Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,,,έχω στον σκληρό δίσκο εγκατεστημένα τα windows (windows 7) και τα Linux (ubuntu).Το ερώτημα μου είναι το εξής,έχω πχ ένα αρχείο στα windows ή στο linux,,αντί να το βάλω σε κάποιο usb και να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να μπω στο αντίστοιχο λειτουργικό για να κάνω την μεταφορά του αρχείου,,μπορώ με κάποιον τρόπο να μπω στο λειτουργικό του linux από τα windows χωρίς να χρειαστεί να κάνω επανεκκίνηση και να κάνω μεταφορά το αρχείο,,αλλά να γίνετε και το αντίστροφο,,από τα linux στα windows;

Δημοσ.

Κανονικά τα Linux "βλέπουν" τα windows και μάλιστα όταν τα windows είναι κατεστραμένα και δε μπορούν να μπουτάρουν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις linux για ανάκτηση αρχείων. Το αντίστροφο δε μπορεί να γίνει, τα windows δε μπορούν να "δουν" τα linux.

Δημοσ.

Αν έχεις FAT το linux home partition και τα windows μπορούν να τον κάνουν attach και να τον βλέπουν.. (νομίζω ότι το linux ακόμα και NTFS μπορείς να το έχεις το partition, δεν είμαι σίγουρος)

Δημοσ.

Βρήκα ένα πρόγραμμα το οποίο ονομάζεται Linux Reader το εγκατέστησα στα windows και που εμφάνισε ότι αρχεία έχω στο linux τα οποία μπορείς να τα πάρεις από το linux και να το αποθηκεύσεις στα windows

Δημοσ.

Πολύ καλό πρόγραμμα το linux reader

Νομίζω με αυτό το πρόγραμμα δεν μπορείς βάλεις κάποιο αρχείο από τα windows και να αποθηκευτεί στα linux,,νομίζω μόνο από τα Linux Μπορείς να πάρεις και να τα αποθηκεύσεις στα windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...