Προς το περιεχόμενο

Micro SD Card TF Card Reader @Geekbuying 0.01€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

10 μου ήρθαν σε 18 μέρες. Άψογα όλα δουλεύουν μια χαρά σε διάφορα χρώματα. Μοοραζουμε δωράκια σε φίλους και συγγενείς.

Δημοσ.

Εντυπωση μου εκανε οτι σε παραγγελια των 12λεπτων εβαλαν και tracking number χωρις να το ζητησω.Απο τα καλυτερα καταστηματα το greekbuying.Το μονο κακο που δεν δεχεται visa/mastercard οπως το banggood και πρεπει να μπλεξεις με paypal.

Δημοσ.

Εντυπωση μου εκανε οτι σε παραγγελια των 12λεπτων εβαλαν και tracking number χωρις να το ζητησω.Απο τα καλυτερα καταστηματα το greekbuying.Το μονο κακο που δεν δεχεται visa/mastercard οπως το banggood και πρεπει να μπλεξεις με paypal.

τo greekbuying δεν έχει ανοίξει ακόμα ... :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα σήμερα πάνω που το είχα ξεχάσει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί βαριέμαι να του βάλω κάρτα μνήμης.

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα σήμερα πάνω που το είχα ξεχάσει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί βαριέμαι να του βάλω κάρτα μνήμης.

Σήμερα;

Κυριακή;

ο ιδιοκτήτης της εταιρείας το έφερε αυτοπροσώπως μιας και βρισκόταν ταξιδακι αναψυχής στην περιοχη;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι, με τον λογαριασμό μου στο geekbuying που έχω κάνει τόσες αγορές(και είχα πάρει και 2 card readers παλιότερα) έκανα ακόμα μια παραγγελία για 1 κομμάτι στα $0.01.

Δημοσ.

Σήμερα;

Κυριακή;

ο ιδιοκτήτης της εταιρείας το έφερε αυτοπροσώπως μιας και βρισκόταν ταξιδακι αναψυχής στην περιοχη;

Την Παρασκευή θα ήταν λογικά και θα ξεχάστηκα... :P

Και μόλις παρήγγειλα άλλο ένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...