Προς το περιεχόμενο

Micro SD Card TF Card Reader @Geekbuying 0.01€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει γίνει εδώ και μέρες shipped άλλα ούτε και έμενα μου λέει παραπάνω πληροφορίες το tracking number, ξέρουμε πόσες μέρες θέλει αυτό το κατάστημα για να στείλει Ελλάδα άλλα και αν θα παραλάβω από ΕΛΤΑ η θα μου τα αφήσουν σαν απλό γράμμα στην πόρτα μου;

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημαίνει ότι 23/9 το παρέλαβαν στο ταχυδρομείο στην Κίνα.

Σε καμιά 2 εβδομάδες λογικά θα φανεί ότι έφτασε Ελλάδα :P

Δημοσ.

Παντως το site γραφει 7 με 15 μερες για λοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Στο email γραφουν οτι τα στειλαν 19 Σεπτέμβρη οποτε απο εβδομάδα περιμένουμε.

Αν δεν τα στειλουν σε λαθος υποκατάστημα, πραγμα που εχει τυχει 2 στις 3 φορές. Μεχρι το Ελ. Βενιζέλος καλα φτάνουν, μετα αρχιζουν τα προβλήματα.

Edit: ξανατσεκαρα τωρα και σύμφωνα με την μη ακριβή google μετάφραση χθες ηταν καπου στη Nanjing.

• Like 1
Δημοσ.

Edit: ξανατσεκαρα τωρα και σύμφωνα με την μη ακριβή google μετάφραση χθες ηταν καπου στη Nanjing.

Το ίδιο και εδώ. Πάντως έχει γέλιο που με 0,05€ (5 κομμάτια) έχουμε και προΪόν και tracking number. Δείτε το σαν διασκέδαση που σας κόστισε μόλις μερικά ευρωλεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΛΤΑ 

Εντοπισμός Αντικειμένου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RK253541***CN

Κατάσταση                                                         Ημερομηνία     Ώρα                  Περιοχή
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ   26-09-2015     13:19    ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...