και πάμε πάνω από τα 600. Σε αυτό το σύστημα που είναι του adtakhs πως μπορούμε να ρίξουμε την τιμή χωρίς να φύγουμε από το eshop??

Δημοσ.

η μονη λυση ειναι να αγορασεις την καρτα γραφικων απο ενα σκρουτζομαγαζο!ειναι τα κομματια που εχουν την μεγαλυτερηδιαφορα τιμης και θελει τις γνωσεις του ξεφλουδισματος μπανανας για να την τοποθετησεις!

Δημοσ.

Μετά απο αρκετό κόψε-ράψε και σύμφωνα με τους περιορισμούς του e-shop σε τιμές και επιλογές, αλλά και του budget του φίλου σου, ορίστε μια σύνθεση.

Δεν είναι η καλύτερη σύνθεση συγκριτικά με αυτές που έχουν ήδη προταθεί και σίγουρα έχει αρκετές υποχωρήσεις, κυρίως σε οθόνη και δίσκο(HDD 500G).Καλύπτει όμως πιστεύω όλα όσα ζητάς.

Όλα τα κομμάτια απο το e-shop, καλή κάρτα γραφικών για το PES και όχι μόνο, οθόνη με ηχεία, wifi, dvd, πληκτρολογίο κλπ.

πάρε και το link απο το newsletter για την κάρτα γραφικών που ανέφερε ο Kostas93, σε περίπτωση που στην βγάζει στα 185.90€ απο το link του.

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150902_43658.html

Το κουτί έχει usb-3 μπροστά και η συγκεκριμένη μητρική είναι νομίζω η μόνη με usb 3 header απο τις φθηνές h81 μέχρι τα 60€(το αναφέρω σε περίπτωση που σκεφτείς να βάλεις κάποια άλλη φθηνότερη μητρική)

Το τροφοδοτικό, παρόλο που είναι τσιμπημένη η τιμή του, δεν πιστεύω πως αξίζει να πας σε κάτι λιγότερο αν πάρεις την 750 ti , η οποία στα 133€ θεωρώ πως αξίζει.

post-220185-0-22496900-1442238667_thumb.png

Δημοσ.

Τροφοδοτικό για την σύνεθση του peter_pan θα κάποιο από αυτά?

http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs350-350w-p-PER.641162

http://www.e-shop.gr/psu-chieftec-gpa-400s8-iarena-series-ps-2-400w-bulk-p-PER.643050

@trujilo: Νομίζω ότι είναι too much αυτό και με ηχεία (νομίζω δεν έχει η οθόνη) + wifi + cd πάει + 30-50€

Δημοσ.

@Pagratios

Γιατί θες να κόψεις λεφτά απο το τροφοδοτικό;Έχεις σκοπό να τα ρίξεις σε κάποιο άλλο κομμάτι η θες απλά να ρίξεις την τιμή;

Γενικά στο τροφοδοτικό μην τσιγκουνεύεσαι.Ένα κακό/ανεπαρκές τροφοδοτικό μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Επίσημα απο nvidia, 300watt είναι αρκετά για την GTX 750 ti.

Όμως για το συγκεκριμένο μοντέλο (GV-N75TOC-2GI) η gigabyte προτείνει 400watt. Πόλυ πιθανόν επειδή είναι OC έκδοση και έχει και 2 ανεμιστήρες.

Αν ήταν καμία απλή 750 ίσως να σε κάλυπτε το Corsair VS350.Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως το θεωρώ ανεπαρκές και δεν θα το επέλεγα.

Τα chieftech που κοιτάς δεν τα γνωρίζω καθόλου και παρόλο που φαίνονται μια χαρά στα χαρακτηριστικά τους, δεν θα στα πρότεινα προσωπικά.

Και μιας και ο trujillo έβαλε στο παιχνίδι και το hamburg 530, νομίζω πως θα ήταν ακόμα καλύτερη αγορά απο το corsair cx450m σαν σχέση τιμής-απόδοσης(1.20€ παραπάνω μόνο και είσαι πάλι μεσα στα 600 που έχεις ως όριο).

Σίγουρα δεν σου χρειάζονται 500watt και ναι είναι overkill για αυτό το σύστημα αλλά δεδόμενων των επιλογών που έχεις απο το eshop είναι πιο έξυπνη αγορά , εκτός αν προτιμάς το modular.

Για μένα, μην πας σε κάτι λιγότερο απο αυτά τα 2.(cx450m και hambourg)Καλύτερα να είσαι άνετος παρά να το παίξεις κορώνα γράμματα και να παίζεις οριακά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους. Τσάμπα κόπος μου φαίνεται αυτές τις μέρες γιατί τώρα λέει θα πάει σε λάπτοπ λόγο χώρου. Τι να πεις!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους. Τσάμπα κόπος μου φαίνεται αυτές τις μέρες γιατί τώρα λέει θα πάει σε λάπτοπ λόγο χώρου. Τι να πεις!

Όντως,τι να πεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...