ioankav Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 μια χαρά λειτουργεί για Duthμόλις έκανα σύνδεση στο sitehttps://login.microsoftonline.com/ και στο laptop δεν υπάρχει κάποιο θέμαΗΜΜΥ DuthΓενικά σε άλλες υπηρεσίες του πανεπιστημίου (πχ email, eclass) έχεις πρόσβαση με το λογαριασμό σου;
djuan1988 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε όλα έχω, απλά επειδή είναι ιατρική το δικό μου, έλεγα μήπως δεν έχουν ανοίξει την πρόσβαση. Όπως παλαιότερα dreamspark premium είχατε μόνο εσείς.
Billator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδια κοιτάξτε τι ισχύει στην Πάτρα, Το email της σχολής μου είναι mead####@upnet.gr αλλά για να συνδεθώ στο microsoft student πρέπει να γράψω το email mead####@upatras.gr (το email αυτό δεν υπάρχει, χρησιμοποιήται μόνο για το log in εδώ). Κοιτάξτε αν ισχύει το ίδιο κ σε εσάς μήπως παιζει κάτι με το domain. 1
mikemart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μου γράφει η Microsoft ότι δεν υπάρχει το username μου στη βάση του Duth και αν θέλω να κάνω login με Από ποια σχολή είσαι; Μήπως παίζει και αυτό ρόλο. Ημμυ, ίσως έχει κάποιο bug το σύστημα, δοκίμασε να στείλεις ένα mail στο support
geofak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε 2 λογαριασμους που δοκιμασα την επιλογη για offline εγκατασταση δε μου την εμφανιζει. Βεβαια στα education plans η δυνατοτητα για offline ειναι σε πακετο επι πληρωμη κι οχι σε αυτα που παρεχουν οι σχολες που τσεκαρα, δειτε εδω https://products.office.com/en/academic/compare-office-365-education-plans, κι ας λεει μεσα στο λογαριασμο για τις 5 αδειες που αν πατησεις δινει μονο onedrive και skype business. Ισως κατι να εχει αλλαξει απο τοτε εκτος κι αν κανω κατι λαθος.
Billator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε 2 λογαριασμους που δοκιμασα την επιλογη για offline εγκατασταση δε μου την εμφανιζει. Βεβαια στα education plans η δυνατοτητα για offline ειναι σε πακετο επι πληρωμη κι οχι σε αυτα που παρεχουν οι σχολες που τσεκαρα, δειτε εδω https://products.office.com/en/academic/compare-office-365-education-plans, κι ας λεει μεσα στο λογαριασμο για τις 5 αδειες που αν πατησεις δινει μονο onedrive και skype business. Ισως κατι να εχει αλλαξει απο τοτε εκτος κι αν κανω κατι λαθος. Προφανώς έχει 1 One drive και 1 skype business, είναι ατομικό account με δυνατότητα εγκατάστασης σε παραπάνω απο ένα υπολογιστές. Το offline πρέπει να στο παρέχει η σχολή σου για να έχεις τέτοια άδεια, διαφορετικά έχεις την έκδοση που δείχνεις στο link που είναι free. 1
djuan1988 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ημμυ, ίσως έχει κάποιο bug το σύστημα, δοκίμασε να στείλεις ένα mail στο support Μάλλον είναι μόνο για τη δική σας σχολή ή γενικά για τις σχολές της Ξάνθης. Θα κάνω μια ερώτηση τη Δευτέρα, αλλά αμφιβάλλω αν θα γνωρίζει κανείς.
powerup Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Να υποθεσω οτι δεν ισυει για καθηγητες η μαθητες μεσω Πανελληνιου σχολικου δικτυου ?
Billator Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Να υποθεσω οτι δεν ισυει για καθηγητες η μαθητες μεσω Πανελληνιου σχολικου δικτυου ? Κανονικά ισχύει, δοκίμασε το.
louben Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 εγω παντως εβαλα την ιστοσελιδα του Δημοτικου της συζυγου (Δασκαλα) και δεν τη δεχτηκε (θ α εξεταστει κτλ)...
baskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Με άφορμή το ότι είδα το post είπα να ξαναδοκιμάσω με το mail της σχολής μου στο geol.uoa.gr Και ενω μέχρι πριν καποιο καιρό δε με αφηνε να εγγραφώ, πλεον με αφήνει! Προφανώς κατι κάνουν όταν σου βγαζει το μυνημα , το αιτημα σου θα εξεταστει..
diplo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Κανονικά ισχύει, δοκίμασε το. το δικίμασα με email @sch.gr και δε δούλεψε. είσαι σίγουρος ότι ισχύει;
Billator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Κανονικά πρέπει ισχύει, δοκίμασε το. το δικίμασα με email @sch.gr και δε δούλεψε. είσαι σίγουρος ότι ισχύει; Διόρθωσα την πρόταση γιατί παρερμηνεύθηκε. Δοκίμασε μήπως ισχύει εδώ: https://products.office.com/en-us/student?tab=teachers Διαφορετικά δοκίμασε για την Online πλατφόρμα αν σε ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα