mentoras99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικα, υπαρχει φορουμ μουσικης που να σεβεται τον εαυτο του, και να μην εχει (ανοιχτο) θεμα, για τον πρωτοπορο της ηλεκτρονικης μουσικης; Βρηκα παλια θεματα, που καποια αυτοματοποιημενη διαδικασια πιθανως, ίσως και ανθρωπινη αβλεψια, τα αρχειοθετησε ως παλαια. Καποιοι ανθρωποι ειναι θρυλοι, ειτε το θελουμε ειτε οχι. Ο Jean Michel Jarre, ειναι ενας απο αυτους. Καλή μας συζήτηση! 4
Geosim79 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 έχει ο πατέρας μου τον συγκεκριμένο δίσκο...θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρίκι να τον ακούω με τις ώρες. 1
mentoras99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Νιωθω ασχημα που εχει ερθει τοσες φορες στην Ελλαδα, και δεν καταφερα να παω ουτε μια φορα σε συναυλια του. Εχει παει κανεις, εδώ στην Ελλάδα; Πέρα από την εξαιρετική μουσική, φέρνει και εδώ όλο τον εξοπλισμό των φαντασμαγορικών σόου που κάνει ανα τον κοσμο; Ο ανθρωπος αυτος ηταν πολυ μπροστά απο την εποχη του. Ετοιμαζει τωρα νέα κυκλοφορια, και με αυτα που ακουω εχω ξετρελαθει.
mentoras99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Θρυλος. Στο στουντιο, εξηγει τη συνθεση της νεας δουλειας. Σπανια ευκαιρια να εξηγει τι κάνει.
mentoras99 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πολυ διδακτικά πράγματα έχω βρει, από τον πραγματικο legend JMJ. Εδω εξηγει ποσο απροσωπα ειναι σημερα στις συνεργασιες, που απλα στελνεις τα αρχεια μεσω νετ, και δεν συναντιεσαι και πολλες φορες ουτε μιλας με αυτους που συνεργαζεσαι! Φυσικα αυτος, ως πρωτοπορος, θεωρει οτι η προσωπικη επαφη ειναι εκ των ουκ ανευ, και συναντα παντα τους συνεργατες, for sharing creativity! Εδω λεει πως μες στο νεου αλμπουμ 'παντρεψε' πολλές γενιες οργανων, απο τα πιο παλια μεχρι τα πιο συγχρονα!!!! Μου εκανε τρομερη εντυπωση, που λεει για ενα απο τα πρωτα του μηχανηματα-synthesizer, το ειχε κατασκευασει και το πουλουσε ενας μονο δημιουργος, στο Λονδινο, και πηγε και το αγορασε εκει! Καμια σχεση με το σημερα, που εταιριες παραγουν μαζικα, παραγγελνεις με λιγα κλικ. Τοτε, ο δημιουργος(ατομο-οχι εταιρια οπως τις ξερουμε σημερα-μαζικη παραγωγη) το κατασκευαζε και το πουλουσε κιολας! Φυσικα, ο πρωτοπορος υπερπηδησε καθε εμποδιο, και αφου 'ανακαλυψε' το εν λογω μηχανημα, πηγε Λονδινο και το αγορασε! (δεν θελω να σκεφτω το θεμα ποσο θα κοστισε...)
censOred Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αν και δεν εχω ακούσει τιποτα από τον κύριο,εξαιρετική φατσούλα!
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 The Time Machine Ολοκαινουριο και υπεροχο!!! 1
mentoras99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εχω κοψει φλεβες με το τι ερχεται.... Οκ, η Επιστροφη του Πρωτοπορου. Ο ανεπαναληπτος καλλιτεχνης, για 2η φορα μες σε λιγους μηνες, ετοιμαζεται να παρει τα σ@@@@κα ολων, καθως το νεο album απλα θα τα σπάει. Εντος λιγων μηνων, το electronica 2!!!! Γιατι οταν μιλα ο Προφητης της ηλεκτρονικης μουσικης, οι υπόλοιποι σωπαίνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δικό σας....
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Live στην Barcelona τον Ιουνιο! Παιζει μουσικη με το διασημο laser harp! Ξεκινα παγκοσμια περιοδεια, θα τα σαρωσει ολα! 1
mentoras99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Η electronica world tour ειναι σε εξελιξη, μιλαμε για κονσερτα ανεπαναληπτα, και ευτυχως μπορουμε να παρουμε μια καλη ιδεα απο το youtube που εχει απο διαφορες πολεις της Ευρωπης Ποσο μπροστά ειναι ο πρωτοπορος.... https://www.youtube.com/watch?v=dXOxHjBfU0g ---- Συντομα ερχεται νεο αλμπουμ Oxygen 3!!! 40 χρονια μετα το πρωτο oxygen! ΑΠΛΑ ΘΡΥΛΟΣ! 1
mentoras99 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ανεπαναληπτος! Σημερα κυκλοφορει και επισημως το νεο oxygen, και μερικοι απο τους νεοτερους διασημους που εμπνευστηκαν απο τον Jarre, μιλουν γι'αυτον....
mindreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Εχει παρακολουθησει κανεις συναυλια του Jarre στην Ελλαδα;
barman_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πήγα, έχει 8 χρόνια περίπου, στη Θεσσαλονίκη. Το απόλαυσα πολύ μου άρεσε μικρός και τον είδα από πολύ κοντά κιόλας στα 28 29 μου περίπου Απίστευτη ενέργεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα