Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ένας φίλος μου έφερε ένας φίλος ένα λαπτοπ 3!hp 2221 ev g6 νομίζω

Μετά από καθαρισμό δεν ανοίγει ... Πατάω το κουμπί για να ανοίξει και ανάβει το φωτάκι για ένα δευτερόλεπτο και μετά . Σβήνει ...Τι μπορεί να φταίει ... Παρακαλώ πολύ.γιατί έχω πάρει όλη την ευθύνη απανω μου

Δημοσ.

Τσέκαρε να κουμπώνει καλά η ραμ.

Επίσης, το μοντέλο αυτό έχει μια ξέμπαρκη καλωδιοταινία (νομίζω για την mobo παίζει να είναι) που όταν βγάζεις το palmrest, αυτή βγαίνει πολλές φορές μαζί. 

Προσωπικά την είχα βρει ..κάτω στα πλακάκια και την πήρα τελευταία στιγμή χαμπάρι.

Καλή τύχη.

Δημοσ.

Επειδή έχει ένα πρόβλημα ο μεντεςεσ της οθόνης το έλυσα όλα και το ξανά έδεσα όλο..

Η.. καλύτερη λύση. 

Πάμε πάλι από την αρχή. Λύσιμο - δέσιμο όλο προσεκτικά μήπως σου έχει ξεφύγει κάτι.

Δημοσ.

Τσέκαρε να κουμπώνει καλά η ραμ.

Επίσης, το μοντέλο αυτό έχει μια ξέμπαρκη καλωδιοταινία (νομίζω για την mobo παίζει να είναι) που όταν βγάζεις το palmrest, αυτή βγαίνει πολλές φορές μαζί.

Προσωπικά την είχα βρει ..κάτω στα πλακάκια και την πήρα τελευταία στιγμή χαμπάρι.

Καλή τύχη.

δεν νομίζω να είδα κάτι τέτοιο...έχω πανικόβληθει τώρα γιατί δεν έχω και λεφτά..για χάσιμο..

Έχει τύχη σε κανένα αυτό;έχετε καμία λύση.; Βοήθεια :-(

Δημοσ.

Καταρχας ηρεμια πατας το κουμπι και τι γινετε γυρναν τα φουρφουρια αναβει κανα φωτακι οταν μπει το καλωδειο εισαι σιγουρος οτι εχει κουμποσει καλα ολες της καλωδιοτενιες αν ναι τσεκαρε τε παλι οτι ειναι μεσα καλα 

Δημοσ.

Δεν γυρνάει το ανεμιστήρακι ...το μόνο που ανάβει είναι το φωτάκι όταν του βάζω ρεύμα.μάλλον ότι φορτίζει

Δημοσ.

Έχει τύχη σε κανένα αυτό;έχετε καμία λύση.; Βοήθεια :-(

μου έχει τύχει χειρότερο. 

καθάριζα ένα cq56 compaq. παω να το ανάψω, τίποτα. λύσιμο - δέσιμο 3 φορές. Τίποτα. Άραζα από πάνω του 3 ώρες .. 

μέχρι που μου ήρθε φλασιά και απλά είδα την ραμ. Το αυτοκολλητο (part number κλπ) είχε μετακινηθεί μισο χιλιοστό παρακάτω από ότι ήταν (ίσα που ακουμπούσε η άκρη στα δοντάκια) και δεν διαβαζόταν σωστά η ραμ.

Ε μετά ήμουν να το πετάξω από τον 4ο.

Δεν γυρνάει το ανεμιστήρακι ...το μόνο που ανάβει είναι το φωτάκι όταν του βάζω ρεύμα.μάλλον ότι φορτίζει

τσέκαρε cpu ότι πατάει σωστά κάτω/ψύκτρα συνδεδεμένη κλπ

Δημοσ.

Τσεκαρε καλωδιοτενιες τοτε δεν θα εχει μπει καλα του power αν δεν γυρναει τιποτα η δεν σφυραει τιποτα

Δημοσ.

Δοκιμασε παλι αυριο με ηρεμια να ανοιξεις το λαπτοπ ολο και να το συνδεσεις πάλι ηρεμησε τωρα και τα λεμε αυριο παλι

Δημοσ.

Δοκιμασε παλι αυριο με ηρεμια να ανοιξεις το λαπτοπ ολο και να το συνδεσεις πάλι ηρεμησε τωρα και τα λεμε αυριο παλι

Συμφωνώ γιατί είμαι πολύ ταραγμενος- σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια
Δημοσ.

Θα δεις και αυριο που θα εισαι ηρεμος οτι θα ειναι κατι χαζο καποια ραμ καποιο καλωδιακι που σου κανει τη ζωη κολαση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...