smoke0man2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά ένας φίλος μου έφερε ένας φίλος ένα λαπτοπ 3!hp 2221 ev g6 νομίζω Μετά από καθαρισμό δεν ανοίγει ... Πατάω το κουμπί για να ανοίξει και ανάβει το φωτάκι για ένα δευτερόλεπτο και μετά . Σβήνει ...Τι μπορεί να φταίει ... Παρακαλώ πολύ.γιατί έχω πάρει όλη την ευθύνη απανω μου
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 το λαπτοπ το ελυσες ολο? τι ακριβως αποσυνδεσες?
xristoforos89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τσέκαρε να κουμπώνει καλά η ραμ. Επίσης, το μοντέλο αυτό έχει μια ξέμπαρκη καλωδιοταινία (νομίζω για την mobo παίζει να είναι) που όταν βγάζεις το palmrest, αυτή βγαίνει πολλές φορές μαζί. Προσωπικά την είχα βρει ..κάτω στα πλακάκια και την πήρα τελευταία στιγμή χαμπάρι. Καλή τύχη.
smoke0man2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή έχει ένα πρόβλημα ο μεντεςεσ της οθόνης το έλυσα όλα και το ξανά έδεσα όλο..
xristoforos89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή έχει ένα πρόβλημα ο μεντεςεσ της οθόνης το έλυσα όλα και το ξανά έδεσα όλο.. Η.. καλύτερη λύση. Πάμε πάλι από την αρχή. Λύσιμο - δέσιμο όλο προσεκτικά μήπως σου έχει ξεφύγει κάτι.
smoke0man2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τσέκαρε να κουμπώνει καλά η ραμ. Επίσης, το μοντέλο αυτό έχει μια ξέμπαρκη καλωδιοταινία (νομίζω για την mobo παίζει να είναι) που όταν βγάζεις το palmrest, αυτή βγαίνει πολλές φορές μαζί. Προσωπικά την είχα βρει ..κάτω στα πλακάκια και την πήρα τελευταία στιγμή χαμπάρι. Καλή τύχη. δεν νομίζω να είδα κάτι τέτοιο...έχω πανικόβληθει τώρα γιατί δεν έχω και λεφτά..για χάσιμο..Έχει τύχη σε κανένα αυτό;έχετε καμία λύση.; Βοήθεια
soteras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχας ηρεμια πατας το κουμπι και τι γινετε γυρναν τα φουρφουρια αναβει κανα φωτακι οταν μπει το καλωδειο εισαι σιγουρος οτι εχει κουμποσει καλα ολες της καλωδιοτενιες αν ναι τσεκαρε τε παλι οτι ειναι μεσα καλα
smoke0man2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γυρνάει το ανεμιστήρακι ...το μόνο που ανάβει είναι το φωτάκι όταν του βάζω ρεύμα.μάλλον ότι φορτίζει
xristoforos89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει τύχη σε κανένα αυτό;έχετε καμία λύση.; Βοήθεια μου έχει τύχει χειρότερο. καθάριζα ένα cq56 compaq. παω να το ανάψω, τίποτα. λύσιμο - δέσιμο 3 φορές. Τίποτα. Άραζα από πάνω του 3 ώρες .. μέχρι που μου ήρθε φλασιά και απλά είδα την ραμ. Το αυτοκολλητο (part number κλπ) είχε μετακινηθεί μισο χιλιοστό παρακάτω από ότι ήταν (ίσα που ακουμπούσε η άκρη στα δοντάκια) και δεν διαβαζόταν σωστά η ραμ. Ε μετά ήμουν να το πετάξω από τον 4ο. Δεν γυρνάει το ανεμιστήρακι ...το μόνο που ανάβει είναι το φωτάκι όταν του βάζω ρεύμα.μάλλον ότι φορτίζει τσέκαρε cpu ότι πατάει σωστά κάτω/ψύκτρα συνδεδεμένη κλπ
soteras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τσεκαρε καλωδιοτενιες τοτε δεν θα εχει μπει καλα του power αν δεν γυρναει τιποτα η δεν σφυραει τιποτα
smoke0man2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχω κάνει ζημιά; Να αναφέρω ότι έχω ανοίξει πολλά λαπτοπ....
soteras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε παλι αυριο με ηρεμια να ανοιξεις το λαπτοπ ολο και να το συνδεσεις πάλι ηρεμησε τωρα και τα λεμε αυριο παλι
smoke0man2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε παλι αυριο με ηρεμια να ανοιξεις το λαπτοπ ολο και να το συνδεσεις πάλι ηρεμησε τωρα και τα λεμε αυριο παλιΣυμφωνώ γιατί είμαι πολύ ταραγμενος- σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια
nikοs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το φανάκι το έχεις συνδέσει πάνω στην μητρική;;;
soteras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θα δεις και αυριο που θα εισαι ηρεμος οτι θα ειναι κατι χαζο καποια ραμ καποιο καλωδιακι που σου κανει τη ζωη κολαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα