Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.. μπαινω αμεσως στο θεμα.. λοιπον..πρωην κατοχος ολων των iphone μεχρι και το 6 και νυν κατοχος galaxy s6.. τη βοηθεια σας παιδες.. απο αρχες του μηνα μου την εχει βιδωσει το note 4.. λεω να το παρω.. δε θελω ομως να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο.. ξερω οτι φυσαει το κινητο οπως και το s6.. μη παω σε τερμα κατωτερο ομως.. οποιος μπορει ας μου πει δυο πραγματα..ευχαριστω πολυ.. Τρεχα γυρευε οταν βλεπεις τετοια οπως το παραπανω να δεις τι αναγκες εχει ο αλλος. Αυτο ακριβως ειναι που προσπαθει να καταλαβει και ο volde απο κατω. Το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι αλλαζεις κινητα παρα πολυ γρηγορα χωρις ομως να εξηγεις τι πχ σε χαλασε/τραβηξε απο το ενα στο αλλο για να ξερουμε και εμεις τι ακριβως ψαχνεις. 1
voldemort Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε.Ίσως και ο ts να έπρεπε να διευκρινήσει από την αρχή το είδος της χρήσης που κάνει. Πάντως είτε με το ένα κινητό είτε με το άλλο, νομίζω (αν εξαιρέσεις τις λειτουργίες του s-pen) την ίδια δουλειά θα κάνεις. Εγώ προσωπικά έχω τωρα το S4 και δεν θα πήγαινα ποτέ σε κινητό που δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και card slot γιατί τα θεωρώ απαραίτητα. Όσον αφορά τώρα το βάρος και το μέγεθος, ο καλύτερος τρόπος να μάθεις εαν σε βολεύει είναι να το ποιάσεις στα χέρια σου και να το δουλέψεις 1-2 ώρες για να βγάλεις ένα πρώτο συμπέρασμα. Εγώ έδωσα το Tab S 8.4 που είχα και θα πάω στο Note 4 μιας και το θέλω αποκλειστικά για διάβασμα και ταινίες και το tab s με κούρασε στο κράτημα. Το ταινιες να το καταλαβω... Το διαβασμα...που κολλαει ιδιαιτερα αν διαβαζεις με τις ωρες και το Note 4 και τις 5,7 ιντσες; Τρεχα γυρευε οταν βλεπεις τετοια οπως το παραπανω να δεις τι αναγκες εχει ο αλλος. Αυτο ακριβως ειναι που προσπαθει να καταλαβει και ο volde απο κατω. Το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι αλλαζεις κινητα παρα πολυ γρηγορα χωρις ομως να εξηγεις τι πχ σε χαλασε/τραβηξε απο το ενα στο αλλο για να ξερουμε και εμεις τι ακριβως ψαχνεις. Βοηθα λιγο γιατι στο τελος θα τρελαθω με τα ανωτερα και τα κατωτερα. 1
titos2121 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ασε τον tarantules...την αποψη του λεει και καλει κανει.Στο τελος εσυ θα κρινεις. Σου ειπα θεσε σωστες ερωτησεις να παρεις σωστες απαντησεις. Το ξερεις οτι το s6 εχει καλυτερη καμερα,επεξεργαστη και μνημη; Το ξερεις οτι το s6 ΔΕΝ εχει s-pen,μεγαλη οθονη,sd και αποσπωμενη; Πανω κατω τα ξερεις ολα αυτα. ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΓΩ... Τι χαρακτηριζεις ΑΝΩΤΕΡΟ και τι ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ξερεις τις αναγκες σου;Αυτο σε ρωταω εδω και ποσα σχολια και συνεχιζεις το ιδιο παραληρημα.Θελω κατι "ανωτερο"... Το Note ειναι μια συσκευη αλλης χρησης. Εαν δεν θελεις αυτα που ανεφερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ(αντε κατα την δικη σου "λογικη") "ανωτερο". Εαν τα θελεις...ΕΙΝΑΙ "ανωτερο". Καταλαβες ή να το ριξω στο repeat; να'σαι καλα. ευχαριστω.
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.. μπαινω αμεσως στο θεμα.. λοιπον..πρωην κατοχος ολων των iphone μεχρι και το 6 και νυν κατοχος galaxy s6.. τη βοηθεια σας παιδες.. απο αρχες του μηνα μου την εχει βιδωσει το note 4.. λεω να το παρω.. δε θελω ομως να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο.. ξερω οτι φυσαει το κινητο οπως και το s6.. μη παω σε τερμα κατωτερο ομως.. οποιος μπορει ας μου πει δυο πραγματα..ευχαριστω πολυ.. Αν λοιπον θες το S pen την μεγαλυτερη οθονη και το κινητο το θελεις αυστηρα για επαγγελματικη χρηση(αλλιως θα ειχες μεινει με το S6 ή το Iphone) τοτε το Note ειναι για σενα. Αν παλι οχι μενεις οπως εισαι. 1
tarantules Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το ταινιες να το καταλαβω... Το διαβασμα...που κολλαει ιδιαιτερα αν διαβαζεις με τις ωρες και το Note 4 και τις 5,7 ιντσες; Απλά θέλω λίγες παραπάνω ίντσες.Μια χαρά διαβάζω στην 5άρα απλά θέλω το λίγο παραπάνω
voldemort Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά θέλω λίγες παραπάνω ίντσες.Μια χαρά διαβάζω στην 5άρα απλά θέλω το λίγο παραπάνω Μισο...ωπα...τι ειπες τωρα; Δεν ειπες οτι ΕIΧΕΣ το tab s 8.4 και το εδωσες και τωρα θα πας στο Note 4 5.7 ιντσες; Πως ειναι καλυτερα το διαβασμα και οι ταινιες στις 5,7 απο τις 8,4; Κανω κατι λαθος; 1
tarantules Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κανω κατι λαθος; Στο βάρος Δεν λέω ωραίο το διάβασμα σε τόσες πολλές ίντσες αλλά κουλάθηκε το χέρι μου μετά από το μισάωρo...
voldemort Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στο βάρος Δεν λέω ωραίο το διάβασμα σε τόσες πολλές ίντσες αλλά κουλάθηκε το χέρι μου μετά από το μισάωρω... Α...οκ...
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στο βάρος Δεν λέω ωραίο το διάβασμα σε τόσες πολλές ίντσες αλλά κουλάθηκε το χέρι μου μετά από το μισάωρo... Ναι αλλα στο Note θα σου βγουν τα ματια εξω σε σχεση με τα tablet
tarantules Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ δεν μου έχουν βγεί 1 χρόνο τώρα που διαβάζω στις 5 ίντσες θα μου βγούν στις 5,7; Μια χαρά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα