Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν 40 λεπτά ανοίγω το pc. Βλέπω δείχνει λογότυπα, press F2 bla bla bla, αναβοσβήνουν κέρσορες, δηλαδή δείχνει να ανοίγει σιγά σιγά. Με το που φτάνει στo Windows screen, εκεί που βάζεις password, ξαφνικά αρχίζει η οθόνη και κάνει κάτι τρελά!! 

Μου δείχνει μία άσπρο(ίσως και χιόνια) μία μάυρο συνέχεια και ασταμάτητα. Για κάθε δευτερόλεπτο "αναβόσβηνε" περίπου 4 φορές ασταμάτητα και πολύ γρήγορα, μέχρι που το έκλεισα από το Power.

Το ξανανοίγω και πάλι τα ίδια. Με το που έφτανε στο σημείο που ζητάει password (δεν πρόλαβαινε να δείξει όμως την εικόνα του login) ξανα αρχίζει αυτό το άσπρο-μάυρο-άσπρο-μαύρο συνεχόμενα!! 

Σκέφτηκα ότι αφού είχα εικόνα πριν (μπορούσα και BIOS να μπω και όλα, τα έβλεπα κανονικά) κάτι θα παίζει εδώ. Πατάω enter και βάζω τον κωδικό, μήπως και γίνει κάτι, αλλά τίποτα! Το ξανα κλείνω το pc και το αφήνω για λίγο.

Μετά από κανα 5λεπτο λέω θα το τραβήξω βίντεο να το ποστάρω εδώ να δούμε τι παίζει. Πατάω, κάνει το post κανονικά όπως πριν και όταν φτάνει στο login, αντί να κάνει πάλι το πρόβλημα του αναβοσβήματος, μου βγάζει Windows update (εκείνο το εκνευριστικό "Working on updates 30% - Do not turn off your computer"). Κάνει το update, μου λέει ότι θα κάνει και restart. Κάνει και restart και ανοίγει κανονικά και με τον νόμο.

Τώρα εγώ όμως ξενέρωσα και αναρωτιέμαι. Ήταν ένα απλό #@!#!-bug των Windows 10, που επειδή είχε updates να κάνει έφαγε καμιά φρίκη? Ή πεθαίνει καμιά κάρτα γραφικών? Το λέω γιατί εχθές το βράδυ άκουσα 2-3 περίεργα "τσικ" από το tower, περίπου όπως ακούς στην συστολή-διαστολή μετάλλων, αλλά δεν άλλαξε κάτι. 

Θερμοκρασίες έχω CPU 32 - GPU 33 σταθερά με το Hardware Monitor.

Καμιά ιδέα παιδιά? Πρόταση?

Δημοσ.

Θα πρέπει να στο παρουσιάσει ξανά για να είσαι σίγουρος ότι απλά δεν έτυχε. Και σε εμένα έχει τύχει κάτι ανάλογο πριν κανένα μήνα και με ένα restart είχε νιώσει. Δεν μου το έχει ξανακάνει από τότε.

Δημοσ.

Δεν είναι η κάρτα Μην ανησυχείς.Αφού έφτασε στο password.Μπορεί να προκληθεί λόγω drivers η αυτό που έγινε με τα update.γενικώς τα Windows 10 Επειδή είναι καινούργιο λειτουργικό έχει θέμα με τους νέους drivers.πχ έβαλα το shadow of middle στα win10 και κόλλαγε με την 970.έβαλα ξανά τα 7 και έφτιαξε

Δεν είναι η κάρτα Μην ανησυχείς.Αφού έφτασε στο password.Μπορεί να προκληθεί λόγω drivers η αυτό που έγινε με τα update.γενικώς τα Windows 10 Επειδή είναι καινούργιο λειτουργικό έχει θέμα με τους νέους drivers.πχ έβαλα το shadow of middle στα win10 και κόλλαγε με την 970.έβαλα ξανά τα 7 και έφτιαξε

Σορρυ για double post

Δημοσ.

Πιθανότατα ναι έχεις δίκιο αφού δεν μου το ξανά έκανε από τότε. Πολλά bugs πάντως τα 10 και ίσως να έπρεπε να περίμενα λίγο πριν τα βάλω αλλά anyway...

• Moderators
Δημοσ.

Πιθανότατα ναι έχεις δίκιο αφού δεν μου το ξανά έκανε από τότε. Πολλά bugs πάντως τα 10 και ίσως να έπρεπε να περίμενα λίγο πριν τα βάλω αλλά anyway...

Πάνε δες το ιστορικό ενημερωσεων τι ενημέρωση ήταν η τελευταία που έκανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...