aleilo03 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες καλησπέρα...Αυτή τη στιγμή εχω σαν οθόνη την Dell S2240L και σκέφτομαι να την αλλάξω και να βάλω μια "πρώην" τηλεόραση στην θέση της την Grundig Vision 7 32" 7950t.... Ο λόγος είναι ότι θέλω μεγαλύτερη οθόνη και τυχαίνει να έχω αυτή την τηλεόραση που δεν την χρειάζομαι πλεόν και σκεφτομαι είτε να την κάνω οθόνη είτε να την πουλήσω..Κύρια χρήση θα είναι για παιχνίδια.. Τι πιστεύετε??
SouLSLayeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θα έπρεπε να πεις την απόσταση που θα είσαι, αλλά...πας να στείλεις καλό LED IPS monitor για tv τουλάχιστον 6ετίας? Δεν μου αρέσει, εκτός και αν το πισί είναι στο σαλόνι. Αλλιώς η καλύτερη επιλογή είναι να κρατήσεις και τις 2. Το μόνιτορ για τις καθημερινές δουλειές να μην βγάζεις τα μάτια σου και άμα έρθει η ώρα για παιχνιδάκι/βίδεον το πετάς δίπλα. Έχοντας και εγώ παρόμοιο setup αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ οθόνης και τηλεόρασης θα έμενα με την οθόνη, επειδή ξοδεύω πολλές περισσότερες ώρες προγραμματίζοντας/browsing etc και η tv δεν είναι για αυτή τη χρήση.
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Για τέτοια χρήση ,και ως κύρια "οθόνη" για pc ξέχνα την τηλεόραση.Κοίταξε να πάρεις καμμιά καλή οθόνη αν μπορείς.
aleilo03 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτη η τηλεόραση στην ουσια περισσεύει καθώς αν θελω να δω ταινία ή να παίξω κανενα παιχνιδι οπως fifa κτλ συνδεω μια 50αρα Plasma που εχω...Απλά ήθελα μεγαλύτερο μόνιτορ....Αρα μάλλον θα παει για πούλημα η συγκεκριμένη... Ευχαριστώ παίδες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα