Προς το περιεχόμενο

Tablet Turbo-x

gate_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ενδιαφερομαι για δυο ταμπλετ του πλαισιου .

1) http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Twister-IV-7-Black-U733.htm

2) http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Breeze-IV-7-Black-V2-V17HD.htm

Απο οτι ειδα ομως και τα δυο ταμπλετ δεν εχουν Google Play (Playstore).Ομως διαθετουν το Slide Me, το 1 Mobile Market και Aptoide.Απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα απο τον υπολογιστη ειδα οτι το Aptoide εχει μεσα το Playstore.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω μεσα απο το Aptoide να κανω εγκατασταση το να κανω root το ταμπλετ.

Εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος να εγκατασταθει το Playstore , χωρις root.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακρυα και αλλαργα απο τουβλο-χ γιατι το επομενο θεμα που θα ανοιξης θα εχει τιτλο ......Εχω προβλημα με το τουβλο-χ που πηρα πριν λιγες μερες..... :-D

• Like 2

Γιατι να παρεις Turbo-x? Στα ιδια λεφτα υπαρχουν καλυτερες επιλογες που εχουν playstore. Δες για κανενα e-star.

Επισης με 10-20 ευρω παιρνεις samsung με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικά

Και εγώ συστήνω μακριά από turbo-x. Προτίμησε κάποιο samsung-lg, άντε και asus-lenovo.

Πάντως φίλος μου που πήρε πρόσφατα turbox του είπαν από το πλαίσιο αν θέλει να τους το αφήσει για 2-3 μέρες να περάσουν αυτοί το play store

Γιατι να παρεις Turbo-x? Στα ιδια λεφτα υπαρχουν καλυτερες επιλογες που εχουν playstore. Δες για κανενα e-star.

Επισης με 10-20 ευρω παιρνεις samsung με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικά

Φιλε μου με τα e-star δεν θα συμφωνησω.... Εχεις δει ποσα θεματα υπαρχουν εδω , με αυτα;;;. Προσωπικα , ενα μου ετυχε που κολλαγε στο ανδροιδ λογκο απο κουτιου.....
  • Like 1

Φιλε μου με τα e-star δεν θα συμφωνησω.... Εχεις δει ποσα θεματα υπαρχουν εδω , με αυτα;;;. Προσωπικα , ενα μου ετυχε που κολλαγε στο ανδροιδ λογκο απο κουτιου.....

Καλά ναι δεν διαφωνώ. Απλά τα πρότεινα μπας και γλυτώσει τουλάχιστον απο το να ψάχνει πως να βάλει το playstore. Γενικά στα λεφτά που φαίνεται να ψάχνει δεν παίζουν και πολύ καλές επιλογές. Αν ανεβεί κανένα 50ρικο κάτι γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...