Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν κάνει το shut down σε 1920χ1080 δε σου πετάει artifacts;

Όχι. Απλά όσο παίζω κλείνει το PC χωρίς να με ρωτά μετά αν είναι να μπω σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας.

ειναι αδιανόητο το συγκεκριμένο Ποσοστό χρήσης της κάρτας στο παιχνίδι.

Εδω εγω με τον FX6300 έχω καλύτερο usage Κάρτας.

Αποκλείεται να σου βουτάει τόσο.

Κατέβασε το OCCT και τρέξε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ το PSU test.

Εαν κλείσει σε σύντομο χρονικό διάστημα με φυσιολογικές θεμοκρασίες(επεξεργαστής κάτω των 80°C,gpu κάτω των 90°C) πιθανότατα το τροφοδοτικό σε αποχαιρετά.

Επίσης ανοιξε τον catalyst και γύρνα σε default την κάρτα μήπως και έχουν πειραχτεί τα sliders και έχει κάνει OC και δεν μπορεί να αναταπεξέλθει.

Το κατέβασα και έκλεισε με την CPU στους 60C και την GPU στους 82. Άρα αν καταλαβαίνω σωστά πάμε για τροφοδοτικό.

επίσης πρέπει να μας πει και από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα.

CPU: AMD-FX 8350 με Noctua NH-U12S

GPU: Asus R9 290 DirectCU II OC

PSU: Bitmore 750w

Mobo:Gigabyte 970A-UD3P

Case: Aerocool Strike X One

Δημοσ.

τι ειναι η bitmore??

ελληνικη παπατζα?

δεν ξερω βεβαια αλλα βλεπω μοναχα σε ελληνικα sites το psu αυτο...μαλιστα με παει κ στην infoquest...

• Like 1
Δημοσ.

2 22άρες γραμμές έχει δεν ξέρω κατα πόσο ειναι σε θέση να σηκώσει την 290.

εχεις συνδέσει και τις 2 γραμμές πανω στην κάρτα η έχεις τραβήξει μόνο απο τη μια.

πιθανότατα η δευτερη 12άρα γραμμή να ειναι μόνο με molex/sata για τροφοδοσία δισκων κλπ.

Δημοσ.

αν είναι φθηνό κινέζικο τροφοδοτικό τότε εκεί είναι το πρόβλημα.

έχω δει αντίστοιχο 750W να μην σηκώνει την 660ti.

Δημοσ.

Αλλαγή τροφοδοτικού άμεσα, δεν πας πουθενά με το bitmore, σε ποιότητα είναι ίδια κλάση με deer αν δεν απατώμαι απλά πασάρεται με καλύτερο marketing, όπως κάτι τροφοδοτικά sweex, speedlink trust κλπ. Προτείνω το smart se 730w, αρκετά μεγάλο για αυτό το setup όμως λέω το 730w ώστε να υπάρχει το απαραίτητο περιθώριο για oc στην κάρτα ή τον cpu αν θελήσεις αργότερα. Καλύτερα με τέτοιο setup ένα 730αρι καλό να υπάρχει, ψωμί δεν ζητάει, ειδικά από την στιγμή που το setup αυτό τραβάει άνετα oc.

https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html

• Like 2
Δημοσ.

Εχω την ιδια καρτα στο συστημα της υπογραφης μου με 550 w psu xfx .μετρημενα δεν τραβαει απο τη μπριζα πανω απο 350 w ολο το συστημα σε βαρυ gaming.με τα ανεμιστηρια στο 70% μεσω του afterburner καλοκαιρι δε ξεπερασε τους 74 .τωρα ειμαι στους 70-72..μαλλον πας για τροφοδοτικο με single 12 αρα πανω απο 40a εισαι καλα...σε στοκ καταστασεις παντα...για oc θες κατι παραπανω..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω την ιδια καρτα στο συστημα της υπογραφης μου με 550 w psu xfx .μετρημενα δεν τραβαει απο τη μπριζα πανω απο 350 w ολο το συστημα σε βαρυ gaming.με τα ανεμιστηρια στο 70% μεσω του afterburner καλοκαιρι δε ξεπερασε τους 74 .τωρα ειμαι στους 70-72..μαλλον πας για τροφοδοτικο με single 12 αρα πανω απο 40a εισαι καλα...σε στοκ καταστασεις παντα...για oc θες κατι παραπανω..

εχεις ομως intel cpu.

εγω στο σύστημα της υπογραφής σε furmark μόνο τον πυργο εχω δει 490W

περι τα 150W κατανάλωση εχει μόνον ο επεξεργαστής και γύρω στα 120W είμαι idle.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...