Προς το περιεχόμενο

I7 2600 core voltage

igougoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω τον υπολογιστη της υπογραφης και η μητρικη μ υποστοριζει Non K overclock το εβαλα στο enable οποτε παει μεχρι 4.2 me turbo boost. Απο οτι ειδα στο cpu-z το core voltage φτανει 1.256V ειναι φυσιολογικη τιμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ρεύμα έστι όπως το έχεις σημαίνει ότι παίζει αυτόματα και πολλές φορές δίνει παραπάνω από το κανονικό. Καλύτερα να αρχίζεις να δοκιμάζεις για πιο κάτω και ταυτόχρονα να stressaris για να βλέπεις αν είσαι οκ ή όχι.

Το εκανα αυτο π λες, αρχικα ειχα 1.28V και πηγα στο bios και πειραξα το core voltage και το εβαλα offset -0.040 εκανα stress και κολλησε.. μετα το εβαλα -0.030 και φαινεται σταθερο. Ειναι πολλα τα 1.25V για καθημερινη χρηση?Χωρις το overclock εβλεπα 1.2V με stock συχνοτητα

Νομίζω πως είναι πολλά αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από τη μητρική σου αλλά και από το τι επεξεργαστης σου έχει τύχει. Ας σου πει όμως και μια γνώμη κάποιος άλλος που έχει τον ίδιο επεξργαστη.

Με 3770k. Γενικά ο 2600k θέλει σε στοκ γύρω στα 1.2 όπως είπε και το παιδί-κι εμένα ακριβώς στα ίδια είναι. 1.25 είναι παραπάνω από safe , ο γενικός "κανόνας" είναι max 1.35-1.37 για 24/7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...