titanforce Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω το coolermaster elite 342 και ενα 2.5" ssd. Να αναφερω οτι δεν εχω καποιου ειδους μπρακετ αλλα μονο μια βαση με αυτοκολλητο. Τα φωτα σας
`wearhint` Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 βλεπω στις εικονες του κουτιου σου απο τον κατασκευαστη, εχεις τον χωρο κατω δεξια οπου μπορει να στεγαστει ο ssd εφοσον δεν το καλυπτει το τροφοδοτικο. εαν παλι εχεις χωρο βαλε τον εκει, δεν εχει σημασια αν ειναι ορθιος, ξαπλωτος η και διαγωνιος αφου ειναι απλα ενα τσιπακι αντι για δισκος. τωρα αν παλι τον ξαπλωσεις απλα πανω σε εναν αλλον σκληρο δισκο δεν εχεις θεμα. απλα σου λεω οτι και χωρις μπρακετ, θηκουλα η καν στηριγμα τον ακουμπας οπου θελεις αλλα ενταξει μην τον εχεις του κλωτσου και του μπατσου
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ή αγοράζεις bracket ή βιδώνεις μόνο την μια πλευρά του ssd εκεί που μπαίνουν οι δίσκοι, είναι πολύ ελαφρύς και δεν υπάρχει πρόβλημα. (Αν δεν τον μεταφέρεις ποτέ τον Η/Υ μπορείς να τον έχεις και απλά χύμα στο πάτωμα του κουτιού, δεν έχει πρόβλημα με θερμότητες)
skfn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ...ή και με ένα αυτοκόλλητο διπλής όψεως όπου κάτσει και δεν ενοχλεί, για να μην ..κουδουνάει στις μετακινήσεις.
titanforce Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εκανα μια βλακεια απο οτι φαινεται. Ενω προσπαθουσα να βαλω τον ssd, τα.συνδεσα ολα (sata power, sata1) και μετα ο υπολογιστης ανοιγε αλλα μου εβγαλε no video input στην οθονη. Μετα ενω ηταν ανοιχτος εκανα 2 διαδοχικα restart. Ανησυχω πολυ παιδια μπορει να χαλασα κατι;
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 no video input = βγήκε/κουνήθηκε το καλώδιο που πάει στην οθόνη ή η κάρτα γραφικών
titanforce Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το τσεκαρα αυτο, ξεκουμπωσα και την καρτα και την ξαναεβαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα