Christgi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έψαξα να βρω κάτι σχετικό στο forum αλλά δεν βρήκα, που πάει να πει ή ότι θα ρωτήσω βλακεία που όλοι γνωρίζουν την απάντηση ή ότι κάπου υπάρχει το θέμα και δεν κατάφερα να το ξεθάψω. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το σύστημα γρήγορης απάντησης ή αλλιώς αποστολής sms μετά από αναπάντητες κλήσεις; Πήρα Alcatel pixi 3. Μου τηλεφωνούσαν κάποιοι πελάτες στους οποίους δεν είχα την δυνατότητα να απαντήσω αμέσως. Όταν αργότερα τους τηλεφωνούσα πίσω τους αισθανόμουν κάπως "μουδιασμένους". Μέχρι που κάποιος από αυτούς των οποίων η κλήση δεν απαντήθηκε μου έστειλε μήνυμα "Όχι, δεν συμβαίνει τίποτα". Οπότε του τηλεφώνησα κι ανακάλυψα ότι μετά την κλήση του, η οποία δεν είχε απαντηθεί από μένα, έλαβε το εξής "ευγενές" μήνυμα μου: "Δεν μπορώ τώρα. Συμβαίνει τίποτα;" Τα μηνύματα αυτά χρεώνονται οπότε εκτός από τους μουτρωμένους πελάτες μου έχω να αντιμετωπίσω κι έναν φουσκωμένο λογαριασμό Δηλαδή μόνη λύση είναι να κλείνω το τηλ μου στις φάσεις που δεν θα μπορώ να το απαντήσω; Στο μενού του τηλεφώνου η "Γρήγορη απάντηση" δεν έχει επιλογή ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης... Ευχαριστώ.
sistah Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Περιεργο, οντως δεν υπαρχει επιλογη απενεργοποιησης στα android γενικα.Το θεμα ειναι οτι σε μενα δεν το κανει, ασχετα αν εχω αλλο android κινητο.Ο τροπος για να στειλεις τα quick responses ειναι να το κανεις εσυ οπως φαινεται εδω:Για απενεργοποιησε τον τηλεφωνητη (εαν τον εχεις on) να δεις εαν διορθωνεται,ή αλλιως τσεκαρε καποιο app που εχεις βαλει που θα μπορουσε να χειριζεται τις κλησεις σου.Τελος δες μια μια τις επιλογες στα settings του κινητου, Οχι μονο στην κατηγορια των κλησεων. 1
ice25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 δες λίγο στο galaxy πας ρυθμίσεις κλήσεων (μέσα στην εφαρμογή που χειρίζεται τις κλήσεις) και στο πρώτο πρώτο μενού είναι η απόρριψη κλήσης εκεί έχει διάφορες επιλογές δες μήπως εκεί μέσα παίζει κάτι 1
Christgi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. sistah, δεν είχα καμία επαφή με το κινητό όταν πραγματοποιούνταν οι κλήσεις που έμεναν αναπάντητες. Δεν επέλεγα δηλαδή να στείλω quick response. Μπήκα στις ρυθμίσεις, ούτε για τον τηλεφωνητή μου χει επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Μπήκα κι έσβησα όλα τα προκατ σαχλομηνύματα, έπαιξα λίγο και με διάφορες ρυθμίσεις, δίχως να ξέρω πραγματικά τι κάνω, και σήμερα που έβαλα κόσμο να μου κάνει αναπάντητη μου είπαν ότι δεν έλαβαν q.r. Μακάρι να κρατήσει...Από το ψάξιμο πάντως σε ξένα σάιτ είδα ότι αρκετός κόσμος έχει ενοχληθεί από αυτό το χαρακτηριστικό και ιδιαίτερα από την αδυναμία απενεργοποίησης του. Κάποιοι πρότειναν χρήση dialer app αναφέροντας ότι ίσως θα μπορούσε να ελεγχθεί. Αν ξέρει κανείς κάτι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα