Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αγραφο,αλλα ειχε το ... "Ξυριζομαι" ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol:
redhotstef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Για να υπήρχε τόσο καιρό σίγουρα θα το διάβαζαν χιλιάδες άντρες. Και τοξότες.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ θυμάμαι παλιά το έπαιρνα, αλλά εκτός ότι είχε ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια και τα ίδια, τα τελευταία χρόνια ήταν κάθε σελίδα και διαφήμιση! αφήστε που μπορεί και ολόκληρα τεύχη να ήταν μεταφρασμένα στα ελληνικά από ξένα (κυρίως της αμερικάνικης έκδοσης). Σταμάτησα να το παίρνω και πέρυσι πήρα μόνο 2 τεύχη του να δω αν είχε αλλάξει χαρακτήρα ή τπτ τέτοιο. ούτε καν... Δεν το χω ξαναπαρει από τοτε και ούτε παίζει ν τ κάνω. Δεν με εκπλήσσει αν έκλεισε!
idomeneas7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 To cosmopolitan ποιές το διαβάζουν? Αυτό συντηρείται από συνδρομές που έχουν τα κομμωτήρια, τα ιατρεία και όσες το παίρνουν για το "δώρο".
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το cosmopolitan το αγόραζα κι εγω όσο ήμουν στην Ελλάδα, το men's health δεν εχω ιδέα καν τι ειναι.
panos2171 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό συντηρείται από συνδρομές που έχουν τα κομμωτήρια, τα ιατρεία και όσες το παίρνουν για το "δώρο". Καλά μην είσαι τόσο σίγουρη γι αυτό.
idomeneas7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το cosmopolitan το αγόραζα κι εγω όσο ήμουν στην Ελλάδα, το men's health δεν εχω ιδέα καν τι ειναι. Και τι το έκανες? Καλά μην είσαι τόσο σίγουρη γι αυτό. 'Αντε και από τίποτα καρακαλτάκες που το ξεφυλλίζουν για τα ρούχα. Αυτές που το διαβάζουν φαντάζομαι είναι ελάχιστες.
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξεκοκκάλιζα. 1. Είχα ραδιοφωνική εκπομπή και 2. προετοιμαζόμουν για τα πρώτα ραντεβού, για να μην αγχωθώ. :·ρ
Valerie_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καθε σελιδα και διαφημιση.. δεν εχουν κατι αλλο να ξανα-πουν, καθε χρονο τα ιδια αρθρα με αλλα προσωπα.. Δεν ξερω αν εκλεισε η οχι, συνηθιζα παλια να το παιρνω το περιοδικο, αλλα οταν εμαθα μεσα στις ακρες καποια πραγματα δεν ειχα λογο να τους διαβαζω, τα ιδια και περισσοτερα τα μαθαινα στο ιντερνετ και απο τον spect/maus Με πειραξε πολυ ομως οταν εμαθα οτι ο Τζιμης ο μπαρμαν ηταν ψευτικος.. Μάλλον δεν διαβάζεις το moto
bedazzled Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχει κάποιος που τα διαβάζει αυτά :confused: Μετά ερχόμαστε και λέμε τις γυναίκες χαζογκόμενες. Γαμημένοι υποκριτές. Ισότητα φίλος... αντιγράφουμε και τα αρνητικά.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το έχουμε ξαναπεί, αν δεν αποκτήσουν μια στροφή προς την ηλεκτρονική προβολή σε ιστοσελίδες και κάποια έσοδα από ads banners και άλλου είδους διαφημίσεις δεν έχουν μέλλον τα περιοδικά. Να κάθομαι τώρα να πληρώνω και να γεμίζω χαρτούρα στο σπίτι με περιεχόμενο που ουσιαστικά το πέρνουν από άλλες σελίδες στο internet και το ανακυκλώνουν κάθε τρεις και λίγο.... δεν λέει. Τέτοια περιοδικά μετά από ένα σεβαστό διάστημα κυκλοφορίας δεν έχουν κάτι καινούργιο να πούν. Οι παλαιοί τα βαρέθηκαν, οι νέοι τα μαθαίνουν από internet οπότε γιοκ. 1
cumulus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Narayan είπε Έχουν έρθει τα κοινωνικά πρότυπα πάνω-κάτω την τελευταία 20ετία. Πλέον τα αντίστοιχα online περιοδικά λένε πως η γυναίκα πρέπει να είναι περήφανη που είναι 200 κιλά και πως ο άνδρας πρέπει όχι μόνο να είναι φέτες αλλά και να μοιάζει του Ράιαν Γκόσλινγκ για να ασχοληθεί η υπέρβαρη καμπυλωτή γυναίκα μαζί του. Περηφανες ολες με τα 200 κιλα τους,δεν εχουν κανενα κομπλεξ με το σωμα τους,το αγαπουν οπως ειναι και μολις χασουν 0,5 κιλο τρεχουν να μας ενημερωσουν στο facebook,twitter ,instagram, να τους πουμε μπραβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις