koolisk6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει ότι η ενσωματωμένη κάρτα (Iris Pro 6200) του i7-5775c όπως και του μικρότερου i5-5675c είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σε igpu? Είναι καλύτερη δηλαδή από AMD A10-7850K ? Ο i5-5775c έχει γύρω στα 300 ευρώ, τα διπλά από τον AMD,είναι τόσο καλύτερη η igpu που να τα αξίζει? γιατί σε θέμα καθαρά cpu είναι γνωστό πως ο i5 είναι πολύ μπροστά, αλλά στα γραφικά μέχρι κ τους haswell η AMD ήταν καλύτερη, τώρα τι γίνεται?
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι πολύ καλή η igpu αλλά για τέτοιου επιπέδου cpu είναι παντελώς ανεπαρκής,εκτός και αν δεν ασχολείσαι καθόλου με παιχνίδια.
koolisk6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 οκ,αυτη τη στιγμη ειμαι με pentium και z97 χωρις καρτα,και σκεφτομαι να παω σε i5, ειναι καλυτερα ενας broadwell σκετος απο ενα haswell i5+discrete σε budget τοπ 250 + 50 περιπου που θα δωσω τον pentium? παιζω civilization,rome,pes,witcher 3 σε 1080p
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα τη vga έχεις; Τον pentium στα πόσα τον τρέχεις; Ο ποιο φτηνός i5 είναι στα ~190€ ,με 110€ δεν παίρνεις vga για να παίξεις άνετα witcher και η igpu του broadwell δεν φτάνει με τίποτα. Α καλά τώρα το κατάλαβα το χωρίς κάρτα.... Πάρε μια vga με 250€ και θα σου φτάσει ο pentium.
koolisk6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 το θέμα είναι ότι θέλω τους έξτρα 2 πυρήνες γιατί βοηθάνε κυρίως στα strategy και σε video editing που κάνω, δεν έχω και απαιτήσεις τρελές από τα γραφικά,τώρα τα παίζω low βέβαια αλλά θα ήθελα να παίζω άνετα σε medium,δεν αρκεί η iris για αυτό? edit : μόλις είδα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=ybtguJ6aZks οποτε για witcher 3 μονο σε 720p...........
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και εσύ τον δίνεις τον pentium ε.Κατάλαβα. ειναι καλυτερα ενας broadwell σκετος απο ενα haswell i5+discrete σε budget τοπ 250 + 50 περιπου που θα δωσω τον pentium? παιζω civilization,rome,pes,witcher 3 σε 1080p Όχι.
Aten-Ra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 οκ,αυτη τη στιγμη ειμαι με pentium και z97 χωρις καρτα,και σκεφτομαι να παω σε i5, ειναι καλυτερα ενας broadwell σκετος απο ενα haswell i5+discrete σε budget τοπ 250 + 50 περιπου που θα δωσω τον pentium? παιζω civilization,rome,pes,witcher 3 σε 1080p Μόνο το Witcher 3 θα έχει πρόβλημα στα 1080p, τα άλλα παιχνίδια θα τρέχουν σε Low/Medium settings πάνω από 30fps στα 1080p με τον Broadwell-C. Εγώ θα έβαζα τον Broadwell και μετά από λίγο καιρό και μια dGPU.
koolisk6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και εσύ τον δίνεις τον pentium ε.Κατάλαβα. Όχι. δε σ έπιασα ακριβώς τι εννοείς? ναι θα τον δώσω γιατί τον έχω περίπου 1 χρόνο και αφού υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αναβάθμισης της μητρικής μου γιατί όχι? ακόμα έχει καλή αξία μεταπώλησης πιστεύω.....
NT1G Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και γιατί δεν παίρνεις έναν i5-4460 και μια κάρτα γραφικών;
BabisTs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και γιατί δεν παίρνεις έναν i5-4460 και μια κάρτα γραφικών; Με z97 που έχει το παιδί, ας πάει σε ξεκλείδωτο για να εκμετάλλευτεί και την μητρική του. 1
koolisk6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 όπως προανέφερα το budget είναι αυστηρά 250+όσο δώσω τον pentium δλδ γύρω στα 300 υπολογίζω συνολο μ αυτά παίρνω ακριβώς μόνο τον i5 broadwell που είναι κ ξεκλείδωτος, για ι5 haswell unlocked και vga ξεφεύγει πολύ το budget,ποια κατηγορία κάρτας είναι καλύτερη από την ενσωματωμένη του broadwell,από gtx 950 και πάνω?
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 το θέμα είναι ότι θέλω τους έξτρα 2 πυρήνες γιατί βοηθάνε κυρίως στα strategy και σε video editing που κάνω, δεν έχω και απαιτήσεις τρελές από τα γραφικά,τώρα τα παίζω low βέβαια αλλά θα ήθελα να παίζω άνετα σε medium,δεν αρκεί η iris για αυτό? Να ξέρεις πάντως ότι στα παιχνίδια στρατηγικής δεν θα κάνουν τίποτα οι παραπάνω πυρήνες,μόνο στο video editing και εκεί πάλι μόνο στην τελική αποθήκευση δηλαδή όταν γίνεται η κωδικοποίηση στο codec που θες,εκτός και αν κάνεις editing με πολλά εφέ να τρέχουν ταυτόχρονα. Αν είναι μόνο για μετατροπές το quicksync ίσως να σου φτάνει και να μην χρειάζεσαι καλύτερο επεξεργαστή.
NT1G Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να δω το καλό OC που θα κάνετε στους broadwell που δεν πάνε πάνω από 4,2GHz. 1
koolisk6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Να ξέρεις πάντως ότι στα παιχνίδια στρατηγικής δεν θα κάνουν τίποτα οι παραπάνω πυρήνες,μόνο στο video editing και εκεί πάλι μόνο στην τελική αποθήκευση δηλαδή όταν γίνεται η κωδικοποίηση στο codec που θες,εκτός και αν κάνεις editing με πολλά εφέ να τρέχουν ταυτόχρονα. Αν είναι μόνο για μετατροπές το quicksync ίσως να σου φτάνει και να μην χρειάζεσαι καλύτερο επεξεργαστή. θέλω να προχωρήσω λίγο μπροστά,το 4core αρχίζει και γίνεται standard,όλο και περισσότερες εφαρμογές χρησιμοποιουν παραπάνω πυρήνες από 2 και θέλω να τον κρατήσω καμιά 5ετια τον cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα