BabisTs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να δω το καλό OC που θα κάνετε στους broadwell που δεν πάνε πάνω από 4,2GHz. Όλα είναι θέμα silicon lottery της cpu.Για τί το λές αυτό?Ακόμα και στα 4,2ghz να φτάσει που λές μπουκάλι δεν θα ρίχνει σε καμία ανεξάρτητη gpu αν βάλει αργότερα...Ούτος η άλλος θέλει να πάρει broadwell λόγω της καλύτερης igpu που έχει,δεν ζητάει το top overclock cpu που υπάρχει στην αγορά (που και πάλι λέω είναι θέμα silicon lottery της ίδιας της cpu τι θα σου τύχει) και να του σκάσει όσο overclock παίρνει στα αυτιά.
duffyduck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε εναν i5-4460 αν δεν σε ενδιαφερει το overclock και μια καρτα γραφικων για να παιζεις τα παιχνιδια, π.χ. GTX 950.
NT1G Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα είναι θέμα silicon lottery της cpu.Για τί το λές αυτό?Ακόμα και στα 4,2ghz να φτάσει που λές μπουκάλι δεν θα ρίχνει σε καμία ανεξάρτητη gpu αν βάλει αργότερα...Ούτος η άλλος θέλει να πάρει broadwell λόγω της καλύτερης igpu που έχει,δεν ζητάει το top overclock cpu που υπάρχει στην αγορά (που και πάλι λέω είναι θέμα silicon lottery της ίδιας της cpu τι θα σου τύχει) και να του σκάσει όσο overclock παίρνει στα αυτιά. Διότι σε όλα τα reviews πάνω από 4,2 είναι ασταθείς, οπότε το silicon lottery εδώ είναι πολύ μικρό. Και γιατί δεν θέλει συγκεκριμένα την gpu του broadwell, θέλει μια gpu μέχρι να πάρει καλύτερη. Ε ας πάρει έναν κλειδωμένο πιο φτηνό και να πάρει εξωτερική gpu αργότερα. Αλλιώς μετά άχρηστη θα είναι η ενσωματωμένη που την πληρώνει και με premium.
koolisk6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 χμμ,απ ότι κατάλαβα καλύτερα να πάρω μια gtx 950 τώρα και να μείνω με τον pentium,και τον αλλάζω του χρόνου τότε.....
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θα προτείνω μια διαφορετική εναλλακτική αλλά ξέρω ότι θα τα ακούσω, πάρε έναν 4460 και μια r7 250x 2gb, θα έχεις έτσι και έναν πολύ αξιόλογο τετραπύρηνο και μια εντάξει κάρτα γραφικών για τα παιχνίδια που θες αλλά σαφώς με θυσίες σε 1080p, μην περιμένεις ultra αλλά medium στους πιο τελευταίους τίτλους και σε παλαιότερους high και φυσικά με κλειστά φίλτρα, ωστόσο θα βγάζει άνετα πάνω από 50 σε medium για νεότερους τίτλους και high για παλαιότερους σε 1080p. Από το να πας σε broadwell και να παίζεις με την igpu ή από το να πάρεις μια 950 και να μείνεις με τον pentium πήγαινε σε μια κάπως καλύτερη λύση μιας και παίρνεις τον i5. https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html https://www.skroutz.gr/s/4968279/Gigabyte-Radeon-R7-250X-2GB-OC-GV-R725XOC-2GI.html
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να δω το καλό OC που θα κάνετε στους broadwell που δεν πάνε πάνω από 4,2GHz. +1 θέλω να προχωρήσω λίγο μπροστά,το 4core αρχίζει και γίνεται standard,όλο και περισσότερες εφαρμογές χρησιμοποιουν παραπάνω πυρήνες από 2 και θέλω να τον κρατήσω καμιά 5ετια τον cpu Και αρκετά στρατηγικής θέλουν 4.Μάζεψε κάτι παραπάνω για να πάρεις haswell i5 με μια κατάλληλη δυνατή κάρτα για να αξιοποιηθεί και ο επεξεργαστής και η μητρική.Αν είναι να κάνεις αγορά,κάνε την σωστά τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα