djuan1988 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Από ΔΠΘ (@med.duth.gr) ιατρικής δε δουλεύει.
louben Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 KAi να υποθεσω οτι ισχυει μονο για καθηγητες ΑΕΙ και οχι μεσης εκαπιδευσης σωστα?
Pa0ki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Από ΔΠΘ (@med.duth.gr) ιατρικής δε δουλεύει. Και γω από duth, άλλη σχολή, δούλεψε
djuan1988 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω από duth, άλλη σχολή, δούλεψε Λογικά πολυτεχνείο θα είσαι. Επίσης ίσως παίζει ρόλο και το αν είσαι προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός.
Billator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμάστηκε από φίλους και σε email *****@upnet.gr / *****@upatras.gr για Πάτρα σε διάφορες σχολές και τα δέχεται όλα. Δέχτηκε και email μεταπτυχιακών και διδακτορικών από τα πολυτεχνικά τμήματα.
Kostas93 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 σήμερα με mail του εμπ (ημμυ) λειτούργησε, ενώ πριν λίγες μέρες δε λειτουργούσε.Υ.Γ. install δε βλέπω δυστυχώς, και απο ότι λεει στην αρχή, είναι ανάλογα με τη σχολή.
Billator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Υ.Γ. install δε βλέπω δυστυχώς, και απο ότι λεει στην αρχή, είναι ανάλογα με τη σχολή. Δεν μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση; Συνδέσου στον λογαριασμό σου με το mail της σχολής και πάτα εδώ https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx Διαλέγεις γλώσσα και έκδοση και είσαι κομπλε
Kostas93 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Software OneDrive Tools & add-ins Desktop setup Phone & tablet αυτές τις επιλογές μου έχει εκεί. δε βλέπω που μπορώ να το κατεβάσω. Εκτός και αν με το onedrive μου τα περνάει όλα ως πακέτο. Μόνο αυτό έχει install.
alexander437 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δανία είναι όλα τζαμπα, Office 365, OneDrive 1TB, WIndows, Visual Studio 2015, Matlab, Mathematica
Haris San Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε για inf.uth.gr δουλευει (Πανεπιστημιο Θεσσαλιας)
Billator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Software OneDrive Tools & add-ins Desktop setup Phone & tablet αυτές τις επιλογές μου έχει εκεί. δε βλέπω που μπορώ να το κατεβάσω. Εκτός και αν με το onedrive μου τα περνάει όλα ως πακέτο. Μόνο αυτό έχει install. Τσέκαρε αυτό http://prntscr.com/8gzg1jαν δεν έχεις την επιλογή ίσως δεν το δικαιούσαι (ακόμα)
Bubs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 σήμερα με mail του εμπ (ημμυ) λειτούργησε, ενώ πριν λίγες μέρες δε λειτουργούσε. Υ.Γ. install δε βλέπω δυστυχώς, και απο ότι λεει στην αρχή, είναι ανάλογα με τη σχολή. Απ'οτι φαίνεται πλέον τα @mail.ntua.gr είναι δεκτά!!! Εγώ είμαι ΣΠΜ αλλά νομίζω όλοι πλέον έχουμε την ίδια κατάληξη στην διεύθυνση... Οπότε πολυτεχνίτες βουρ!! EDIT παρόλο που έδωσε πρόσβαση και δημιούργησε acc δεν βλέπω λινκ για να κατεβάσω την σουίτα. Βεβαια τα προγράμματα τα έχω free ακόμη από τότε που ήταν σε beta for mac, αλλα δεν θα με χάλαγε να τα κατεβάσω legit όταν κάνω clean install το el capitan!
ckalog Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πλέον παίζει και σε email @aueb.gr (Οικονομικό Πανεπιοστήμιο - πρώην ΑΣΟΕΕ). Το δοκίμασα για μεταπτυχιακούς/διδακτορικούς αλλά λογικά ισχύει και για προπτυχιακούς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα