iCyd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα. Βρισκομαι λιγα βηματα πρωτου την αγορα νεου pc case διοτι το παλιο ψιλοκαταστραφηκε. Τα specs του pc ειναι τα παρακατω. Τα λεω για τις διαστασεις. - CPU : Intel i7 870 2.93 MHz- Gpu : ATI RADEON HD 5770-Ram : Kingston 2x2GB ddr3 1333MHz- PSU: Corsair VS650-MOBO : ASUS p7h55-m le -HDD : 1TB σκληρο WD Green-SSD : intel 40GB Θελω κατι εμφανισιμο αλλα ΑΠΛΟ. Αν γινεται θελω να ειναι κατι μικρο διαστασεων αν γινεται με αυτα τα πραγματα που εχω. Budget 100 ευρω Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2015 από iCyd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 NZXT S340 με λιγότερα.Κοίταξε και μόνος σου τι σου αρέσει για να τα βάλεις ως υποψήφια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5500378/Corsair-Carbide-Air-240.html http://www.skroutz.gr/s/2427479/BitFenix-Prodigy.html http://www.skroutz.gr/s/4815887/Corsair-Carbide-Spec-01.html http://www.skroutz.gr/s/7042071/MS-Tech-Crow-Q1-GR.html(αυτο ετσι και ετσι) τα 2 πρωτα μ αρεσαν πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 To prodigy (το 2ο) το ξεχνάς, δε δέχεται τη μητρική σου ΝΖΧΤ και από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τα περισσότερα που έδειξες δεν υποστηρίζουν τέτοια μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός από το bitefnix όλα τ αλλά υποστηρίζουν την μητρική του....ts αν σ αρέσει το bitfenix βγαινει και με υποστήριξη matx μητρική.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός από το bitefnix όλα τ αλλά υποστηρίζουν την μητρική του....ts αν σ αρέσει το bitfenix βγαινει και με υποστήριξη matx μητρική.... Έχεις δίκιο,λάθος μου.Πέρασα τη μητρική του για άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός από το bitefnix όλα τ αλλά υποστηρίζουν την μητρική του....ts αν σ αρέσει το bitfenix βγαινει και με υποστήριξη matx μητρική.... Που μπορω να το βρω αυτο? skroutz που κοιταω δεν υπαρχει. edit: Βρηκα στο eshop ενα. Αυτο που ειναι για MIDI atx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Που μπορω να το βρω αυτο? skroutz που κοιταω δεν υπαρχει. edit: Βρηκα στο eshop ενα. Αυτο που ειναι για MIDI atx? https://www.skroutz.gr/s/4119448/BitFenix-Prodigy-M.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αα ωραια,σε ευχαριστω πολυ Σα κουτι το συγκεκριμενο τι λεει? Κομπλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 πολύ καλό αλλά το συγκεκριμένο δε συγκρίνεται με την mitx έκδοση...πολλά πλήν......η δικιά μου καψούρα είναι το corsair 240 άψογο σε όλα του με τα μόνα ελλαττώματα την έλειψη 5,25 bay και περιορισμός στο ύψος της ψήκτρας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 πολύ καλό αλλά το συγκεκριμένο δε συγκρίνεται με την mitx έκδοση...πολλά πλήν......η δικιά μου καψούρα είναι το corsair 240 άψογο σε όλα του με τα μόνα ελλαττώματα την έλειψη 5,25 bay και περιορισμός στο ύψος της ψήκτρας.... H αληθεια ειναι οτι το 240 ειναι πανεμορφο και το χαλβαδιαζω καιρο αλλα μου φαινεται λιγο τσιμπημενο. Τι διαφορα εχει το mitx με το παραπανω prodigy που ειπαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 καλό διάβασμα Bitfenix Prodigy Bitfenix Prodigy M δε σε συμφέρει να αλλάξεις μητρικες και τα συναφή....για εμένα κύριο ελάττωμα το stand των δίσκων και η τοποθέτηση του psu.... σε σχέση με την mitx έκδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω πως τα υπόλοιπα που κοιτούσες ή που προτάθηκαν (Air 240,S340) είναι καλύτερα από Prodigy/Prodigy M. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 AIR 240 προτείνω εγώ ( άσπρο χρώμα ειναι πανέμορφο ) Δε ξέρω αλλά φαίνεται καλό και το MS-Tech Crow Q1/GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα