Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια να κανω μια ερωτηση(δεν ξερω αν εχω ποσταρει σωστα)?Εδω και ενα χρονο εχω ενα ενσυρματο τηλεφωνο το panasonic kx-ts 580 και εχω το εξης θεμα.

Σε οποια πριζα και να το συνδεσω κανει εναν βομβο ,εναν θορυβο  ο οποιος κατα περιπτωση αυξομειωνεταιΕχω αλλα 3 τηλεφωνα σπιτι και δεν το κανει κανενα(2 ασυρματα,1 σταθερο).

Του εχω αλλαξει πριζα, τα ιδια.Το δοκιμασα και σε αλλο σπιτι , τα ιδια.

Το πηγα στο σερβις και μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα και οτι μαλλον ειναι η τηλεφωνικη γραμμη (οντως το ακουσα συνδεδεμενο στο σερβις και ηταν πεντακαθαρο).Ειναι δυνατον ?Αν ναι γιατι τα αλλα τηλεφωνα δεν εχουν θορυβο?

Εννοειται οτι το εχω πανω σε φιλτρο.

ΚΑμια ιδεα?

Δημοσ.

εχω αλλαξει 2-3 φλτρα χωρις να δω αξιοσημειωτη διαφορα.Υπαρχουν ισχυροτερα φιλτρα και λιγοτερο ισχυρα η ολα ειναι τα ιδια?
Ασχετο αλλα αλλαζοντας φιλτρα ειδα διαφορα στο ιντερνετ.Αλλαξα φιλτρο και απο εκει που σερνοταν πεταει (το ιντερνετ).Στο τηλεφωνο ομως σχεδον καμια διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε μόνο με το ενσύρματο τηλέφωνο και εμένα μου έκανε κάτι παρόμοιο η πρίζα στο δωμάτιο μου έκανε ένα θόρυβο στο τηλ και μόλις την έβγαλα και έκανα πιο καλα τα καλώδια έστρωσε υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο στην εταιρία σου πήρες

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Όταν σβήνεις το modem ο θόρυβος παραμένει; Αν ναί υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή, αν όχι ύπαρχει ενδεχόμενο προβληματος στο φιλτρο του DSLAM. Οπότε και στις 2 περιπτώσεις καλείς τον πάροχο σου.

Δημοσ.

παιδια να κανω μια ερωτηση(δεν ξερω αν εχω ποσταρει σωστα)?Εδω και ενα χρονο εχω ενα ενσυρματο τηλεφωνο το panasonic kx-ts 580 και εχω το εξης θεμα.
Σε οποια πριζα και να το συνδεσω κανει εναν βομβο ,εναν θορυβο  ο οποιος κατα περιπτωση αυξομειωνεταιΕχω αλλα 3 τηλεφωνα σπιτι και δεν το κανει κανενα(2 ασυρματα,1 σταθερο).
Του εχω αλλαξει πριζα, τα ιδια.Το δοκιμασα και σε αλλο σπιτι , τα ιδια.
Το πηγα στο σερβις και μου ειπαν οτι δεν εχει θεμα και οτι μαλλον ειναι η τηλεφωνικη γραμμη (οντως το ακουσα συνδεδεμενο στο σερβις και ηταν πεντακαθαρο).Ειναι δυνατον ?Αν ναι γιατι τα αλλα τηλεφωνα δεν εχουν θορυβο?
Εννοειται οτι το εχω πανω σε φιλτρο.
ΚΑμια ιδεα?

Φιλε μου απ' οτι φαινεται μαλλον ειναι θεμα τηλεφωνου και μονο. Πιθανον στο σερβις που ηταν πεντακαθαρο, να μην ειχε ιντερνετ η συγκεκριμενη γραμμη. Απο την στιγμη που εχεις αλλα 3 τηλεφωνα που δουλευουν σωστα μην το πολυψαχνεις. Το πιθανοτερο ειναι να μην βρεις ακρη και να γινουν τα νευρα σου κροσσια...

Υ.Γ Μου θυμιζεις παλιοτερα μια συσκευη siemens που ειχα για κινητο, που στην WIND που ειμαι, ο συνομιλητης μου ΠΑΝΤΑ ακουγε δυνατο αντιλαλο την φωνη του. Ειχα μιλησει με τις βλαβες 2 φορες τα εβλεπαν ολα Ο.Κ, και ειχα στειλει το τηλεφωνο στην αντιπροσωπια 3 φορες και στο τελος μου αλλαξαν μεσα ολη την πλακετα και το IMEI χωρις αποτελεσμα.

Η πλακα τωρα ειναι πως οταν εβαζα καρτα SIM αλλης εταιριας δουλευε μια χαρα. Οπως επισης και εγω οταν εβαζα την καρτα μου σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο κινητο παλι δουλευε μια χαρα... Ψαξε το λοιπον να βρεις ποιο εφταιγε... Η εταιρια η το τηλεφωνο...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Μερικα πραγματα απλα ΔΕΝ καθονται καλα μεταξυ τους... Πιθανον η γραμμη σου να εχει ενα τι θορυβο παραπανω, που το συγκεκριμενο τηλεφωνο δεν μπορει να διαχειριστει. Ισως αν το πας σε αλλη γραμμη να ειναι Ο.Κ....

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή βάζοντας 2 φίλτρα στην σειρά ή splitter και φίλτρο μαζί.

Κάνε και άλλη μία ίδια αποσυνδέοντας τις άλλες τηλεφωνικές συσκευές.

Συναγερμός υπάρχει στο σπίτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To koυφο ειναι οτι το θορυβο τον βγαζουν μονο τα ενσυρματα της panasonic (ειχα αλλο ενα ενσυρματο που εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα μεχρι που το πεταξα-γι ααλλη αιτια-.

Το προβλημα υπηρχε εδω και μια 10 ετια περιπου για ολα τα τηλεφωνα του σπιτιου.

Εφερνα τους τεχνικους του ΟΤΕ για 5 χρονια ,δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι, με εβγαζαν τρελο κτλ μεχρι που μεσω ΕΕΤΤ και πολλες επισκεψεις καποιος τεχνικος καταλαβε οτι ειναι θεμα DLAN( η οπως λεγεται τελος παντων-στο κουτι του ΟΤΕ που διανεμει το ιντερνετ) το οποιο και ειχε κεραυνοβοληθει.

Μολις μου αλλαξε πορτα εφτιαξαν τα τηλεφωνα εκτος απο το προαναφερθεν).

Αποσυνδεσα ολα τα τηλεφωνα,αποσυνδεσα το ρουτερ,εβαλα μονο αυτο σε διαφορες πριζες του αλλαξα διαφορα φιλτρα/σπλιτερ (πανω απο 5) και ειδα μικρες διαφορες;Συνδεσα και τρια φιλτρα στη σειρα, μειωθηκε ο θορυβος και παλι δεν εξαφανιστηκε.

Λεω να το παω και στο δευτερο σερβις της Panasonic αν και δε νομιζω να βρω ακρη................

Τωρα που το σκεφτομαι ισως και να φταιει το δικτυο που εχω στο σπιτι το οποιο και περναει ακριβως πανω απο τις πριζες του ρευματος,ισως και οχι.

Συναγερμο δεν εχουμε......

ΠΑντως το τηλεφωνο το δοκιμασα και σε αλλο σπιτι και κανει τα ιδια wtf?????

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.

ΠΑντως το τηλεφωνο το δοκιμασα και σε αλλο σπιτι και κανει τα ιδια wtf?????

Αφου το δοκιμασες και σε αλλο σπιτι και κανει τα ιδια, ενω ταυτοχρονα εχεις στο δικο σου αλλες 3 συσκευες που δεν εχουν θεμα, γιατι δεν μπορεις να αποδεχτεις οτι ειναι θεμα τηλεφωνου ???

Εξαλλου οπως αναφερεις τα panasonic (ειδικα τα ασυρματα) ειχαν καποια θεματα απο ανεκαθεν σε γραμμες με ιντερνετ...

Δημοσ.

ποτε δεν ειπα οτι δεν ειναι θεμα τηλεφωνου.Το αντιθετο μαλιστα.

Απλα πρεπει να χωνεψω οτι δε θα επισκευαστει αφου στο σερβις παρουσιαζεται οκ.Πως μπορω να αποδειξω το αντιθετο?
και ασχετο το συνδεσα αφου ειχα αποσυνδεσει το ρουτερ και παλι τα ιδια .Μηπως παιζει ρολο οτι η γραμμη εχει ιντερνετ εν γενει ?

Το βραδυ θα το συνδεσω και στο κουτι της cyta στο σπιτι του πατερα μου να δω και θα σας πω.

Δημοσ.

ποτε δεν ειπα οτι δεν ειναι θεμα τηλεφωνου.Το αντιθετο μαλιστα.

Απλα πρεπει να χωνεψω οτι δε θα επισκευαστει αφου στο σερβις παρουσιαζεται οκ.Πως μπορω να αποδειξω το αντιθετο?

και ασχετο το συνδεσα αφου ειχα αποσυνδεσει το ρουτερ και παλι τα ιδια .Μηπως παιζει ρολο οτι η γραμμη εχει ιντερνετ εν γενει ?

Το βραδυ θα το συνδεσω και στο κουτι της cyta στο σπιτι του πατερα μου να δω και θα σας πω.

1. Απο το οτι η γραμμη εχει ιντερνετ ξεκινανε ολα σου τα προβληματα... Αυτο ειναι σιγουρο...

2. Διστυχως κι εγω το βλεπω πολυ δυσκολο να καταφερεις να αποδειξεις οτι φταιει το τηλεφωνο...

Δημοσ.

γείωση της πρίζας (ΔΕΗ) μπορεί ο βόμβος να έρχεται από το τροφοδοτικό η παράσιτο γενικά  στις γραμμές η ακόμα και παράσιτο στις συχνότητες που παίζει το τηλ από κάποια συσκευή στο σπίτι η γειτονικό

Δημοσ.

Ενημερωτικα το πηγα ξανα στο σερβις (σε διαφορετικο απο το προηγουμενο) το συνεδεσε στο τηλεφωνικο κεντρο  και παλι πεντακαθαρο.Μετα απο πολυ πιεση το κρατησε αλλα το βλεπω μια απο τα ιδια.

ΠΑλιοτερα που ειχα το θεμα με τον ΟΤΕ ειχα κατεβασει το γενικο του ρολογιου της ΔΕΗ  και παλι ειχε θορυβο.Βεβαια οπως προειπα επισκευαστηκε (σχεδον) η βλαβη και απο εκει που ο θορυβος ηταν σε ολα τα τηλεφωνα περιοριστικε μονο σε ενα.

Οταν το ξαναπαρω θα το ξανακανω (θα κατεβασω το γενικο να δω).

Εχω φερει διαφορους "ειδικους" που ο καθενας λεει τα δικα του (πχ καποιος μου ειπε οτι εχει κεραυνοβοληθει το τηλεφωνικο καλωδιο και θελει αλλαγη).

Υπαρχει τροπος να μπει καποιο φιλτρο που ν α καθαρισει ολη τη γραμμη η να βαλω μπριζες εξωτερικες ενισχυμενες κτλ ωστε να λυθει (ολικως ή μερικως( το προβλημα?(αν και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αφου μιλαμε μονο για μια συσκευη πλεον).

Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα ειπες στο τελος, δεν αξιζει να κανεις τετοια ιστορια για ενα τηλεφωνο... Βαλ' την στην αποθηκη και (αν σου χρειαζετε)  αγορασε μια αλλη με 10-15 ευρω να κανεις τη δουλεια σου... ;) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...