Simos805 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, έκανα αναβάθμιση από iOS 9 public beta 4 σε iOS 9.1 public beta 1 και έχω το εξής πρόβλημα: όλες οι φωτογραφίες που έχω, ακόμα και οι φωτογραφίες που τραβάω τώρα φαίνονται σαν να είναι σε χαμιλότερη ανάλυση. Δηλαδή κανω ζουμ και φαίνεται σαν να είναι πολύ χαμιλότερη η ανάλυση. Αυτί συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές (στη εφαρμογή φωτογραφίες, στα μηνύματα κλπ). Να οω ότι έχω τη ρύθμιση στο icloud photo library να διατηρεί το πλήρες αρχείο των φωτογραφιών στη αυσκευή. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω εκτώς από επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση?
taslikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Beta ειναι και έχει και τα κουσούρια της δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις να το διορθώσουν. Θα σου έλεγα να κανεις restore αλλά νομίζω πως δεν θα αλλάξει κατι..</p>
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι beta. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέχρι να το διορθώσουν φίλε.
Simos805 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ εγώ έστειλα report και βλέπουμε.. Ίσως όταν δημοσιευθεί επίσημα το iOS 9.0 στης 16 του μήνα να κάνω downgrade. Επίσης για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν την beta 9.1, για κάποιο λόγο η εφαρμογή Φωτογραφίες καταναλώνει υπερβολική ενέργεια ακόμα και όταν είναι κλειστή. Δηλαδή στις ρυθμίσεις στην κατανάλωση ενέργειας βρήσκεται πάντα στην κορυφή των εφαρμογών (ακόμα και αν δεν έχω ανοίξει καθόλου την εφαρμογή) και δίχνει κατανάλωση 40-50% από τη συγκεκριμένη εφαρμογή!
iMarilina Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ εγώ έστειλα report και βλέπουμε.. Ίσως όταν δημοσιευθεί επίσημα το iOS 9.0 στης 16 του μήνα να κάνω downgrade. Επίσης για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν την beta 9.1, για κάποιο λόγο η εφαρμογή Φωτογραφίες καταναλώνει υπερβολική ενέργεια ακόμα και όταν είναι κλειστή. Δηλαδή στις ρυθμίσεις στην κατανάλωση ενέργειας βρήσκεται πάντα στην κορυφή των εφαρμογών (ακόμα και αν δεν έχω ανοίξει καθόλου την εφαρμογή) και δίχνει κατανάλωση 40-50% από τη συγκεκριμένη εφαρμογή! Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις beta με όλα της τα προβλήματα και να μην περιμένεις να έρθει σε λίγο καιρό η κανονική.
Simos805 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις beta με όλα της τα προβλήματα και να μην περιμένεις να έρθει σε λίγο καιρό η κανονική.Για δοκιμή ρε συ, η ανυπομονισία να δείς πως είναι η καινούρια έκδοση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα