Προς το περιεχόμενο

Micro SD Card TF Card Reader @Geekbuying 0.01€

holy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως το ότι ο ταχυδρόμος μου χτύπησε το κουδούνι πρωί πρωί που μόλις είχα ξυπνήσει για να κατέβω κάτω να βάλω υπογραφή για το συστημένο δεματάκι συνολικής αξίας 0,06€, με ξεπερνάει!

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως το ότι ο ταχυδρόμος μου χτύπησε το κουδούνι πρωί πρωί που μόλις είχα ξυπνήσει για να κατέβω κάτω να βάλω υπογραφή για το συστημένο δεματάκι συνολικής αξίας 0,06€, με ξεπερνάει!

Γιατί; Την δουλειά του όπως πρέπει έκανε.

Γιατί; Την δουλειά του όπως πρέπει έκανε.

Ναι το point μου είναι η δωρεάν υπηρεσία αποστολής με συστημένο για αξία προϊόντος 0,06€. :P

• Like 2

Ναι το point μου είναι η δωρεάν υπηρεσία αποστολής με συστημένο για αξία προϊόντος 0,06€. :P

Αστο, ταχυδρομικά έχουν δωρεάν, τα στικακια για να τα δίνουν 0.01 παίζει να τα έχουν πάρει 0.001 το ένα. Με ζημία δεν παίζει να πουλάνε και μάλιστα να επιτρέπουν πολλά τεμάχια ανά πελατη :)

Αστο, ταχυδρομικά έχουν δωρεάν, τα στικακια για να τα δίνουν 0.01 παίζει να τα έχουν πάρει 0.001 το ένα. Με ζημία δεν παίζει να πουλάνε και μάλιστα να επιτρέπουν πολλά τεμάχια ανά πελατη :)

Δεν εξετάζω αυτό. Ενδεχομένως να ήταν και από προωθητική του εργοστασίου και να τα είχαν πάρει και δωρεάν. Απλά δεν μπορώ να μπω στη λογική του συστημένου για τόσο μικρή αξία. Όχι ότι με χαλάει απλά το αναφέρω! :D

Μπα...παροτι ο ταχυδρομος μου αφησε μια θηκουλα που πηρα απο ebay, σε μενα δεν ηρθε ακομα το 1 και μοναδικο κομματι που παρηγγειλα.

Δεν ηταν συστημενο.

Υπαρχει καποιος που ελαβε το πακετο και ηταν unregistered?

Μπα...παροτι ο ταχυδρομος μου αφησε μια θηκουλα που πηρα απο ebay, σε μενα δεν ηρθε ακομα το 1 και μοναδικο κομματι που παρηγγειλα.

Δεν ηταν συστημενο.

Όχι, η unregistered παραγγελία που έκανα με 1 κομμάτι, δεν ήρθε ακόμα.

Η registered με τα 7 κομμάτια ήρθε εδώ και 3 μέρες.

• Like 1

Φυσικα και γινεται. Αυτο ειναι η διαφημιση. Αντι να πληρωσουν για διαφημιση σου δινουν μια κινεζιά κατω απο το κοστος για να τους δοκιμασεις και να τους γνωρισεις.

• Like 1

Φυσικα και γινεται. Αυτο ειναι η διαφημιση. Αντι να πληρωσουν για διαφημιση σου δινουν μια κινεζιά κατω απο το κοστος για να τους δοκιμασεις και να τους γνωρισεις.

Θα έδιναν 1 τεμάχιο ανά πελάτη, όπως συνήθως. Ακριβώς για να τους γνωρίσει και πιο πολύς κόσμος.

Θα έδιναν 1 τεμάχιο ανά πελάτη, όπως συνήθως. Ακριβώς για να τους γνωρίσει και πιο πολύς κόσμος.

Το ότι δεν το έκαναν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κόστος είναι πιο μικρό από 0.01€.

Το ότι δεν το έκαναν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κόστος είναι πιο μικρό από 0.01€.

Καλά, προφανώς και δεν είμαι στο λογιστήριο τους, οπότε φυσικά και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Ίσως είσαι εσύ όμως μιας κι εκπεμπεις τόση σιγουριά.

Όπως και να έχει, δεν αξίζει άλλο οφ τοπικ κουβέντα αυτή η λεπτομέρεια.

Καλά, προφανώς και δεν είμαι στο λογιστήριο τους, οπότε φυσικά και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Ίσως είσαι εσύ όμως μιας κι εκπεμπεις τόση σιγουριά.

Όπως και να έχει, δεν αξίζει άλλο οφ τοπικ κουβέντα αυτή η λεπτομέρεια.

Όταν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, ειρωνευεσαι και γίνεσαι εριστικός; Άντε καλή σου συνέχεια...

Δεν ηταν συστημενο.

Και εγώ ακομα στο περίμενε είμαι... 1 κομμάτι παρήγγειλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...