kostas281290 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 εχω το εξης κινητο...με αλληνικη γλωσσα κανονικα..αλλα επειδη ειναι ρουταρισμενο λογικα και εχει κατι εφαρμογες που δν τις θελω θελω να με βοηθησετε τι να κανω...αξιζει να το κανω unroot και αν ναι πως?
newsformobiles Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να το κάνεις unroot!? Επειδή είναι, δεν σημαίνει οτι υποχρεωτικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα. Άσε που δεν ξέρω εάν γίνεται, εάν είναι ενσωματωμένο με το firmware.
kostas281290 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 κανοντας ομως ενα σκαν βλεπω απο την εφαρμογη τουιτερ ενα τρογιαν και δεν με αφηνει ουτε να το κανω απεγκατασταση ουτε απενεργοποιηση..τι μπορω να κανω για αυτα?
newsformobiles Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα, με τι σκάναρες το κινητό και που βρήκε trojan!? Για σωστό antivirus, αν και στα android δεν χρειάζεται, δοκίμασε αυτό: https://www.virustotal.com/en/documentation/mobile-applications/
kostas281290 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 cm security...συν οτι βλεπω οτι τρωει καπου 14% μπαταρια η συγκεκριμενη εφαρμογη
newsformobiles Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το twitter είναι δηλαδή trojan!? Δοκίμασε την εφαρμογή από πάνω που σου λέω. Αν είσαι root, μπορείς να απεγκαταστήσεις ότι θέλεις. Αν δεν είσαι, εφαρμογές που υπάρχουν μέσα στην rom, δεν μπορείς να τις πειράξεις. Και βάλε και το wakelock detector να δεις εάν πράγματι σου τρώει μπαταρία.
kostas281290 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ετρεξα το προγραμμα και μου εβγαλε trojan στα περισσοτερα προγραμματα που ειχε προεγκατεστημενα...αλλα και τις επαφες εχει με κοκκινο σηματακι...τι γινεται?
glix Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Απο κινα το πηρες? Επιπλεον λες οτι ειναι Ροοταρισμενο ,αρα θα μπορεις να βγαλεις οτι εφαρμογη θελειες εσυ, του ειχες πει απ το σιτε να στο φερουν ετσι ετοιμο στην Ελλαδα?
kostas281290 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 το πηρα απο ενα παλικαρι εδω...απο κινα το εχει αγορασει λογικα..και αποτι καταλαβα δεν ειναι τελικα ρουταρισμενο...δεν γνωριζω πολλα για αυτα
newsformobiles Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν είναι ρουταρισμένο, δεν βγαίνουν όλα.
kostas281290 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει περιπτωση να αποκτησω προβλημα στο μελλον με αυτες τις εφαρμογες?
newsformobiles Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρόγραμμα που σου είπα, λέει αν κάποια εφαρμογή εχει βρεθεί ποτέ ύποπτη. Εξαρτάται πόσο ύποπτη ήταν/είναι. Δες στο myphone τι παίζει με το κινητό σου, καθώς έχω διαβασει για κάποια rom ιταλού πολύ καλή και καθαρή.
kostas281290 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω ειχα διαβασει για μια ρομ που λες αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται..και το σκεφτομαι μην κανω καμια πατατα και το βγαλω αχρηστο
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα με το checker root απο το play store να δεις αν ειναι root η οχι. Αν ειναι μπορεις να τις απεγκαταστισης με το Root Uninstaller pro. Αν δεν ειναι μπορεις απλος να τις παγωσης πηγαινοντας στην διαχειρηση εφαρμογων-ολες και μετα επιλεγης πανω δεξια πιες θες να σταματησουν. Καλο ειναι αν μπορεις να τις απεγκαταστησης για να μην εχεις προβληματα. Π.χ σου τρωί γρηγορα την μπαταρια,σου κολλαει,τρεχουν στο παρασκηνιω και σου τρωί ram κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα