Προς το περιεχόμενο

Micro SD Card TF Card Reader @Geekbuying 0.01€

holy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ντάξει τζαμπα το δίνουν αλλά έχετε υπόψη σας ότι είναι ποιότητα του 1€ και ίσως πολλά λέω.Καμία σχέση με τα 10$ που εμφανίζεται στο μαγαζί.Θα φοβάσαι να βάλεις κάρτα μέσα του.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ντάξει τζαμπα το δίνουν αλλά έχετε υπόψη σας ότι είναι ποιότητα του 1€ και ίσως πολλά λέω.Καμία σχέση με τα 10$ που εμφανίζεται στο μαγαζί.Θα φοβάσαι να βάλεις κάρτα μέσα του.

Μπα εχω ακριβως το ιδιο απο το Geekbuying,αν δεν σε ενοχλει οτι ειναι USB 2 ειναι κομπλε.

Εχω 2 64αρες micro που μεταφερω συνεχεια απο καμερα σε καμερα και μου εχει λυσει τα χερια

Μπα εχω ακριβως το ιδιο απο το Geekbuying,αν δεν σε ενοχλει οτι ειναι USB 2 ειναι κομπλε.

Εχω 2 64αρες micro που μεταφερω συνεχεια απο καμερα σε καμερα και μου εχει λυσει τα χερια

Και εγω το εχω αλλα προσωπικα το φοβαμαι να του εμπιστευτω επωνυμη καρτα.

Και εγω το εχω αλλα προσωπικα το φοβαμαι να του εμπιστευτω επωνυμη καρτα.

Ειχα ενα All in One αγορασμενο κοντα στο 15αρι εκτος του οτι δεν εβρισκες ευκολα τρυπα για τις Micro χωρις SD adaptor μου ειχε μεινει 2 3 φορες μεσα και επρεπε να κανω εγχειρηση.

Οι καρτες που χρησιμοποιω περισσοτερο ειναι 2 64αρες Evo+ και μεχρι τωρα κομπλε

<p>Απο το geekbuying μολις μια στις τρεις παραγγελίες μου έρχεται και ειναι και απαράδεκτοι στα refund (δε μου τα έδωσαν ποτέ). Μακράν το χειρότερο μαγαζί κάτ εμε... Παρόλα αυτα τσίμπησα ενα...</p>

Ειχα ενα All in One αγορασμενο κοντα στο 15αρι εκτος του οτι δεν εβρισκες ευκολα τρυπα για τις Micro χωρις SD adaptor μου ειχε μεινει 2 3 φορες μεσα και επρεπε να κανω εγχειρηση.

"Το συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες" δεν εχει σχεση με το σχολιο που εκανα αναφορικα με την ποιοτητα του παροντος. Παντου μπορεις να το πεις αυτο.

Οι καρτες που χρησιμοποιω περισσοτερο ειναι 2 64αρες Evo+ και μεχρι τωρα κομπλε

Κασκαντερ; :P

• Like 3

Πολύ διακριτικό το κουμπάκι εισαγωγής κουπονιού.
Το «-coupon code?» είναι χωρίς πλαίσιο στα αριστερά της σελίδας πριν μπούμε στο Paypal.

Άκυρο μου μυρίζει γιατί σου επιτρέπει να βάλεις όσα θέλεις... παίρνεις δλδ 100 με 1 ευρώ.... 1000 με 10 ευρώ... κλπ... λίγες τέτοιες παραγγελίες να πέσουν και τους φαλήρισαν...  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...