ventouz@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανες τέτοιο σύστημα και κολλάς στο αν όχι το σημαντικότερο σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια...Αν κοιτάς αγορά από Ελλάδα πρέπει να ανέβεις στα 600+ ανάλογα αν θες και gsync.Δε θυμάμαι αν η Acer XB270H υπάρχει κάπου ελλάδα τώρα τελικά.Η 980 ti έχει φτιαχτεί για μεγάλες αναλύσεις (κάποια site δεν κάνουν καν τεστ σε 1080p σε αυτές πια)και σε 1080p ακόμα και 144Hz είναι overkill και πάει ανεκμετάλλευτη.Για μένα θα έπρεπε να ζευγάρωνες τη κάρτα και το υπόλοιπο σύστημα με ανάλογη οθόνη.Θεωρώ πως αξίζει με τα χίλια. Εχεις δίκιο φίλε μου αλλά θα γίνει upgrade όταν γίνουν πιο προσιτές οι τιμές στην Ελλάδα...
Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Από εξωτερικό αγόρασες το υπόλοιπο σύστημα;Κακή τιμή από ελλάδα σε σχέση με την επίσημη της έχει και η LG πάντως,βέβαια είναι πιο προσιτή οικονομικά αλλά είναι και χειρότερη.Αν είναι να περιμένεις σωστές τιμές Ελλάδα...Για μένα αν είναι να πάρεις σε 1-2 μήνες καλύτερα να μαζέψεις παραπάνω χρήματα και να πας σε αγορά 27'' από εξωτερικό.
ventouz@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 οχι.. ολα τα κομματια ειναι αγορασμενα απο σκρουτζ και e-shop..βασικα οταν γινει πιο προσιτο το 2-4 κ
Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αγόρασες τη κάρτα στα 750-800+ και κόλλησες στην οθόνη τώρα...Ούτε τη κάρτα τη λες προσιτή ,ούτε τα υπόλοιπα...Αντί να δώσεις βάρος σε οθόνη-κάρτα από την αρχή..θα καταλήξεις σε σχετικα δυσανάλογο αποτέλεσμα αν πας σε 1080p 144Ηz.Εν πάση περιπτώσει εγώ την γνώμη μου στην είπα. 1
ventouz@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αγόρασες τη κάρτα στα 750-800+ και κόλλησες στην οθόνη τώρα...Ούτε τη κάρτα τη λες προσιτή ,ούτε τα υπόλοιπα...Αντί να δώσεις βάρος σε οθόνη-κάρτα από την αρχή..θα καταλήξεις σε σχετικα δυσανάλογο αποτέλεσμα αν πας σε 1080p 144Ηz.Εν πάση περιπτώσει εγώ την γνώμη μου στην είπα. Τωρα με έβαλες σε σκέψεις ... Είδα και αυτήν εδώ που πρότεινε και ο ΧΜorsX ... Αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω ...
ventouz@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Αν ανέβω στα 600 + αυτή (Asus-MG279Q) είναι η καλύτερη επιλογή ;;</p>
Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Αν ανέβω στα 600 + αυτή (Asus-MG279Q) είναι η καλύτερη επιλογή ;;</p> Αν είχες amd κάρτα ναι αλλά έχεις nvidia και δεν θα αξιοποιείται το freesync.Θα χρησιμοποιείς ~144Hz βέβαια αλλά η συγκεκριμένη ταιριάζει ιδανικά με amd.
XMorsX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Την Acer XB270HU από έξω πάρε. Είναι panel lottery όμως, οπότε σιγουρέψου ότι σε περίπτωση ελλατωματικου προϊόντος η αντικατάσταση θα είναι εύκολη.
ventouz@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Πως να την πάρω από έξω τώρα που τα πράγματα είναι αστα να πάνε ;; Και μετά αν είναι ελαττωματικό κάτι πως θα την στείλω πίσω ;;; Ελλάδα δεν υπάρχει ;;;</p> <p>Άστο είδα υπάρχει στο Σκρουτζ στα 875 ... </p>
XMorsX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Από εδώ με αντικαταβολή στα 750. https://m.alternate.de/productdetails.xhtml?p=1181210
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα