Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Το πρόβλημα μου εμφανίστηκε κάνα δεκαήμερο τώρα και προσπαθώ να δω τι φταίει? Όπως θα δείτε στην εικόνα ο task manager στις διεργασίες ο iexplorer τρέχει ασταμάτητα! Συνέχεια τέλος διεργασίας κάνω για να τα σβήσω ένα ένα παρακαλώ αφού με shift δεν μπορείς να τα επιλέξεις, μετά από προσπάθειες να δω τι συμβαίνει! Οι κινήσεις που έχω κάνει δεν είναι και πολλές, scan με nod και σβήσιμο αρχείων στον φάκελο temp και download programme files(νομίζω και prefetch) μηπως έχει κάνα σκουπίδι εκεί!

Τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω? Άμα απ εγκαταστήσω τον Explorer θα έχω πρόβλημα με τα Windows. Επίσης θα λυθεί το πρόβλημα?

post-146148-0-07147900-1442045859_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα

Το πρόβλημα μου εμφανίστηκε κάνα δεκαήμερο τώρα και προσπαθώ να δω τι φταίει? Όπως θα δείτε στην εικόνα ο task manager στις διεργασίες ο iexplorer τρέχει ασταμάτητα! Συνέχεια τέλος διεργασίας κάνω για να τα σβήσω ένα ένα παρακαλώ αφού με shift δεν μπορείς να τα επιλέξεις, μετά από προσπάθειες να δω τι συμβαίνει! Οι κινήσεις που έχω κάνει δεν είναι και πολλές, scan με nod και σβήσιμο αρχείων στον φάκελο temp και download programme files(νομίζω και prefetch) μηπως έχει κάνα σκουπίδι εκεί!

Τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω? Άμα απ εγκαταστήσω τον Explorer θα έχω πρόβλημα με τα Windows. Επίσης θα λυθεί το πρόβλημα?

Κάνε scan με τα γνστα προγράμματα malwarebytes,superantispyware και adwcleaner,jrt.Ισως ειναι καποιο malware

Δημοσ.

Έκανα scan με superantispyware βρήκε αρκετά και τα καθάρισε αλλά το πρόβλημα παραμένει!τι μπορεί να φταίει?

δοκίμασε και με τα άλλα και αν δεις οτι δεν αλλάζει κατι εφυγες για φορμάτ.

Δημοσ.

Το πρόβλημα παραμένει, δοκίμασα με spybot και δεν αλλάζει τπτ!

Για να κάνω φορματ σε ένα laptop με εγκατέστημένα τα Windows ποια βήματα πρέπει να κάνω? Toshiba με Windows 7!

Δημοσ.

Το πρόβλημα παραμένει, δοκίμασα με spybot και δεν αλλάζει τπτ!

Για να κάνω φορματ σε ένα laptop με εγκατέστημένα τα Windows ποια βήματα πρέπει να κάνω? Toshiba με Windows 7!

Δώσε το ακριβές μοντέλο αν θες γιατι σε κάποια διαφέρει η διαδικασία

Δημοσ.

Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει;

Συνήθως τα toshiba μπαίνουν σε recovery mode κρατώντας πατημένο το πλήκτρο 0 (μηδέν) και μετά πατώντας το power. Αφήνεις το power μόλις ανάψει αλλά συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το 0 μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη της toshiba και το αφήνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...