kaloneritis1964 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω το κινητό lg g2 στο οποίο έσπασε η οθόνη. Αγόρασα άλλη και την άλλαξα. Όλα πήγαν καλά το κινητό είναι όπως πρώτα. Όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο όμως η οθόνη σβήνει. Καλεί κανονικά άλλα εγώ δεν βλέπω τίποτα και αν ο άλλος δεν σηκώσει το τηλέφωνο εγώ δεν μπορώ να σταματήσω την κλήση και μπαίνει στον τηλεφωνητή κ.λ.π. Άσε που πήρα σε σταθερό και αφού μίλησα με τον άλλο και αυτός έκλεισε το κινητό συνέχισε την σύνδεση για αρκετή ώρα αφού εγω δεν έχω πρόσβαση στην οθόνη για να το κλείσω. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο όμως η οθόνη είναι αναμμένη όλα κανονικά χωρίς προβλημα.Κάποια βοήθεια μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος γιατί γίνετε αυτό.
dj_takis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μια προσωρινή λύση είναι να πας στις Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις κλήσεων και επιλέγεις την επιλογή τερματισμού κλήσης από το κουμπί πίσω, πατώντας το δυο συνεχόμενες φορές για να τερματίσει η κλήση. Στην 4.4.2 που είμαι έχει τέτοια επιλογή. Έτσι το έχω κι εγώ. Αν έχεις lolipop δεν ξέρω τι γίνεται.Τώρα το γιατί γίνεται αυτό... Μόνο αυτός που σου πέρασε την οθόνη μπορεί να στο πει. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο αισθητηρας εγγυτητος ή αλλιως proximity sesnsor.... Ο αισθητηρας που "βλεπει" οτι τοποθετησες το κινητο στο αυτι σου και σβηνει την οθονη και οταν το απομακρυνεις την αναβει για να τερματισεις την κληση. Σιγουρα θα το ειχες προσεξει.... Προφανως οποιος εκανε την αλλαγη ή δεν κουμπωσε καλα την καλωδιοταινια του ή την εσκισε απο απροσεξια... Μια προσωρινή λύση είναι να πας στις Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις κλήσεων και επιλέγεις την επιλογή τερματισμού κλήσης από το κουμπί πίσω, πατώντας το δυο συνεχόμενες φορές για να τερματίσει η κλήση. Στην 4.4.2 που είμαι έχει τέτοια επιλογή. Έτσι το έχω κι εγώ. Αν έχεις lolipop δεν ξέρω τι γίνεται.Τώρα το γιατί γίνεται αυτό... Μόνο αυτός που σου πέρασε την οθόνη μπορεί να στο πει. Μπορει να τερματισει την κληση με το power νομιζω...
dj_takis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να τερματισει την κληση με το power νομιζω... Αυτό το κουμπί εννοούσα αλλά δεν μου βγαίνε η λέξη με τίποτα όμως. 1
panther_512 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, φταίει ο proximity sensor. Ή η οθόνη δεν τοποθετήθηκε καλά ή τοποθετήθηκε screen protector που επηρεάζει το sensor. H δεύτερη περίπτωση λύνεται εύκολα, αφαιρείς τον screen protector. Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο δύσκολα... 2
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, φταίει ο proximity sensor. Ή η οθόνη δεν τοποθετήθηκε καλά ή τοποθετήθηκε screen protector που επηρεάζει το sensor. H δεύτερη περίπτωση λύνεται εύκολα, αφαιρείς τον screen protector. Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο δύσκολα... Τα screen protectors αναλογα το κινητο , ειναι κομμενα στους αισθητηρες, στην καμερα και στο ακουστικο...
panther_512 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι πάντα. Έχω ενα δικαρτο και το screen protector του μετά από περίπου ένα εξάμηνο χρήσης μου έκανε το προαναφερθεν πρόβλημα. 1
kaloneritis1964 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τα προβλήματα συνεχίζονται. Και ενώ λύθηκε το πρόβλημα με τις κλήσεις έκανα αναβάθμιση λογισμικού σε 5.0.2 και από τότε το τηλέφωνο άρχισε τα τρελά του. Ανοίγει η οθόνη για δευτερόλεπτα και κλείνει δεν προλαβαίνω να βάλω ούτε πιν ούτε να κάνω κάτι άλλο . Πατάω το power ανοίγει για δευτερόλεπτα και μετά κλείνει όχι το τηλέφωνο η οθόνη. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά πάλι τίποτα. Καμιά φορά το πιάνει και ανοίγει αλλά μόλις το αφήσεις και κλείσει η οθόνη πάλι τα ίδια. Έχω τρελαθεί δεν ξέρω τι να κάνω.
panther_512 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά που λές έχουν να κάνουν με τον proximity sensor του κινητού. Δεν φταίει η έκδοση του android. Δεν περνάει σωστά το φώς στον proximity sensor. Ή τα παραθυράκια της νέας οθόνης δεν είναι ευθυγραμμισμένα σωστά με τον σένσορα, ή κάτι κάθεται μπροστά του και δεν αφήνει το φώς να περάσει σωστά, ή χτυπήθηκε ο σένσορας. Δές το παρακάτω βίντεο, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τί παίζει. Για το G2 συγκεκριμένα, το πρόβλημα δημιουργείται αν ο σένσορας δεν ακουμπάει επάνω στην νέα οθόνη που έβαλες. Υπάρχει ένα λαστιχένιο πραματάκι με δύο τρυπίτσες που κάθεται μεταξύ του σένσορα και της οθόνης. Αν ξέχασες να το βάλεις ή δεν το έβαλες σωστά θα έχεις τα προβλήματα που έχεις. Τσέκαρε την λύση στο παρακάτω λίνκ: https://www.ifixit.com/Answers/View/187078/Why+does+my+screen+go+black+during+calls 1
kaloneritis1964 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 δοκίμασα να ανοίξω το κινητό με φως πάνω του και ανοίγει αμεσως και η οθόνη δεν σβήνει γιατι γινετε αυτο
panther_512 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Είπαμε τί φταίει. Πρέπει να κάνεις το κινητό πάλι βίδες και να διορθώσεις την κατάσταση με τον proximity sensor. Ο σένσορας αυτός αποτελείται από ένα φωτάκι υπέρυθρο που αναβοσβήνει γρήγορα και ένα ματάκι δίπλα του, το οποίο βλέπει το υπέρυθρο φώς που ανακλάται από τις επιφάνειες. Αν ένα από τα δύο δεν βλέπει καλά από το παραθυράκι της οθόνης έχεις τα προβλήματα που αναφέρεις. 1
kaloneritis1964 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ θα το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα