christos8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Από ΕΑΠ δυστυχώς εξακολουθεί να μην επιτρέπει χρήση! Στο ΕΑΠ έχεις την online έκδοση του office 365. Κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει τώρα και στο ΑΠΘ.
gousias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή δεν πρόκειται να επιτραπεί η εγκατάσταση και το 1tb cloud storage;
christos8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή δεν πρόκειται να επιτραπεί η εγκατάσταση και το 1tb cloud storage; Χλωμό το κόβω...
Elysian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδια ενα γνωστο μου ατομο περασε σε πανεπιστημιο και θα ηθελα να ρωτησω το εξης δικαιουται δωρεαν τα office? αν ναι και πως γινεται να τα κατεβασει δωρεαν θενκξς
Billator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδια ενα γνωστο μου ατομο περασε σε πανεπιστημιο και θα ηθελα να ρωτησω το εξης δικαιουται δωρεαν τα office? αν ναι και πως γινεται να τα κατεβασει δωρεαν θενκξς Διάβασε το πρώτο ποστ απλά.
Elysian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 στα πανεπιστημια λεει οχι ομως καποτε λεγαν οτι αμα εχεις πασο δικαιουσαι κανω λαθος? ρε παιδια δεν γινεται ? τπτ?παιζρι τιποτα δωρεαν για office η καποιο προγραμμα δωρεαν να του μοιαζει ευχαριστω
basilis5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 στα πανεπιστημια λεει οχι ομως καποτε λεγαν οτι αμα εχεις πασο δικαιουσαι κανω λαθος? ρε παιδια δεν γινεται ? τπτ?παιζρι τιποτα δωρεαν για office η καποιο προγραμμα δωρεαν να του μοιαζει ευχαριστω openoffice, libreofffice, iworks (mac) αν διαβασεις θα δεις πως η δωρεαν εκδοση του 365 αφορα συγκεκριμενα πανεπιστημια στην Ελλαδα δυστυχως, κι οχι ολα. μολις φτιαξει email στο τμημα του, ας κανει μια δοκιμη στο λινκ του 1ου ποστ.
coyote2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασε το! καποδιστριακο παντως ΟΧΙ Τι εννοείς; Εχουν πρόσβαση Σε εμένα εχω πρόβλημα με το 1tb Στα 7 κόλλησε στο documents Δε χωράει αλλά...
devilfish Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Στα 7 κόλλησε στο documents Δε χωράει αλλά... Γιατι δεν επικοινωνεις με το support τους?
coyote2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 where? εμαιλ δηλαδή? Εχεις στείλει ποτε κάπου?
panagiotis.k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Email του ΠΑ.ΜΑΚ δε δουλεύει ,προς το παρόν τουλάχιστον...Βλέπουμε! Προσπάθησα σήμερα μετά από καιρό και τσουπ με δέχτηκε! Άρα ΠΑΜΑΚ δουλεύει πλέον. Αλλά δε βλέπω επιλογή για offline εγκατάσταση. Το 1 ΤΒ το έχω? εβαλα το drive στο pc και μου βγαζεια αυτο. τι θελει?
arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ^ Μπες στο λογαριασμό σου στο OneDrive, πάτα sync και επίλεξε να ανοίξει το λινκ με την εφαρμογή onedrive του υπολογιστή σου. Ο συγχρονισμός θα ξεκινήσει αυτόματα.
infin1tyGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ανακοινώθηκε επίσημα η παροχή του Office 365 για το ΑΠΘ και έχουμε πάλι πρόσβαση. Πληροφορίες/οδηγίες: https://it.auth.gr/el/cloudServices/office365 1
2.1Ohm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σε εμαιλ απο το ΑΠΘ παντως δν δουλευει!Ουτε με το κεντρικο (@auth.gr) ουτε με του τμηματος (@physics.auth.gr στν περιπτωση μου!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα