king2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 10 μου ήρθαν σε 18 μέρες. Άψογα όλα δουλεύουν μια χαρά σε διάφορα χρώματα. Μοοραζουμε δωράκια σε φίλους και συγγενείς.
leros2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα ήρθε και το δικό μου !! Και εγω ξεγραμμένο το είχα
king2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εντυπωση μου εκανε οτι σε παραγγελια των 12λεπτων εβαλαν και tracking number χωρις να το ζητησω.Απο τα καλυτερα καταστηματα το greekbuying.Το μονο κακο που δεν δεχεται visa/mastercard οπως το banggood και πρεπει να μπλεξεις με paypal.
kmarios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εντυπωση μου εκανε οτι σε παραγγελια των 12λεπτων εβαλαν και tracking number χωρις να το ζητησω.Απο τα καλυτερα καταστηματα το greekbuying.Το μονο κακο που δεν δεχεται visa/mastercard οπως το banggood και πρεπει να μπλεξεις με paypal. τo greekbuying δεν έχει ανοίξει ακόμα ... 1
alexiko Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθε και μένα σήμερα πάνω που το είχα ξεχάσει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί βαριέμαι να του βάλω κάρτα μνήμης.
Alxnks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθε και μένα σήμερα πάνω που το είχα ξεχάσει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί βαριέμαι να του βάλω κάρτα μνήμης. Σήμερα; Κυριακή; ο ιδιοκτήτης της εταιρείας το έφερε αυτοπροσώπως μιας και βρισκόταν ταξιδακι αναψυχής στην περιοχη;
BrocasHelm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ξανά σήμερα για κάτι ώρες ακόμα. 1 κομμάτι ανά άτομο. Για το γαμώτο έριξα άλλη μία, λες και δεν μου φτάνουν τα 2 που είχα παραγγείλει(και παρέλαβα κανονικά). http://www.geekbuying.com/item/Micro-SD-Card-TF-Card-Reader-Color-Random-339320.html 1
BrocasHelm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Όχι, με τον λογαριασμό μου στο geekbuying που έχω κάνει τόσες αγορές(και είχα πάρει και 2 card readers παλιότερα) έκανα ακόμα μια παραγγελία για 1 κομμάτι στα $0.01.
alexiko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα; Κυριακή; ο ιδιοκτήτης της εταιρείας το έφερε αυτοπροσώπως μιας και βρισκόταν ταξιδακι αναψυχής στην περιοχη; Την Παρασκευή θα ήταν λογικά και θα ξεχάστηκα... Και μόλις παρήγγειλα άλλο ένα...
d_gkal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 μολιςπ ηγα να το βαλω στο καλαθι, το εβγαλε Out of stock
king2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ είχα πάρει 10 με την προηγούμενη προσφορά και τώρα δεν με αφήνει καν να βάλω ένα στο καλάθι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα