Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να πάω στην cosmote αλλά από την Vodafone έχω πάρει συσκευή αυτοί μου λένε να πληρώσω 161 ευρώ αλλά θα είναι τόσα η θα μου ζητήσουν και την συσκευή πίσω

Δημοσ.

Νομίζω θα σου ζητηθεί να παραδώσεις και το κινητό. Παρόλα αυτά, κάνεις πατάτα αυτή την στιγμή γιατί καταπατάς ένα συμβόλαιο που υπέγραψες και τρως πρόστιμο. Όταν υπογράφεις συμβόλαιο δέσμευσης (συνήθως αυτά που κρατάνε δύο χρόνια) είσαι υποχρεωμένος να το τηρήσεις, άσχετα με το αν σου αρέσει ή όχι. Είσαι τυχερός πάντως που πήρες ένα σχετικά μικρό ποσό, διότι κάποιοι άλλοι γνωστοί μου που έκαναν κάτι παρόμοιο τους ζήτησαν 250+€.

Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι θα ζητηθεί και το κινητό; Το να διακόψεις ένα συμβόλαιο κινητής είναι ένα δικαίωμα που προβλέπεται, και έχεις δέσμευση μόνο αν έχεις πάρει κάποια επιδότηση, η οποία αποσβαίνεται με την πάροδο των μηνών.Στο ίδιο το συμβόλαιο έχει ένα πινακάκι στην πρώτη σελίδα που αναφέρει πόσο αποσβαίνεται η επιδότηση ανάλογα με τους μήνες παραμονής. Π.χ. σε 12μηνο, αν διακόψεις μέχρι τον 6ο μήνα πληρώνεις 100% την επιδότηση που πήρες, από τον 7ο και μετά μειώνεται (νομίζω 13% κάθε μήνα) και στον τελευταίο μήνα μηδενίζεται. Αν έδινες και τη συσκευή πίσω θα ήταν σαν να διπλοπληρώνεις. Δείτε το και διαφορετικά. Τι νόημα έχει να πάρουν μια μεταχειρισμένη συσκευή, η οποία έχει χάσει ποσοστό της αξίας που είχε καινούρια; Ενώ την επιδότηση που την παίρνουν πίσω ως χρήματα είναι πολύ πιο συμφέρον.

edit: αντίστοιχα γίνεται νομίζω αν έχεις πάρει έκπτωση παγίου αντί για επιδότηση, όπου πληρώνεις το σύνολο των εκπτώσεων που έχεις πάρει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.

Πήρα επιδότηση και πήρα να μου στείλουν το σύμβολαιο όταν το υπέγραψα τους ΗΠΑ ότι θέλω ένα αντίγραφο και μου είπαν θα σας αποσταλεί αλλά τίποτα τώρα που τους πήρα είπαν θα σταλεί

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την συσκευη δεν νομιζω οτι θα στην παρουν αλλα σιγουρα θα εχεις ενα καλο τελος διακοπης για να βγουν τα σπασμενα της συσκευης που σου εδωσαν.αυτο ειναι το κακο με τις επιδοτησεις και τις δεσμευεις συμβολαιων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...