Scatman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να πάω τον εν λόγω επεξεργαστή απ'τη stocκ συχνότητα (3.2) σε κάπως παραπάνω πχ 4.0 ΜΑΧ και φαντάζομαι χρειάζομαι ένα καλύτερο cooler από ένα lc που έχω Το Budget είναι μικρό και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 22-23 euros. Απ'τις επιλογές που έχω ξεχωρίζω -> http://www.e-shop.gr/deepcool-gammaxx-200-p-PER.815061 & http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38551&cat=7 O πρώτος μου γυαλίζει περισσότερο γτ έχει κάποια καλά σχόλια στο ίντερνετ. Ωστόσο, Θα με εξυπηρετούσε αν ήταν απ'το visionstudio.gr Υπόψιν ο 8320Ε είναι χαμηλότερων watt (95) οπότε δεν ανεβάζει τα επίπεδα θερμοκρασιών του 8320 (125w). Το PC -> Gigabyte GA-970A-D3P fx 8320E 8GB RAM 1866 SSD 120GB HD 750 GB HD7850 Corsair VS550 Να φοβάμαι το τροφοδοΤικό; ΥΣ - Ξέρω οτι απο άποψη budget CM 212 είναι η ιδανική επιλογή αλλά κάνει κοντά στα 40. ΥΣ 2- Ξέρω επίσης οτι η Μ/Β δεν ειναι κάτι τρομερό αλλά όχι και τόσο σαβούρα για να μην αντέξει το όριο που έβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα αυτή: Πηγή: raijintek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το χεις δοκιμάσει; δε βλέπω να γράφονται κ τα καλυτερα. Απο αυτή την εταιρεια το aidos είχε θετικά σχόλια παλιοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ανέβα στα 27.50 και πάρε την themis από το eshop, πίστεψέ με η aidos δεν φτάνει για τα 4 ghz όπως και οι ψύκτρες που αναφέρεις παραπάνω, η themis αντίθετα θα φτάνει και μάλιστα και για λίγο παραπάνω. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση η zelos, δεν φτάνει καλά καλά για x4 860k, για 4 ghz οκταπύρηνο vishera είναι ανεπαρκής, οπότε για να κάνεις σωστή δουλειά πας σε themis, αν πας σε aidos θα είναι απλά μια λύση ελάχιστα καλύτερη και πιο ήσυχη από την στοκ, τα 4 ghz τα ξεχνάς μιας και θα παίζει σε gaming γύρω στους 60 βαθμούς, σε stress test για να δεις αν είναι σταθερός στα 4 ghz άνετα χτυπάς 67 βαθμούς, ξεπερνάς δηλαδή το θερμικό όριο τον fx το οποίο είναι οι 65 βαθμοί κελσίου. Τις θερμοκρασίες της aidos τις υπολόγισα χοντρικά μιας και είναι το ίδιο πράγμα με μια cnps5x performa στην ουσία. Αν δεν ανέβεις σε budget σωστή δουλειά δεν κάνεις. Περίμενε ένα μήνα αν δεν έχεις τώρα χρήματα αφήνοντας στον τον 8320e και πάρε την themis, η aidos δεν θα ήταν κάτι παραπάνω από μια βιαστική αγορά, το θέμα έιναι να παίζεις στα 4 ghz αλλά να έχεις και θερμοκρασίες κάτω των 60 βαθμών και προπαντός να μην ζορίζεις άδικα το τσιπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Η themis φαινεται αξιοπρεπεστατη επιλογη σε σωστη τιμή. Και η deepcool πάντως φαίνεται αξιοπρεπής αλλά θα κινηθω προς θέμις μεριά. Ευχαριστώ. Case closed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rayven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω την themis σε εναν phenom x6 1055t με TDP 120W (ο FX8320e εχει 95Watt). Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Δεν εχω κανει overclock. Ειναι αθορυβη και με μεγαλο thermal margin (amd overDrive). Το καλοκαιρι το margin ηταν 35+. πολυ καλη στην περιπτωση σου ειναι και η aidos αλλα πιστευω οτι αξιζει τα 5-6e παραπανω για την themis. Κοιτα και το λινκ πιο κατω απο ενα πολυ καλο site με συγκριτικα και κριτικες για ψυκτρες. Ειναι η κριτικη για την Themis αλλα θα βρεις και αλλες http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2725&page=4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα