Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασε λοιπόν η οθόνη αφής και δεν μπορώ να μπω καθόλου στο S3.  Το συνδέω με τον υπολογιστή μέσω του "Kies" και μου λέει ότι "The connected device is locked. Please enter password on the connected device". Φυσικά δεν μπορώ να βάλω το password αφού δε λειτουργεί η οθόνη αφής.

Υπάρχει κανένας τρόπος να το παρακάμψω και να πάρω ένα backup τον τηλεφωνικό κατάλογο για να το μεταφέρω σε άλλο κινητό?

Δημοσ.

Εκανα μια αναζήτηση στο skroutz και μπερδεύτηκα.

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=usb+otg+

usb σε micro usb A ή B?

Κι αν έχω, τι?

Αν δεν γνωριζεις πως μεσω gmail κανεις ανακτηση των επαφων σου απο οπουδηποτε, ψαξε πως.... Φιλε μου ,αν εχεις gmail και οι επαφες σου ειναι συγχρονισμενες με αυτο, απο οποιοδηποτε ανδροιδ ή και pc που θα συνδεθεις με το gmail σου ,εχεις τις επαφες... Αυτα..
Δημοσ.

Αν δεν γνωριζεις πως μεσω gmail κανεις ανακτηση των επαφων σου απο οπουδηποτε, ψαξε πως.... Φιλε μου ,αν εχεις gmail και οι επαφες σου ειναι συγχρονισμενες με αυτο, απο οποιοδηποτε ανδροιδ ή και pc που θα συνδεθεις με το gmail σου ,εχεις τις επαφες... Αυτα..

Μπα, δεν το έχω κάνει! Όσο λιγότερα δίνεις στον Big Brother τόσο καλύτερα.

Δημοσ.

Μπα, δεν το έχω κάνει! Όσο λιγότερα δίνεις στον Big Brother τόσο καλύτερα.

Αστο, δεν απαντω μην χαλασουμε τις καρδιες μας ανευ λογου.... Παντως ,εντελως ακαδημαικα , εχεις δωσει πολυ περισσοτερα στον μεγαλο αδερφο... Ακομα και τις επαφες σου....

Δημοσ.

Πήρα το καλώδιο αλλά δε δούλεψε.

Μετά το γκούγλαρα λίγο για να δω ότι το Samsung Galaxy S3 Duos δεν υποστηρίζει το usb otg :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...