Δημοφιλής ανάρτηση holy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 κανονικη τιμη 9.99 usd. με τον κωδικο FFRHLLZR νεα τιμη 0.01 φωτο της προσφορας http://i.imgur.com/3EzK5aQ.png http://www.geekbuying.com/item/Micro-SD-Card-TF-Card-Reader-Color-Random-339320.html 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 και ηθελα ενα τετοιο! το πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα η Original τιμη ειναι για τα πανηγυρια αφου το δινουν συνηθως σαν δωρο αλλα για 0.01€ μια χαρα.Thanks Holy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ντάξει τζαμπα το δίνουν αλλά έχετε υπόψη σας ότι είναι ποιότητα του 1€ και ίσως πολλά λέω.Καμία σχέση με τα 10$ που εμφανίζεται στο μαγαζί.Θα φοβάσαι να βάλεις κάρτα μέσα του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ντάξει τζαμπα το δίνουν αλλά έχετε υπόψη σας ότι είναι ποιότητα του 1€ και ίσως πολλά λέω.Καμία σχέση με τα 10$ που εμφανίζεται στο μαγαζί.Θα φοβάσαι να βάλεις κάρτα μέσα του. Μπα εχω ακριβως το ιδιο απο το Geekbuying,αν δεν σε ενοχλει οτι ειναι USB 2 ειναι κομπλε. Εχω 2 64αρες micro που μεταφερω συνεχεια απο καμερα σε καμερα και μου εχει λυσει τα χερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 εψαχνα καιρο για τετοιο, εισαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα εχω ακριβως το ιδιο απο το Geekbuying,αν δεν σε ενοχλει οτι ειναι USB 2 ειναι κομπλε. Εχω 2 64αρες micro που μεταφερω συνεχεια απο καμερα σε καμερα και μου εχει λυσει τα χερια Και εγω το εχω αλλα προσωπικα το φοβαμαι να του εμπιστευτω επωνυμη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω το εχω αλλα προσωπικα το φοβαμαι να του εμπιστευτω επωνυμη καρτα. Ειχα ενα All in One αγορασμενο κοντα στο 15αρι εκτος του οτι δεν εβρισκες ευκολα τρυπα για τις Micro χωρις SD adaptor μου ειχε μεινει 2 3 φορες μεσα και επρεπε να κανω εγχειρηση. Οι καρτες που χρησιμοποιω περισσοτερο ειναι 2 64αρες Evo+ και μεχρι τωρα κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ τον ts, πήρα και εγώ ένα, ελπίζω να παραλάβω Τελευταία φορά που παρήγγειλα κάτι του 0,01€ δεν ήρθε ποτέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Απο το geekbuying μολις μια στις τρεις παραγγελίες μου έρχεται και ειναι και απαράδεκτοι στα refund (δε μου τα έδωσαν ποτέ). Μακράν το χειρότερο μαγαζί κάτ εμε... Παρόλα αυτα τσίμπησα ενα...</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρα 10 να υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα ενα All in One αγορασμενο κοντα στο 15αρι εκτος του οτι δεν εβρισκες ευκολα τρυπα για τις Micro χωρις SD adaptor μου ειχε μεινει 2 3 φορες μεσα και επρεπε να κανω εγχειρηση. "Το συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες" δεν εχει σχεση με το σχολιο που εκανα αναφορικα με την ποιοτητα του παροντος. Παντου μπορεις να το πεις αυτο. Οι καρτες που χρησιμοποιω περισσοτερο ειναι 2 64αρες Evo+ και μεχρι τωρα κομπλε Κασκαντερ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 για ενα σεντ,μη το κανετε και θεμα......και να μην το στειλουν...σιγα τα αυγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ διακριτικό το κουμπάκι εισαγωγής κουπονιού.Το «-coupon code?» είναι χωρίς πλαίσιο στα αριστερά της σελίδας πριν μπούμε στο Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Άκυρο μου μυρίζει γιατί σου επιτρέπει να βάλεις όσα θέλεις... παίρνεις δλδ 100 με 1 ευρώ.... 1000 με 10 ευρώ... κλπ... λίγες τέτοιες παραγγελίες να πέσουν και τους φαλήρισαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα