Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια κατα την προσπαθεια μου να κανω φορματ με windows xp δεν μου επιτρεπει το ιδιο το pc και σταματα την εγκατασταση των WINDOWS λογω της ελλειψης μια αδειας eula.  Κοιταξα στην microsoft και δειχνει εναν τροπο αντιμετωπισης που δεν καταλαβα.

Παρακαλω αμα μπορειτε να βοηθησετε

Δημοσ.

Αποκλείεται να είναι από άδεια. 'Η το cd έχει πρόβλημα ή το drive έχει αρχίσει να τα παίζει

Επίσης όταν ρωτάς κάτι τέτοιο καλό είναι να δίνεις ακριβής λεπτομέρειες . Όχι μου βγάζει κάτι και κάπου είδα κάτι αλλά δεν ξέρω τι. Να μαντέψουμε τί δεν μπορούμε

• Like 1
Δημοσ.

Αποκλείεται να είναι από άδεια. 'Η το cd έχει πρόβλημα ή το drive έχει αρχίσει να τα παίζει

Επίσης όταν ρωτάς κάτι τέτοιο καλό είναι να δίνεις ακριβής λεπτομέρειες . Όχι μου βγάζει κάτι και κάπου είδα κάτι αλλά δεν ξέρω τι. Να μαντέψουμε τί δεν μπορούμε

Μου βγαζει το μηνυμα αυτο και το κανω μεσα απο φλασακι, βεβαι τα Windows ειναι κατεβασμενα OEM. Ειναι αυτο που λεει και εδω:https://support.microsoft.com/el-gr/kb/326673

Δημοσ.

Σε τι μεγέθους δίσκου τα εγκαθιστάς και είναι διαμορφωμένος σε fat32 ή ntfs?

Όταν λες ΟΕΜ διευκρίνισε λίγο. Ο υπολογιστής σου έχει αυθεντικά ή όχι? Η έκδοση που κατέβασες είναι καθαρή ή είναι costumized για συγκεκριμένα pc

Και σε ποιο σημείο σου πετάει το μήνυμα?

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν λες αν έχεις παράνομα ή νόμιμα τα Windows, φαντάζομαι είναι από το γεγονός ότι τα έχεις παράνομα και αυτός που το έκανε κρακ παρέλειψε μια τέτοια περίπτωση.

Δημοσ.

Σε τι μεγέθους δίσκου τα εγκαθιστάς και είναι διαμορφωμένος σε fat32 ή ntfs?

Όταν λες ΟΕΜ διευκρίνισε λίγο. Ο υπολογιστής σου έχει αυθεντικά ή όχι? Η έκδοση που κατέβασες είναι καθαρή ή είναι costumized για συγκεκριμένα pc

Και σε ποιο σημείο σου πετάει το μήνυμα?

Κατά πάσα πιθανότητα κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν λες αν έχεις παράνομα ή νόμιμα τα Windows, φαντάζομαι είναι από το γεγονός ότι τα έχεις παράνομα και αυτός που το έκανε κρακ παρέλειψε μια τέτοια περίπτωση.

Ο υπολογιστης ειναι νετμπουκ που εδωσαν παλαιοτερα στην 1η γυμνασιου, αρχικα ειχε αυθεντκα windows με μετα απο ενα φορματ σε τεχνικο δεν ξερω αμα εβαλε κανονικα, εγω τα εχω κατεβασμενα απο internet. Το μηνυμα το πεταει οταν παταω το <εντερ> για να ξεκινησει. Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται το φλασακι η το γεγονος οτι εχει ληξει η υποστηριξη Windows Xp απο τη microsoft?

Δημοσ.

όσες φορές έχω προσπαθήσει να περάσω xp απο flash σκάλωνε πάντα εκεί και είχε θέμα.

απο το ίδιο ISO που έφτιαξα το Bootable USB,το έκαψα και το πέρασε κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...