Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την ίδια και, όπως σου έχω πει, εμένα idle-load είναι 64-70, μετρημένα, αυτήν την εποχή (Σεπτέμβριος). Το Δεκέμβρη πχ. 4-5 βαθμούς κάτω, θα τους έχει - εκτός και αν έχει μπουκώσει με σκόνη κλπ., στο μεταξύ... :P

Δημοσ.

ειναι πολλοι παραγοντες στη μεση

οπως θερμοκρασια δωματιου,καλο aiflow κτλ

δλδ

με καλο airflow στο κουτι και θερμοκρασια δωματιου 24-26 δε γινεται να πιανεις 90+..υπαρχει θεμα

• Like 2
Δημοσ.

Οποιαδήποτε κάρτα είχα, από μεσαία κατηγορία και πάνω, τα τελευταία χρόνια, μου τερμάτιζε πάνω από 80 βαθμούς...

Προσωπικά, δε θα με ανησυχούσε load κάτω από 90.

Από την άλλη, άμα έχεις σκάσει και 6 κατοστάρικα μόλις, περιμένεις και κάτι λίγο πιο κρύο...

Ακόμα και να μη βαριόσουν τη διαδικασία RMA σε Ελληνικά δεδομένα, το βρίσκω δύσκολο να στην αλλάξουν επειδή φτάνει load 85 πχ., χωρίς άλλο πρόβλημα...

Οι σύγχρονες VGA και 100+ να φτάσουν, δεν έχουν ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα.

Καλύτερα να βρεις κατάστημα εμπιστοσύνης να σου αλλάξει πάστα με καμια MX-4 ή silver 5 (ψήκτρα έχει καλή - την κρατάς), παρά να παιδευτείς με τους γνωστούς μπουμπουνοκέφαλους "τεχνικούς"...

Δημοσ.

Οποιαδήποτε κάρτα είχα, από μεσαία κατηγορία και πάνω, τα τελευταία χρόνια, μου τερμάτιζε πάνω από 80 βαθμούς...

Προσωπικά, δε θα με ανησυχούσε load κάτω από 90.

Από την άλλη, άμα έχεις σκάσει και 6 κατοστάρικα μόλις, περιμένεις και κάτι λίγο πιο κρύο...

Ακόμα και να μη βαριόσουν τη διαδικασία RMA σε Ελληνικά δεδομένα, το βρίσκω δύσκολο να στην αλλάξουν επειδή φτάνει load 85 πχ., χωρίς άλλο πρόβλημα...

Οι σύγχρονες VGA και 100+ να φτάσουν, δεν έχουν ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα.

Καλύτερα να βρεις κατάστημα εμπιστοσύνης να σου αλλάξει πάστα με καμια MX-4 ή silver 5 (ψήκτρα έχει καλή - την κρατάς), παρά να παιδευτείς με τους γνωστούς μπουμπουνοκέφαλους "τεχνικούς"...

Μετά Από support ticket msi Μου Είπε Να Αλλάξω Παστα , Έβαλα mx2. .Μετά Μου Λέει Τρέξε Το heaven 4 Καμιά Ώρα . Αν Η Θερμοκρασία Είναι Κοντά Στους 75 Είναι Φυσικό .. Αν Ξεπερνα ΤουΣ 80 Γύρνα Την Στον Reseller , Εμένα Στα 6 Λεπτά Πάει Καπάκι 86 με fan speed 95% Και Φτάνει Μέχρι 90... Την Γύρισα Πλαισιο . Αντικατασταση Την Δευτέρα .. Απλά Φοβάμαι Μην Μου Δώσουν Άλλη Και Έχουν Πάλι 90ΡΙΑ. . Όπως ΕίπεΣ Να Έχεις Σκάσει 600... Και Να Βάραει 90 Δεν Είναι Κάπως ??

και φυσικά θα την αλλάξουν ... τοτς εκτύπωσα την συζήτηση με την msi

Δημοσ.

Occultist και galanos πως και πήγατε σε 390x και όχι σε 980 που είναι φθηνότερη και δυνατότερη ή στην ακόμα φθηνότερη r9 390 (αναφέρω την 390 μιας και είναι φθηνότερη και με oc φτάνει την 390x και μένουν και αρκετά χρήματα στην τσέπη) ; Απορία το έχω, δεν ρωτάω για να σας αλλάξω γνώμη, απλά κουβέντα να γίνει.

Δημοσ.

εσυ πιστευεις οτι η 980 ειναι καλυτερη.. εννοω δεν υπαρχει αυτο :P τι να κανουμε?

btw μου αντικαταστησαν την καρτα και πιανω 91

Δημοσ.

Occultist και galanos πως και πήγατε σε 390x και όχι σε 980 που είναι φθηνότερη και δυνατότερη ή στην ακόμα φθηνότερη r9 390 (αναφέρω την 390 μιας και είναι φθηνότερη και με oc φτάνει την 390x και μένουν και αρκετά χρήματα στην τσέπη) ; Απορία το έχω, δεν ρωτάω για να σας αλλάξω γνώμη, απλά κουβέντα να γίνει.

Δεν είναι φθηνότερες οι 980 ούτε καθαρά δυνατότερες,σε υψηλές αναλύσεις τουλάχιστον.OC κάνει και η 390Χ.

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρουμε όλοι που καταλήγει αυτήν η κουβέντα, οπότε άσε το, καλύτερα.-

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, σε μεγάλο βαθμό και με αρκετά υποκειμενικά κριτήρια. Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή αυτής της κάρτας και (ευτυχώς) δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, όπως ο φίλος galanos..

Πέτυχε σάπιο κομμάτι [κακός mode] - πιθανόν, από επιστροφή κάποιου που μετάνιωσε την αγορά for whatever reason, ΑΦΟΥ είχε παίξει και με αλλαγή (αποτυχημένη) πάστας και το πασάρανε στο Π για καινούριο...[/κακός mode] :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

Οκ καλύφθηκα, είναι πιο συμφέρουσα αγορά μια 390x (νόμισα ότι ήταν πιο ακριβή από 980 γιατί είχα μείνει ακόμα στην τιμή της όταν πρωτοκυκλοφόρησε Ελλάδα, το τσέκαρα όμως τώρα και είδα πως έχετε δίκιο, η 390x είναι φθηνότερη), ωστόσο ξέρω πως κάνει oc και η 390x, ανέφερα απλά την 390 ως λύση για εξοικονόμηση χρημάτων, αυτό :P. Δεν έχω σκοπό να πάω την συζήτηση σε nvidia level, απλά είχα την απορία Προς Θεού ;). Galanos άντε βγάλε άκρη με το πλαίσιο, δεν είναι λίγες οι φορές που σε αντικατάσταση πασάρει μεταχειρισμένα προϊόντα αντί για καινούρια, κυνήγησέ το το θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Galanos άντε βγάλε άκρη με το πλαίσιο, δεν είναι λίγες οι φορές που σε αντικατάσταση πασάρει μεταχειρισμένα προϊόντα αντί για καινούρια, κυνήγησέ το το θέμα. 

Να πω ότι δε μου έχει τύχει, θα πω ψέμματα.

Να πω ότι το ακούω πρώτη φορά, πάλι θα πω ψέμματα...

:X

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι μου δώσανε καινούργια κάρτα σήμερα.... Κάνω τεστ με heaven 4 ultra όλα cpu fan 100%,και πιάνει 92.. Με την δεύτερη κάρτα.... Καμία ιδέα.;;;

Δημοσ.

Να τους την ξαναπάς πίσω :P. Πέρα από την πλάκα είναι σίγουρα καινούρια, ήταν σφραγισμένη ; Η κάρτα είναι καθόλου ταλαιπωρημένη ή όλα καλά ; Αν είναι όλα εντάξει τότε δεν ξέρω τι να πω, δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες κανονικά.

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις ενα heaven στα 1200-1620?

θελω να συγκρινω με 290x..αν και ποσο γρηγοροτερη ειναι η 390x

αν ειναι ευκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...