Jimaraz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια κατα την προσπαθεια μου να κανω φορματ με windows xp δεν μου επιτρεπει το ιδιο το pc και σταματα την εγκατασταση των WINDOWS λογω της ελλειψης μια αδειας eula. Κοιταξα στην microsoft και δειχνει εναν τροπο αντιμετωπισης που δεν καταλαβα. Παρακαλω αμα μπορειτε να βοηθησετε
guardianx71 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αποκλείεται να είναι από άδεια. 'Η το cd έχει πρόβλημα ή το drive έχει αρχίσει να τα παίζει Επίσης όταν ρωτάς κάτι τέτοιο καλό είναι να δίνεις ακριβής λεπτομέρειες . Όχι μου βγάζει κάτι και κάπου είδα κάτι αλλά δεν ξέρω τι. Να μαντέψουμε τί δεν μπορούμε 1
Jimaraz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αποκλείεται να είναι από άδεια. 'Η το cd έχει πρόβλημα ή το drive έχει αρχίσει να τα παίζει Επίσης όταν ρωτάς κάτι τέτοιο καλό είναι να δίνεις ακριβής λεπτομέρειες . Όχι μου βγάζει κάτι και κάπου είδα κάτι αλλά δεν ξέρω τι. Να μαντέψουμε τί δεν μπορούμε Μου βγαζει το μηνυμα αυτο και το κανω μεσα απο φλασακι, βεβαι τα Windows ειναι κατεβασμενα OEM. Ειναι αυτο που λεει και εδω:https://support.microsoft.com/el-gr/kb/326673
guardianx71 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σε τι μεγέθους δίσκου τα εγκαθιστάς και είναι διαμορφωμένος σε fat32 ή ntfs? Όταν λες ΟΕΜ διευκρίνισε λίγο. Ο υπολογιστής σου έχει αυθεντικά ή όχι? Η έκδοση που κατέβασες είναι καθαρή ή είναι costumized για συγκεκριμένα pc Και σε ποιο σημείο σου πετάει το μήνυμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κατά πάσα πιθανότητα κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν λες αν έχεις παράνομα ή νόμιμα τα Windows, φαντάζομαι είναι από το γεγονός ότι τα έχεις παράνομα και αυτός που το έκανε κρακ παρέλειψε μια τέτοια περίπτωση.
Jimaraz97 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σε τι μεγέθους δίσκου τα εγκαθιστάς και είναι διαμορφωμένος σε fat32 ή ntfs? Όταν λες ΟΕΜ διευκρίνισε λίγο. Ο υπολογιστής σου έχει αυθεντικά ή όχι? Η έκδοση που κατέβασες είναι καθαρή ή είναι costumized για συγκεκριμένα pc Και σε ποιο σημείο σου πετάει το μήνυμα? Κατά πάσα πιθανότητα κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν λες αν έχεις παράνομα ή νόμιμα τα Windows, φαντάζομαι είναι από το γεγονός ότι τα έχεις παράνομα και αυτός που το έκανε κρακ παρέλειψε μια τέτοια περίπτωση. Ο υπολογιστης ειναι νετμπουκ που εδωσαν παλαιοτερα στην 1η γυμνασιου, αρχικα ειχε αυθεντκα windows με μετα απο ενα φορματ σε τεχνικο δεν ξερω αμα εβαλε κανονικα, εγω τα εχω κατεβασμενα απο internet. Το μηνυμα το πεταει οταν παταω το <εντερ> για να ξεκινησει. Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται το φλασακι η το γεγονος οτι εχει ληξει η υποστηριξη Windows Xp απο τη microsoft?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 όσες φορές έχω προσπαθήσει να περάσω xp απο flash σκάλωνε πάντα εκεί και είχε θέμα. απο το ίδιο ISO που έφτιαξα το Bootable USB,το έκαψα και το πέρασε κανονικά.
guardianx71 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δες μήπως υπάρχει κρυφό partition στον δίσκο και αν υπάρχει διάβασε της οδηγίες χρήσης για recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα