Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η κάρτα τώρα τελευταία έχει αρχίσει να χτυπάει 80αρια στην θερμοκρασία σκέφτομαι να αλλάξω την πάστα και να της βάλω αυτή της Noctua. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με την εγγύηση του προϊόντος σε τέτοια περίπτωση; Επίσης την πάστα την βάζω πάλι όπως στον επεξεργαστή; Γιατί σε κάποια βίντεο βλέπω ότι την απλώνουν. 

Δημοσ.

Πιο πριν τι θερμοκρασίες είχες ; Νομίζω οι 80 βαθμοί είναι σε ανεκτά πλαίσια για r9 290. Εγώ στην θέση σου δεν θα το ρίσκαρα να χάσω την εγγύηση ειδικά αν έχει αρκετό υπόλοιπο ακόμα.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε μοτ ειναι η θερμοκρασια λιγο υψηλη αλλα οπως ειπε ξαι ο thor ειναι στα επιτρεπτα πλαισια.Αλλωστε ειναι asus καθ οχι sapphire toxic καθ ειναι καλοκαιρι.Αν χτυπα 80αρια και μετα τον Οκτωβρη τοτε θα σκεφτομουν σοβαρα την αλλαγη παστας με οποιοδηποτε ρισκο και χασιμο εγγυησης

Δημοσ.

ο ανεμηστηρας σου ειναι ρυθμισμενος να δουλευει καλα ? γιατι στο αυτοματο σε ολες τις καρτες γραφικων αν δεν χτυπησεις μεγαλες θερμοκρασιες δουλευει χαμηλα συνεχεια .. 

εμενα η 4890 βαραει σε idle 75-80 βαθμους στο αυτοματο , και γυρω στους 55 με ρυθμισμενο ανεμηστηρα .. 

Δημοσ.

Το θέμα είναι (και κακός δεν το έγραψα στην αρχή) ότι αυτή την θερμοκρασία την πιάνει σε ανάλυση 1600χ900. Βέβαια δεν ξέρω αν η θερμοκρασία έχει να κάνει με την ανάλυση απλά το αναφέρω. Σε περίπτωση που το ρυθμίσω σε 1980x1080 πάντως το PC τρώει Shutdown Μετά από κάποια λεπτά Gaming και ψάχνω να βρω αν φταίει το PSU ή η GPU. (Cpu αποκλείω γιατί σε Full load φτάνει μαξ 58C).
Το ανεμιστήρα πως μπορώ να τον ρυθμίσω;

Δημοσ.

οταν αναιβενει η αναλυηση αναιβενουν και οι απαιτησεις της καρτας γραφικων και αρα η προσπαθεια της να αποδιδει πραγμα που σημαινει οτι αυξανεται και η θερμοκρασια...

Μαλλον ανεβαινει πολυ ψηλα...δοκιμασε με msi afterburner να δεις θερμοκρασιες ingame!

Δημοσ.

Μετά από μία ώρα GTAV σε 1600x900 ανάλυση τα αποτελέσματα είναι αυτά. Σε 1980 μετά από 5 λεπτά έφαγε Shutdown οπότε δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ποσά...
cI0qy6r.png

Δημοσ.

κατι περιεργο παιζει με το gpu usage δεν μπορει να παιζει απο 0% εως 90% μεσα στο game...πρπ ν ειναι ολα ιδια!μηπως να χαλαρωσεις το OC?βλεπω 1260mhz clock 

Χμμμ το θέμα είναι ότι αυτές είναι όλες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το πρωί θα την βγάλω να την ξεσκονίσω και να βάλω το κουμπί στο Silent mode Καθώς λογικά τώρα θα είναι στο Perfomance για να μου λες για OC Νούμερα

Δημοσ.

ειναι αδιανόητο το συγκεκριμένο Ποσοστό χρήσης της κάρτας στο παιχνίδι.

Εδω εγω με τον FX6300 έχω καλύτερο usage Κάρτας.

Αποκλείεται να σου βουτάει τόσο.

Κατέβασε το OCCT και τρέξε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ το PSU test.

Εαν κλείσει σε σύντομο χρονικό διάστημα με φυσιολογικές θεμοκρασίες(επεξεργαστής κάτω των 80°C,gpu κάτω των 90°C) πιθανότατα το τροφοδοτικό σε αποχαιρετά.

Επίσης ανοιξε τον catalyst και γύρνα σε default την κάρτα μήπως και έχουν πειραχτεί τα sliders και έχει κάνει OC και δεν μπορεί να αναταπεξέλθει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...