Προς το περιεχόμενο

note 4

titos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.. μπαινω αμεσως στο θεμα.. λοιπον..πρωην κατοχος ολων των iphone μεχρι και το 6 και νυν κατοχος galaxy s6.. τη βοηθεια σας παιδες.. απο αρχες του μηνα μου την εχει βιδωσει το note 4.. λεω να το παρω.. δε θελω ομως να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο.. ξερω οτι φυσαει το κινητο οπως και το s6.. μη παω σε τερμα κατωτερο ομως.. οποιος μπορει ας μου πει δυο πραγματα..ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Μην κοιτάς μόνο specs...Την έχω πατήσει και έχω αλλάξει αρκετά κινητά για να βρω το σωστό σε μέγεθος στο χέρι...

Στη θέση σου θα έμενα στο S6.Aν είχες κάτι παλιότερο να το σκεφτόσουν για το Note.

Δημοσ.

Μην κοιτάς μόνο specs...Την έχω πατήσει και έχω αλλάξει αρκετά κινητά για να βρω το σωστό σε μέγεθος στο χέρι...

Στη θέση σου θα έμενα στο S6.Aν είχες κάτι παλιότερο να το σκεφτόσουν για το Note.

στα specs ειναι καλυτερο το s6. το s-pen και η μεγαλη οθονη ειναι που με τραβηξαν. και σκεφτομουν την αγορα του φτηνου 4 για να δω αν αξιζει και αργοτερα να παω στο 5.και να συνεχισω στη σειρα note. ευχαριστω για την απαντηση.

Δημοσ.

Καλημερα λεει ο κοσμος.. Ειναι πολυ κατωτερο απο το s6? Την εγραψα σωστα τωρα την ερωτηση μου.. Καλημερες.

Ξεκινας με καλησπερα και μας κανεις την παρατηρηση για καλημερα...τρεχα γυρευε.

Και οχι δεν εχεις κανει καμια ερωτηση.

Για κατι κεφαλια στον τοιχο βλεπω...και αν ειναι ανωτερο κατωτερο...

Θεσε ξανα σωστες ερωτησεις βασει των αναγκων σου και εχω καθε διαθεση ως κατοχος note 4 να σου πω.

Διαφορετικα κανε του κεφαλιου σου και χτυπα το οπως λες οπου θες.

Δημοσ.

Ξεκινας με καλησπερα και μας κανεις την παρατηρηση για καλημερα...τρεχα γυρευε.

Και οχι δεν εχεις κανει καμια ερωτηση.

Για κατι κεφαλια στον τοιχο βλεπω...και αν ειναι ανωτερο κατωτερο...

Θεσε ξανα σωστες ερωτησεις βασει των αναγκων σου και εχω καθε διαθεση ως κατοχος note 4 να σου πω.

Διαφορετικα κανε του κεφαλιου σου και χτυπα το οπως λες οπου θες.

θελω να παω απο s6 σε note 4. αξιζει?? τωρα καλυτερα?

Δημοσ.

θελω να παω απο s6 σε note 4. αξιζει?? τωρα καλυτερα?

Παλικαρι μου απλα μιλαω.

Ποιες ειναι οι αναγκες σου;

Χρειαζεσαι το s-pen;

Χρειαζεσαι μεγαλη οθονη;

Χρειαζεσαι sd και αποσπωμενη μπαταρια;

Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που σου λεω;

Βαριεσαι να γραφεις;

Δημοσ.

Παλικαρι μου απλα μιλαω.

Ποιες ειναι οι αναγκες σου;

Χρειαζεσαι το s-pen;

Χρειαζεσαι μεγαλη οθονη;

Χρειαζεσαι sd και αποσπωμενη μπαταρια;

Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που σου λεω;

Βαριεσαι να γραφεις;

γιατι δε μπορεις απλα να πεις τη γνωμη σου και να τελειωνουμε? με ενδιαφερει μονο να μην ειναι τερμα κατωτερο απο το σ6.

Δημοσ.

γιατι δε μπορεις απλα να πεις τη γνωμη σου και να τελειωνουμε? με ενδιαφερει μονο να μην ειναι τερμα κατωτερο απο το σ6.

Κανε οτι καταλαβαινεις...

Ελληνικα και απλα μιλαω.

Δημοσ.

Κανε οτι καταλαβαινεις...

Ελληνικα και απλα μιλαω.

χωρις τροπους ομως. το θεμα ειναι για ολους. ισως πει τη γνωμη καποιος ανθρωπος.

Δημοσ.

χωρις τροπους ομως. το θεμα ειναι για ολους. ισως πει τη γνωμη καποιος ανθρωπος.

Χωρις τροπους επειδη πρωτα μας την λες με το καλημερα...και σε ρωταω ποιες ειναι οι αναγκες σου για να σου πω αν αξιζει;

Τι θα πει ανωτερο και κατωτερο χωρις να προσδιορισεις τις αναγκες σου;

Δημοσ.

Χωρις τροπους επειδη πρωτα μας την λες με το καλημερα...και σε ρωταω ποιες ειναι οι αναγκες σου για να σου πω αν αξιζει;

Τι θα πει ανωτερο και κατωτερο χωρις να προσδιορισεις τις αναγκες σου;

απο το πρωτο σου μηνυμα φαινεται αν εχεις τροπους η οχι.ο tarantules μια χαρα απαντηση εδωσε. δε μου το επαιξε ιστοριας.μπορουσες να γραψεις 2-3 υπερ και 2-3 κατα σαν ειδικος που εισαι. με τραβηξε το spen και η μεγαλη οθονη οπως εγραψα παρακατω. αξιζει να το γυρισω σε note4 η ειναι αρκετα κατωτερο σε καμερα μπαταρια και ταχυτητα?? οριστε. τωρα πιστευω μπορεις να δωσεις μια απαντηση της προκοπης.

Δημοσ.

απο το πρωτο σου μηνυμα φαινεται αν εχεις τροπους η οχι.ο tarantules μια χαρα απαντηση εδωσε. δε μου το επαιξε ιστοριας.μπορουσες να γραψεις 2-3 υπερ και 2-3 κατα σαν ειδικος που εισαι. με τραβηξε το spen και η μεγαλη οθονη οπως εγραψα παρακατω. αξιζει να το γυρισω σε note4 η ειναι αρκετα κατωτερο σε καμερα μπαταρια και ταχυτητα?? οριστε. τωρα πιστευω μπορεις να δωσεις μια απαντηση της προκοπης.

Ασε τον tarantules...την αποψη του λεει και καλει κανει.Στο τελος εσυ θα κρινεις.

Σου ειπα θεσε σωστες ερωτησεις να παρεις σωστες απαντησεις.

Το ξερεις οτι το s6 εχει καλυτερη καμερα,επεξεργαστη και μνημη;

Το ξερεις οτι το s6 ΔΕΝ εχει s-pen,μεγαλη οθονη,sd και αποσπωμενη;

Πανω κατω τα ξερεις ολα αυτα.

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΓΩ...

Τι χαρακτηριζεις ΑΝΩΤΕΡΟ και τι ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ξερεις τις αναγκες σου;Αυτο σε ρωταω εδω και ποσα σχολια και συνεχιζεις το ιδιο παραληρημα.Θελω κατι "ανωτερο"... :devil:

Το Note ειναι μια συσκευη αλλης χρησης.

Εαν δεν θελεις αυτα που ανεφερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ(αντε κατα την δικη σου "λογικη") "ανωτερο".

Εαν τα θελεις...ΕΙΝΑΙ "ανωτερο".

Καταλαβες ή να το ριξω στο repeat;

Δημοσ.

Καλά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε.Ίσως και ο ts να έπρεπε να διευκρινήσει από την αρχή το είδος της χρήσης που κάνει.

Πάντως είτε με το ένα κινητό είτε με το άλλο, νομίζω (αν εξαιρέσεις τις λειτουργίες του s-pen) την ίδια δουλειά θα κάνεις.

Εγώ προσωπικά έχω τωρα το S4 και δεν θα πήγαινα ποτέ σε κινητό που δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και card slot γιατί τα θεωρώ απαραίτητα.

Όσον αφορά τώρα το βάρος και το μέγεθος, ο καλύτερος τρόπος να μάθεις εαν σε βολεύει είναι να το ποιάσεις στα χέρια σου και να το δουλέψεις 1-2 ώρες για να βγάλεις ένα πρώτο συμπέρασμα.

Εγώ έδωσα το Tab S 8.4 που είχα και θα πάω στο Note 4 μιας και το θέλω αποκλειστικά για διάβασμα και ταινίες και το tab s με κούρασε στο κράτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...